yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

işin ucunda gecelik var, takip ediyorum :nazar:
giycek onları defile yapcak :jeyyar:

lülülülülülü

:roflol: geceliği koyamam nan kumsall dediki öle buralara foto koyulcak cinsten değil :jeyyar: çeyizlik o çeyizlik anladın :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

tamam canım :eek: :1hug:

çok heyecanlıyım ben kumsall vala yaa eminin hepsi birbirinden güzeldir a.s

4x4 16 gözle beklioruz bide :roflol:

:roflol: geceliği koyamam nan kumsall dediki öle buralara foto koyulcak cinsten değil :jeyyar: çeyizlik o çeyizlik anladın :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ben hepsini cok begnerek içime sinerek aldım canım inşallah senınle zevklerımız uyuşuyordur da sende begenirsin.aslında daha cok sey alacaktım ama işte zamanında yollayabılmek için 1 hafta önceden burdan otobüse verdim bazı seyler içimde eksik kaldı. :asigim:

bide gecelikleri sevdigini bilseydim burda ne gecelikler vardı öyle ceyizlik sana onlardan da alırdım ben bu arapların sembolık rengı dıye sana mavi gecelik almıştım sadece.tühhh keşke daha önce deseydin ceyizlik bırakacam diye..

ben hepsini cok begnerek içime sinerek aldım canım inşallah senınle zevklerımız uyuşuyordur da sende begenirsin.aslında daha cok sey alacaktım ama işte zamanında yollayabılmek için 1 hafta önceden burdan otobüse verdim bazı seyler içimde eksik kaldı. :asigim:

cnm benim ben şimdiden çok beğendim, helede böle içine sinerek heves ederek almışşsın yaa bu çok mutlu etti beni inan kaydirigubbakcemile2

bide gecelikleri sevdigini bilseydim burda ne gecelikler vardı öyle ceyizlik sana onlardan da alırdım ben bu arapların sembolık rengı dıye sana mavi gecelik almıştım sadece.tühhh keşke daha önce deseydin ceyizlik bırakacam diye..

ee cnm benim daha ne olsun severm ben sax mavisini zaten, bide gecelikle bütünleşince tam oldu işte :jeyyar:

kumsall bıze de al :gitme:

dağılın uleyyynnnn :mymeka: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

[B .!.:
allah seni ne yapsın emiii kız gıyemezkı o gecelıgı ancak sade resmını ekleyebılır canım [/B]hihoyyyt

orası belli olmaz :jeyyar:

dün öyle demiyodun ama :nazar:

üzülmene gerek yok canım, bak sumak aşağıda çözümü söylemiş :teselli: :roflol:

kumsall bıze de al :gitme:

:lepi:

bana citol aldı bana citol aldııııııııı kaydirigubbakcemile2

:eek:

debbiesue alacağın olsun emi?ben karışıklığa bozulmadımda ben burda çatır çatır çatlarken hiç oralı olmadın ya ona kızıyom ya bu arada benim donum nerde şidi ponus tamı ???

hayır tatlım yaa ponusa da bir baskasının kargosu gitmiş :)

artıkponus bana yolliicak ben de pttye gidip adamın kafasına atcam :eek:klava:

namahrem namahrem diye resmini koymadın senin don tr gezio acep kimde :)))

ayy ponusun parfümü inşallah sana yaaa offf giden kişi de göndermese şimdiii...ptt den adresleeri kayıtlı hemen haleltmeleri ulaşmaları lazım açmadan

X