- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
- Konu Sahibi AswangCullen
- #2.461
geldı geldı yuppı benım hedıyemde geldı fakat nızamıyeden ıçerı almamış antıka bunlar ya gıdıp ben alcam artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadıyemı alamadım ptt kapanmış 12 ye kadar acıkmış pazartesıye kaldı sınır oldum ya
benımde hedıyem hala gelmedı.ve inanınki bütün hevesim kaçtı gelmezsede üzülmem artık...
Ailene ulaşmamış mı canım :sinifsinif:
Kimden olduğunu öğrendin mi peki, kızan arkadaşlar var ve haklısınız da, o kadar heyecan yaptınız özendiniz :gitme:
yok canım gitmemiş ailemede.hergünde arayıp soruyom bıktılar benden onlarda.yok nıye kızım ama bütün hevesim kactı
Songül'den öğrenseydin canım kimin aldığını ya, mazeret bildirilmeden bu kadar gecikmesi normal değil lmaz:
Yurtdışına gidecek hediyenin önceden gönderilmesi gerekirdi zaten, senin kendi hediyen için ne kadar özendiğini, gününde teslim alınması için ne kadar dikkat ettiğini biliyorum. Sana hediye alan kişi de seni araştırmış, yazıklarını okumuş olmalıydı, böylece bu konuda ne kadar hassas olduğunu görür ve erken yollama gereği hissederdi. Senin yerine ben kızayım hediye alan arkadaşa
evet gercektende bütün hevesı kacıyor insanın....Çok gecikince tadı olmuyo ya cidden.ben hep dedim bunu.
Kumsalcım inşallah ulaşır canım hediyen.
Mesaja ekleme yapmışsın. Kim olduğunu biliyorsan takip numarası da vardır canım, kargonun arkasını aramadınız mı? Verilen kargo hangisiyse ordan araştırılsın,
2 haftada kargo gitmez mi akannehir
canım gecen hafta bana msj yazmıs ben cok gec yolladım dıye ama taa carsambadandı sanırım almam lazımdı onun demesıyle.ama ne oldu bende bılmıyorum sonra msj atmadı bana hiç bende sormadım.herkes bir degil canım işte ne bılım ben yapı olarak illaki dakik ve düzenlıyımdır.iste neyse ne yapalım
Olur mu canım hiç öyle şey lmaz:
Takip-barkod numarası diye birşet var, karşı taraftan onu iste ve internetten hangi gün verildiğini, şu an nerede olduğunu öğren. Takip numarası yok kayıp vs diyorsa da veren kişi gidip verdiği şubeden araştırır, numarayı yine alır.. Hiç merak etmiyor mu acaba 2 haftadır ortada olmayan kargonun başına birşey mi geldi acaba diye kafamçokkarıştı
Hakkaten değişik insanlar var, hayatımın hiçbir döneminde bu kadar rahat olamadım
ya ne bilim utanırım ben ona sormaya ne oldu nerde benım hedıyem dıye.yollamazsada canı sagolsun ne dıyeyımkı ona.dedigin gibi onun bunu düşünmesi lazım...
2009un en kibar ve naziği seçtiğim kadar varsın :teselli:
Sen söyle nickini, ben sorar araştırırım senin yerine :umursamaz:
teveccühün canım cok tesekkür ederim... a.s.
Ciddi olaral sordum nickini kumsall.
2 haftadır ortada olmayan kargo var sonuçta, sen yurtdışındasın nede olsa. Ben burdan telefonla falan öğrenirim nerede olduğunu kargonun. zemuszemus