tamam ozaman ısrar yokkaydirigubbakcemile2
nezaman açıklıcaksınız peki bebeto hanımkaydirigubbakcemile3
hediyeler sahiplerine ulaştığında herkes eklicek dimi fotoları?
EWT ama ben eklımı kı bılmem sen eklıcen mı magıc:uhm::hulya:
şakkıdı
eklicemmm tabi eklememmii, hem ben paylaşmak istiorum, hem hediyeyi gönderen arkadaşımda hoşlanır die düşünüorum opuyorumnanaktan
geceliğimi giycem üstüme defile yapcam size :roflol:
OOO sen hala heralde gecelıkte kaldın canım ya geç orayı sana gecelık mı aldıklarını sanıyorsun Magıc hanım
ne sandın bebeto hanım
Tabııı kı gecelık degıldır umarım canım gıyılecek bır sey degılse hadı nasıl defıle yapıcaksın o zaman kı:1no2:kaydirigubbakcemile3
eklicemmm tabi eklememmii, hem ben paylaşmak istiorum, hem hediyeyi gönderen arkadaşımda hoşlanır die düşünüorum opuyorumnanaktan
geceliğimi giycem üstüme defile yapcam size :roflol:
bende pijamamla yaparım defilemi ozamankazaklarımla ve pufuduk terliklerimle çoraplarımla boy gösteririm :hulya: :roflol :roflol:
:roflol:
sen her hediye geleni giyip defile yapcaksan
ben cdlerle birlikte başka şeyler de yollıyım sana :jeyyar:
Kursun ne oldu kız ne cabuk da geldın gelın kurstan sen zayıfın gelırse düğün ertelenır ona güre hasositosositomirmirmirmir
:roflol:
sen her hediye geleni giyip defile yapcaksan
ben cdlerle birlikte başka şeyler de yollıyım sana :jeyyar:
Oldu canım yap sana kolay gelsın canım,yahu bugun 3 kişiyiz kızlar kımse yok kı burada herkes hedıyelerının resmını koymakla meskul heralde neyse üzülme magıc ben sana alırım gecelık temam mı yaparsın şuracık da bır defıle izleriz hayran hayran kaydirigubbakcemile5zemuszemus
Hoşgeldın cankuşum ne ettın hıç tahlıl sonuçlarımı kımse sormadı şurda ya boyun akonuşuyoz heplmaz::jeyyar:
ne yollıcan nan delikafadulden
sen iste bebemm ben sana her türlü boy gösteririm defile yaparım :jeyyar:
gittim geldim huuuhihoyyyt ders yokmuşş
yaaa pazartesi hariç her akşam kursa gidiyorum..ingilizce pc vs.. belge manyaklıı war bende :jeyyar: herbişeyin belgesini alıcam...
görümceeeem haftasonuda yemek kursuna başliicam yakında haberin olaaasüprizzzzz
ne tahlili yaptırdın kuşum sen
tahmin ettiğim şey mi hihoyyyt
iyi ozman hazırlığımı yapıyım ben sositososito