yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

şiiişşşt gizli kullanıcı görünür ol akannehir

yaa öyle ama mecburi yapmayalım demk istedim..kendisi isterse koysun..karşı taraf koyması taraftarı değilim dedim yawruuum

ahhh ahh görümcem öpiiim elleriniii.. Aşkkokarooooooooo Cankokarooooooo opuyorumnanaktan

Saol kız da sen geç kalıcan hadı bakem okuluna yürü anca gıdersın.Naş sana ben o kadar yaslımıyım hemde mafoldumben

yaaa şu örgü ören smileyi kıskandım heee :)) benden hamarat...benden güzel yakışıo şiş elceeezine heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:hulya::hulya:

O benım ha:hulya:nasılım kız pozum kılas dimidelikafadulden

pasak oyun bozma ha :mymeka:

pasak diyip durma yaa pasaklı dye kısaltıyo zaten herkes sen iyice kuşa çevirdin :mymeka: kaydirigubbakcemile3
oyun bozanlık yapmıyorum temem sustum kaydirigubbakcemile3

Ama az hedıye alanlar ne olucak durumu az olanlar o zaman ısteyen eklesın canım ya istemeyen eklemesın dicem ama ölede olmzkı:eek:lmaz:yerimseniben

zaten öyle kuzucum isteyen ekleyecek istemeyen eklemeyecek kimse mecbur değil :lepi:

pasak diyip durma yaa pasaklı dye kısaltıyo zaten herkes sen iyice kuşa çevirdin :mymeka: kaydirigubbakcemile3
oyun bozanlık yapmıyorum temem sustum kaydirigubbakcemile3

zaten öyle kuzucum isteyen ekleyecek istemeyen eklemeyecek kimse mecbur değil :lepi:

küstün mü benımle yahu temem temem bundan sora pasaklı derım oldumu canoş:teselli:kaydirigubbakcemile3

Biraz gergınsın bugun galıba canım ne oldu.Bırseyemı kızdın ki sen kıme cıktıgını ogrenemedın diemı bolesın:eek:lmaz:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

bende geldimmmmm hihoyyyt

hedayelerimi aldım bugünnn pzt yollaması kaldı bitek delikafadulden

bende geldimmmmm hihoyyyt

hedayelerimi aldım bugünnn pzt yollaması kaldı bitek delikafadulden

Hosgeldın canım nasılsın bakem sen mutlu gıbısın,çogu kişi yok ortalarda ki bende yalnız takılıyorum buralarda hedayelerını resmını kodun muŞeniz

Hosgeldın canım nasılsın bakem sen mutlu gıbısın,çogu kişi yok ortalarda ki bende yalnız takılıyorum buralarda hedayelerını resmını kodun muŞeniz

hoşbuldumm cnmŞeniz

yok koymadım fotoları, kurbanım aldığında kendi eklesin istiorm 2 kere görücüye çıkmasınkaydirigubbakcemile3

kendimce bişeler aldım bakalım umarım beğenir, benim çok içime sindi alırken...

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bende bugün hediyelerimi aldım.çokkk ta içime sindiler.biran evvel göndermek istiyorum artıka.s.

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bende bugün hediyelerimi aldım.çokkk ta içime sindiler.biran evvel göndermek istiyorum artıka.s.

Gönder gönder banada banada canım ya ama ben hedıyemı aldım bugun kışlarrrrrrrrrrzemuszemuskaydirigubbakcemile3

Ama sımdı süleyemem ki olmaz ki hem bana hedıye günderen hamışşş canım:CüvCüv:delikafadulden

tamam ozaman ısrar yokkaydirigubbakcemile2

nezaman açıklıcaksınız peki bebeto hanımkaydirigubbakcemile3

hediyeler sahiplerine ulaştığında herkes eklicek dimi fotoları?

X