• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gittim geldim huuuhihoyyyt ders yokmuşş

yaaa pazartesi hariç her akşam kursa gidiyorum..ingilizce pc vs.. belge manyaklıı war bende :jeyyar: herbişeyin belgesini alıcam...
görümceeeem haftasonuda yemek kursuna başliicam yakında haberin olaaasüprizzzzz

OOOO gelın kılas olur yemek kursu hadelikafaduldencokacimcoook

ayy bozüyükte trafik akzası olmuş..gencecik 19 20 li yaşlarda 3 çocuk ölmüş..çok üzüldüm yaaa :( birisiylede konuşmuşluğum vardı..ne üzücü yaa...akşam akşam böle dank etti hee.... ölümün ne zamn kime geliceği belli deil :gitme:

yılbasıı topiiine yazdıım yazı ilginçim yaneee

ayy bozüyükte trafik akzası olmuş..gencecik 19 20 li yaşlarda 3 çocuk ölmüş..çok üzüldüm yaaa :( birisiylede konuşmuşluğum vardı..ne üzücü yaa...akşam akşam böle dank etti hee.... ölümün ne zamn kime geliceği belli deil :gitme:

yılbasıı topiiine yazdıım yazı ilginçim yaneee

Hakkettten moralımızı bozdun gelın yaaa Allah basa vermesın.Ailelerıne sabır versın canım ya basın saolsun:1no2::çok üzgünüm:

kızlar kötü haber vermeyin ya
ben yüreğim dayanmıyo haber bile izlemiyorum :umursamaz:

ya ben çok üzülüorum böle haberlere, Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin :Saruboceq:

bebeto sanada geçmiş olsun...

arkadasım deildi kızz konuşmuşluğum wardı..tanışıoduk yaneee..

kıslaaaar as kaldı haftaya kavusuooos hediyelerimiseeee

yaa bana göndericek arkadasım 26 veya 27 sinde göndermeni ricaa ediiimmi sendeeeen :kedi: yani 29 aralıkta elimde olsaaa doğumgünümde çok mutlu olarıııııııım opuyorumnanaktan

arkadasım deildi kızz konuşmuşluğum wardı..tanışıoduk yaneee..

kıslaaaar as kaldı haftaya kavusuooos hediyelerimiseeee

yaa bana göndericek arkadasım 26 veya 27 sinde göndermeni ricaa ediiimmi sendeeeen :kedi: yani 29 aralıkta elimde olsaaa doğumgünümde çok mutlu olarıııııııım opuyorumnanaktan

Şimdiden kutlım barı gelının dogum gununu bırde yazma hedıye edım ben sana canım basını baglarsın onunlakafamçokkarıştıvereliniortak

Back