- 7 Ekim 2007
- 1.085
- 1
- Konu Sahibi AswangCullen
- #2.161
işin ucunda gecelik var, takip ediyorum
giycek onları defile yapcak :jeyyar:
allah seni ne yapsın emiii kız gıyemezkı o gecelıgı ancak sade resmını ekleyebılır canım hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah seni ne yapsın emiii kız gıyemezkı o gecelıgı ancak sade resmını ekleyebılır canım hihoyyyt
lülülülülülü
tamam canım :1hug:
:roflol: geceliği koyamam nan kumsall dediki öle buralara foto koyulcak cinsten değil :jeyyar: çeyizlik o çeyizlik anladın :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
çok heyecanlıyım ben kumsall vala yaa eminin hepsi birbirinden güzeldir a.s
4x4 16 gözle beklioruz bide :roflol:
ben hepsini cok begnerek içime sinerek aldım canım inşallah senınle zevklerımız uyuşuyordur da sende begenirsin.aslında daha cok sey alacaktım ama işte zamanında yollayabılmek için 1 hafta önceden burdan otobüse verdim bazı seyler içimde eksik kaldı. :asigim:
bide gecelikleri sevdigini bilseydim burda ne gecelikler vardı öyle ceyizlik sana onlardan da alırdım ben bu arapların sembolık rengı dıye sana mavi gecelik almıştım sadece.tühhh keşke daha önce deseydin ceyizlik bırakacam diye..
kumsall bıze de al :gitme:
[B .!.:allah seni ne yapsın emiii kız gıyemezkı o gecelıgı ancak sade resmını ekleyebılır canım [/B]hihoyyyt
orası belli olmaz :jeyyar:
dün öyle demiyodun ama:roflol: geceliği koyamam nan kumsall dediki öle buralara foto koyulcak cinsten değil :jeyyar: çeyizlik o çeyizlik anladın :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
çok heyecanlıyım ben kumsall vala yaa eminin hepsi birbirinden güzeldir a.s
4x4 16 gözle beklioruz bide :roflol:
bide gecelikleri sevdigini bilseydim burda ne gecelikler vardı öyle ceyizlik sana onlardan da alırdım ben bu arapların sembolık rengı dıye sana mavi gecelik almıştım sadece.tühhh keşke daha önce deseydin ceyizlik bırakacam diye..
üzülmene gerek yok canım, bak sumak aşağıda çözümü söylemiş :teselli: :roflol:
kumsall bıze de al :gitme:
:lepi:
bunları duyduguma cok sevındım canım.... zemuszemus
dün öyle demiyodun ama
üzülmene gerek yok canım, bak sumak aşağıda çözümü söylemiş :teselli: :roflol:
bana citol aldı bana citol aldııııııııı kaydirigubbakcemile2
bana citol aldı bana citol aldııııııııı kaydirigubbakcemile2