yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

bana niye gelmedi ? ben de + 33 üm.kazen duy beni....

neyse kkactım ben öpt siziii...bebetom yaparsan bir tabak yolla kıs ban kısır bak canım cektı işte ben cok pis hamılelık geciririm herseyi ceker canım kıs

kız ne dıyon öyleee şimdik canım cekerse ne olacak hııı evde malzemede yok :mymeka:
Ya ama sen küçüksün san olmaz büüük o tamammı gece gece sana krem nerde bulayım yahu:1no2:
bana niye gelmedi ? ben de + 33 üm.kazen duy beni....

Canım ama benım kımlıkte 33 normalde 35 desem kazen i kurtaramam heralde hı ismini yazdırsaydın bacım yahu sende alkisalkisalkis

neyse kkactım ben öpt siziii...bebetom yaparsan bir tabak yolla kıs ban kısır bak canım cektı işte ben cok pis hamılelık geciririm herseyi ceker canım kıs

Aman aman kocişin duymasın benı topa tutar haakannehir hadi iii geceler elımden bır kaza cıkmadan yat sen hadı kızyasakkelime

Ya ama sen küçüksün san olmaz büüük o tamammı gece gece sana krem nerde bulayım yahu:1no2:

Canım ama benım kımlıkte 33 normalde 35 desem kazen i kurtaramam heralde hı ismini yazdırsaydın bacım yahu sende alkisalkisalkis

kısss ne kremı kız kısır cektı canım oyyy basıma gelenler sımdık kısır cıkacak yavrumun bir yerınde ay heryerımde kasınmaya basladı yavvvvvvvvvvvvv

Hunter yandım ben sıteden kovulurum belkı yarın çok patavatsızım yahu herseyı hemen sülüyom üfffffffffff magıc nerdesın koşşşşşşşşşşşşşş kız

Aman aman kocişin duymasın benı topa tutar haakannehir hadi iii geceler elımden bır kaza cıkmadan yat sen hadı kızyasakkelime

hadi kactım ben muckkkkkkk size... ayrıca bende 25 bıttı tamammı o kadarda küççük degilem hıhhhhhhh :eek:klava:

ne kısırı üleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen bu satte kızı aşerttiriyonuz.....kaydirigubbakcemile3

kısss ne kremı kız kısır cektı canım oyyy basıma gelenler sımdık kısır cıkacak yavrumun bir yerınde ay heryerımde kasınmaya basladı yavvvvvvvvvvvvv

Ayyyyyyyyyyy batttıkça batıyom yaaaa sen hamıleydın dimi kız üffff rezıl oldum iiice gel yapım san canım ya orda yapıver iki dakıkada kız marıfetlı kumsal kızcokacimcoook:CüvCüv:delikafadulden

hadi kactım ben muckkkkkkk size... ayrıca bende 25 bıttı tamammı o kadarda küççük degilem hıhhhhhhh :eek:klava:

Olsun senın yuzun ıhtıyacı yokmuş canım boşver kazen benı üldürecek bu gevezelıgım yuzunden abooooooooooooookafamçokkarıştı:sm_cool:

yaşasııın ßen öğrendimmmmm hihoyyythihoyyyt

:kedi:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıŞeniz

yaşasııın ßen öğrendimmmmm hihoyyythihoyyyt
Kıme çıktıgınımı kız gelınnnnnnnnnn:hulya:
ne kısırı üleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen bu satte kızı aşerttiriyonuz.....kaydirigubbakcemile3

Ya hıç sorma üzlem ya gıtmesın dıye kısır yapıcaz dedım kadın hamiş çıktı ne yapıcam şindik ben:roflol:delikafadulden

Süle gelin kıme cıktın kız adamı çatlatma surda sındıkkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Gelın kız kadın hastalıgı nedır anlamadım kı ben gurumcen bıraz gec anlar bılıyorsun sen kız süle bakem kafamçokkarıştı

kadın hastalıkları didim görümcem yaaa :) adet düzensizliği sölemesi ayıp ama ne düzensizlik bitmio nalet :) ewli olsam kociş boşamıştı kaydirigubbakcemile3

amin canım sagol.kız yoksa ben sanamı cıktım benımkı prenses demıssın arap prensesi olabılırmı acaba delikafadulden

tatlım başka prenses ama seneye belkim arap prensesi çıkar :)
Süle gelin kıme cıktın kız adamı çatlatma surda sındıkkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

bem aşkitom Özlem miiiş hihoyyythihoyyyt Artıkın biliyoruuuum ..tahmin ediyordum ama acaba diyordumm yaşasın öğrendim artık :asigim:

Hııı gelin benım de bekarken üle olmuştu hıç durmadı gitti nalet cok zor gunler gecırmıştım 3 ay sürmüstü dr.gıttım ılac verdı ve duzeldım sonunda canım geçmış ıolsun tekrar kız kendıne ii bak ha:jeyyar:pekı hedıyen geldımı kız:enbuyukkk:

artık öğrendin aşkitom da ben nolacam neyse biraz daha meraktan çatlasam bişey olmaz çoğu gitti azı kaldı alınca artık bando mızıkayla ilan edicemkaydirigubbakcemile3

X