A
AswangCullen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AswangCullen
şiiişşşt gizli kullanıcı görünür ol akannehir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa öyle ama mecburi yapmayalım demk istedim..kendisi isterse koysun..karşı taraf koyması taraftarı değilim dedim yawruuum
ahhh ahh görümcem öpiiim elleriniii.. Aşkkokarooooooooo Cankokarooooooo opuyorumnanaktan
yaaa şu örgü ören smileyi kıskandım heee :)) benden hamarat...benden güzel yakışıo şiş elceeezine heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:hulya::hulya:
lülülülülülülülülülülülü
pasak oyun bozma ha :mymeka:
Ama az hedıye alanlar ne olucak durumu az olanlar o zaman ısteyen eklesın canım ya istemeyen eklemesın dicem ama ölede olmzkılmaz:yerimseniben
pasak diyip durma yaa pasaklı dye kısaltıyo zaten herkes sen iyice kuşa çevirdin :mymeka: kaydirigubbakcemile3
oyun bozanlık yapmıyorum temem sustum kaydirigubbakcemile3
zaten öyle kuzucum isteyen ekleyecek istemeyen eklemeyecek kimse mecbur değil :lepi:
banada süleyin çatlayacam yaf çocuk düşcek
bende geldimmmmm hihoyyyt
hedayelerimi aldım bugünnn pzt yollaması kaldı bitek delikafadulden
banada süleyin çatlayacam yaf çocuk düşcek
Hosgeldın canım nasılsın bakem sen mutlu gıbısın,çogu kişi yok ortalarda ki bende yalnız takılıyorum buralarda hedayelerını resmını kodun muŞeniz
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bende bugün hediyelerimi aldım.çokkk ta içime sindiler.biran evvel göndermek istiyorum artıka.s.
Gönder gönder banada banada canım ya ama ben hedıyemı aldım bugun kışlarrrrrrrrrrzemuszemuskaydirigubbakcemile3
aa sölesene ne olduklarınııııı yaaa delikafadulden
Ama sımdı süleyemem ki olmaz ki hem bana hedıye günderen hamışşş canım:CüvCüv:delikafadulden