A
AswangCullen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AswangCullen
canım hangi ülkedesinn ??? yaa ne gzell yurtdısında olmak benceee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İİİ geceler cicişiyi geceler kızlarra.s.
cok hossunuz valla hepinizi cok begendım.durun bende size kızmla bir resmimi ekleyeyim.ama malesefki abenin altındaki kokoslugum belli degil.
Yanı permamı:hulya:kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlarra.s.
ya size cok önemli birşey sormam lazım.bu aksam kızıma yemekte balık yedırdım ama az önce unuttum gittim ona süt verdim istedi dıye bırsey olmaz degilmi.
canım hangi ülkedesinn ??? yaa ne gzell yurtdısında olmak benceee
ya size cok önemli birşey sormam lazım.bu aksam kızıma yemekte balık yedırdım ama az önce unuttum gittim ona süt verdim istedi dıye bırsey olmaz degilmi.
canım aslen iskenderunluyum.ama 4 yıldır eşimin işinden dolayı buradayız malesef.normalde kapalı degılımdır ama burada dısarı cıkarken mecbursun burda yasıcaksan burayada ayak uyduracaksın degilmi. :1ninca: :sm_confused:
suudi arabistan canım riyadh tayım ben.resımdede bellı oldugu gibi arapların arasındayım. :1ninca:
Balık taze ise bişe olmaz yınede kıza bakarak ol canım bu gece sabahlıyakmı?:uhm:sengözlerimebaksanab
şakkıdı yukarda kaçırdın dio kıza aşaaada gel görümcene dio..sen warya seen
prenses hosteslik sınavına giricem bendee..bi ara senlen konuşalım :))) arkadasın hostesse bilgilisin bu konudaaa
bence bişe olmass.zehirlenme değildee .sadece balığın vitaminini öldürür yoğurt ve süt gibi şeler diye duymuştumm..
Balık taze ise bişe olmaz yınede kıza bakarak ol canım bu gece sabahlıyakmı?:uhm:sengözlerimebaksanab
inşallah canım öyle olsunda zehirlenme olmasın..