- 7 Ekim 2007
- 1.085
- 1
- Konu Sahibi AswangCullen
- #2.101
Kız nere gıdıyon daha kısır yapacaktık kız durrrrrrrrrrrrrrlmaz:
kız ne dıyon öyleee şimdik canım cekerse ne olacak hııı evde malzemede yok :mymeka:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız nere gıdıyon daha kısır yapacaktık kız durrrrrrrrrrrrrrlmaz:
Ya ama sen küçüksün san olmaz büüük o tamammı gece gece sana krem nerde bulayım yahu:1no2:kız ne dıyon öyleee şimdik canım cekerse ne olacak hııı evde malzemede yok :mymeka:
bana niye gelmedi ? ben de + 33 üm.kazen duy beni....
neyse kkactım ben öpt siziii...bebetom yaparsan bir tabak yolla kıs ban kısır bak canım cektı işte ben cok pis hamılelık geciririm herseyi ceker canım kıs
Ya ama sen küçüksün san olmaz büüük o tamammı gece gece sana krem nerde bulayım yahu:1no2:
Canım ama benım kımlıkte 33 normalde 35 desem kazen i kurtaramam heralde hı ismini yazdırsaydın bacım yahu sende alkisalkisalkis
Aman aman kocişin duymasın benı topa tutar haakannehir hadi iii geceler elımden bır kaza cıkmadan yat sen hadı kızyasakkelime
kısss ne kremı kız kısır cektı canım oyyy basıma gelenler sımdık kısır cıkacak yavrumun bir yerınde ay heryerımde kasınmaya basladı yavvvvvvvvvvvvv
hadi kactım ben muckkkkkkk size... ayrıca bende 25 bıttı tamammı o kadarda küççük degilem hıhhhhhhh klava:
Kıme çıktıgınımı kız gelınnnnnnnnnn:hulya:yaşasııın ßen öğrendimmmmm hihoyyythihoyyyt
ne kısırı üleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen bu satte kızı aşerttiriyonuz.....kaydirigubbakcemile3
Gelın kız kadın hastalıgı nedır anlamadım kı ben gurumcen bıraz gec anlar bılıyorsun sen kız süle bakem kafamçokkarıştı
amin canım sagol.kız yoksa ben sanamı cıktım benımkı prenses demıssın arap prensesi olabılırmı acaba delikafadulden
Süle gelin kıme cıktın kız adamı çatlatma surda sındıkkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey