Kendi aileniz aracı olmaz mı? sizin babanız, amcanız vs?Bir büyük yok. Ailesi paramparça. Babası başka bir kadınla evli. Kendi tabiriyle kaçmış kurtarmış kendini. Annesi çok travmalar atlatmış, psikolojisi bozuk 68 yaşında, mantık hak getire. Kaynım şizofren. Geri kalan akrabaları görüşmez kv mle. Kaçarlar ondan. Benim mesafem olduğundan, bilemiyorm. Saygıda kusur etmem ne olursa olsun annesi derim. Bana kızım der. Yaşadık tabi onunla da olumsuzluklar, ama geçiyor. Eşimle sorunumu çözemiyorum. Dra yanaşmıyor, konuşalım diyorum daha beter oluyor. Sevgime inanmıyor. Tiyatro yapıyorsun diyor. Bazen muhabbet eder, bazen çekil git rahat bırak der. Nasıl olacak, bilmiyorum..
Anladım kardeşim tamam olan olmuş diyelim.Gelmemesinin nedenini aklımdan geçirmediğim için düşünemedim..
ne kadar kardeş gibi büyüdük deseniz de kardeşiniz değil. yaşam biçimi çok ilginç geldi bana. hele hele kalkıp sizin x'in evine yerleşmeniz ve eşiniz gelmemesine rağmen 4. gece başbaşa o evde kalmanız... adam haklı demiyorum ama yanlış. kaldı ki eşin ben onun akrabasına bir sene baktım o da benim kardeşime baksın madem diyebilir.
Anladım kardeşim tamam olan olmuş diyelim.
Bundan sonra ne yapabilirsiniz ona odaklnın ama çok iyi düşünüp ,çok doğru adımlar atmamız lazım ki aynı hatalara düşmeyin.
Öncelikle,sakin ve sadece ikinizin olduğu bir ortamda konuşmayı deneyin.
Suçlama olmadan sadece olayların nasıl bu raddeye geldiğini, nerde hata yaptığınızı (karşılıklı) ve şimdi ne yapılması gerektiğine ikinizin karar vermesi gerektiğini anlatın bakalım bir değişim olacak mı?
yine de çok garip değil mi 4 gün beklemeniz? nasıl rahat ettiniz hayret. bilmiyorum yani çok huzursuzluk verici ci yaşam biçimi. eviniz sooğuksa seneye de soğuk, başka eve taşınmayı düşünebilirdiniz kalıcı bi çözüm olarak. ama siz onun yerine sorunlu bi evliliğe 2. çocuğu yapmayı seçmişsiniz. tamam eşiniz hasta, ama biraz da kendi hatanıza bakın.Geliyorum diye diye gelmedi. Arıyorum telefonları açmıyor. En son taxiyle eve gittim orda gördüm. Döndüm eşyalarımı toplamaya başladım. Bebeğim hiç susmadan ağlıyordu. Çağırdım eşyalar için gel yardım et, bebek durmuyor dedim. Xte uyumuştu, yardım isteyemedim. Sabah olur olmaz araya arkadaşını koydum, rica minnet geldi yardım etti aldı bizi. X sabahtan okula gidiyordu. Uykusuzluktan , kafam basmıyordu artık hiçbir şeye
yine de çok garip değil mi 4 gün beklemeniz? nasıl rahat ettiniz hayret. bilmiyorum yani çok huzursuzluk verici ci yaşam biçimi. eviniz sooğuksa seneye de soğuk, başka eve taşınmayı düşünebilirdiniz kalıcı bi çözüm olarak. ama siz onun yerine sorunlu bi evliliğe 2. çocuğu yapmayı seçmişsiniz. tamam eşiniz hasta, ama biraz da kendi hatanıza bakın.
sizi o adamdan kıskandıktan sonra hala nasıl oraya gidelim diyor ki? yani bu tip akıl hastalıkları genetiktir. evlenmeden önce düşünmek lazımdı. annesini filan araya sokup bi şekilde doktora ikna edin.Benim de hatalarım oldu. Hata hatayı doğurdu. Geçenlerde elektrikler 2 günlüğüne kesilmişti, soğuktu çok. Hadi xe gidelim çocuklar üşümesin dedi. Asla dedim. Diyorum ya bebeğimin zorluğundan mı, çaresizliğimden mi mantığım devre dışıydı. Yanlış yanlışı doğurdu.. toparlasam..
İliskileriniz karmakarışık. Her yerde yurt var apart var öğrenci evi var. O çocuk niye sizin evinizde kalıyor ki. Eşiniz de bir tuhaf zaten. Bir yıl çocuğun sizde kalması tuhaf gelmiyor hatta kalsın diyor siz orda kalınca içine şüphe düşüyor.
babaniz da ayrı bir alem zaten. O çocuğun sizin evde kalmasına sebep kendisi. Bosanirsam ailem arkamda değil diyorsunuz. Kizini bir meslek sahibi etmemiş, bosanirsa da arkasında durmuyor ama millete şekil yapıyor oğlun kızımın evinde kalsın diye.
Eşinizi rahatsız edecek bir davranış mı oldu acaba. Kuzeninizle aranızda bir yakınlık olduğunu düşündürecek tarzda. Belki siz farketmediniz ama eşiniz tuhaf anlamlar çıkardı ve siz bunu anlayana kadar iş buraya geldi. Açıkçası şizofreni genetik yatkınlığı olan bir hastalık. Bu ihtimal de olabilir.
Eşim de aynı bu şekilde düşünüyor. Sanki bütün bunlar onun kararıyla olmamış gibi, o yokken herşey kendi kendine gelişmiş gibi. Ben bu düşüncelerden ölüyorum zaten, çözemiyorum.Kuzen bile kardeş değilken akraba çocuğu hiç kardeş olmaz.
1. 1 yıl boyunca aynı evin içinde her şeyine yardımcı bebeğine aşırı ilgili bilemedim çok ilginç geldi bana.
2. 4 gece elin adamıyla aynı evde ???
3. Bunca hır gürün arasında ne ara ve hangi mantıkla ikinci çocuk ???
4. Siz kimsiniz de o ev sizin üstünüze. Ne mana yani ???
Bu hikayede eksik parçalar var gibi konu sahibi ne dersin???
İçim çürüdü gerçekten. Kapıya koymazlar, ama aldığım nefesi hakkıyla burnumdan getirirler. Çok severek evlendik. Senin kararın, git yaşa bu kararınla. Bu yaştan sonra elalem lafı kaldıramam der.Çok garip bir konu. Yorumlara bakana kadar akraba çocuğunun kız olduğunu sanmıştım, hatta ikinci olaya geçince herhalde kızla eşi arasında bir yakınlaşma oldu dedim ama hiç alakasız çıktı.
Konu baştan çürük, günlük hayatta olmaması gereken çok saçmalık var. El hastaysa hastalığını bilsin, edepsizliğin adı da hastalık oluyor artık. Sizin aileniz nasıl bir aileki asla sahip çıkmıyor diyorsunuz? Kapıya mı koyacaklar? Bu adamla ömrünüzü çürütmeyin
Anlamadığım kısım eşin ilk önce razıydı x de kalmaya, sonra oraya taşındığınız ilk gün mü sorun çıkardı, yoksa zaman içinde mi?
X i kıskanıyo ama hala X e gidelim diyo.. Siz de demiyo musunuz sen manyak mısın arkadaşım hem kıskanıp hem evine götürmek istiyosun beni diye??Benim de hatalarım oldu. Hata hatayı doğurdu. Geçenlerde elektrikler 2 günlüğüne kesilmişti, soğuktu çok. Hadi xe gidelim çocuklar üşümesin dedi. Asla dedim. Diyorum ya bebeğimin zorluğundan mı, çaresizliğimden mi mantığım devre dışıydı. Yanlış yanlışı doğurdu.. toparlasam..