Yıllardır Şiddetlenerek Büyüyen Sorun

Eşinizi rahatsız edecek bir davranış mı oldu acaba. Kuzeninizle aranızda bir yakınlık olduğunu düşündürecek tarzda. Belki siz farketmediniz ama eşiniz tuhaf anlamlar çıkardı ve siz bunu anlayana kadar iş buraya geldi. Açıkçası şizofreni genetik yatkınlığı olan bir hastalık. Bu ihtimal de olabilir.

Kendi aileniz aracı olmaz mı? sizin babanız, amcanız vs?

Geriye tek çare boşanma ihtimalini konuşmak kalıyor. Seni seviyorum, olanlara anlam veremiyorum. Ailen de böyle bir genetik hastalık olduğu için tek mantıklı açıklama senin de rahatsız olabilmen, ve bunları kafanda kurman.
Yok illa benim sana haksızlık yaptığım konusunda ısrarcı isen, o zaman artık yollarımızı ayıralım şeklinde bir konuşma yapmak gerek sanki.

Ben o X'si kadın sanmıştım. Siz en baştan hata yapmışsınız eşiniz vardiyalı işte çalışıyor ve siz surekli birliktesiniz. Ve tekrar o kişinin evine kalmaya gidiyorsunuz hiç normal değil. Ki aile de sizofren hastasi var eşiniz de aynı şekilde belirtisi var diyorsunuz. Bi kadının birseye karar vermeden önce arkasını önünü düşünmesi gerekiyor. Bence öncelikle eşinizi doktora götürün en önemlisi bu.

Gelmemesinin nedenini aklımdan geçirmediğim için düşünemedim..
Anladım kardeşim tamam olan olmuş diyelim.
Bundan sonra ne yapabilirsiniz ona odaklnın ama çok iyi düşünüp ,çok doğru adımlar atmamız lazım ki aynı hatalara düşmeyin.

Öncelikle,sakin ve sadece ikinizin olduğu bir ortamda konuşmayı deneyin.
Suçlama olmadan sadece olayların nasıl bu raddeye geldiğini, nerde hata yaptığınızı (karşılıklı) ve şimdi ne yapılması gerektiğine ikinizin karar vermesi gerektiğini anlatın bakalım bir değişim olacak mı?

Geliyorum diye diye gelmedi. Arıyorum telefonları açmıyor. En son taxiyle eve gittim orda gördüm. Döndüm eşyalarımı toplamaya başladım. Bebeğim hiç susmadan ağlıyordu. Çağırdım eşyalar için gel yardım et, bebek durmuyor dedim. Xte uyumuştu, yardım isteyemedim. Sabah olur olmaz araya arkadaşını koydum, rica minnet geldi yardım etti aldı bizi. X sabahtan okula gidiyordu. Uykusuzluktan , kafam basmıyordu artık hiçbir şeye

Xin hayatında bir kız arkadaşı var. Onu da çok seviyorum. Çocuklarıma ölüp bitiyorlar 2side. Ama eşim kızı hiç sevmiyor ve ayrılsınlar diye baskı yapıyordu. Konuşmaya çalışıyorum, zaten ispatlayamadığım için yanındayım diyor. Daha da kinleniyor konuşmanın sonunda. Telefonuma casus programlar kurmuş. Bi şekilde anladım. Bir ara evin içinde 2. Hat ya da telefon arar olmuştu. Uzaklardan çalan tel. Sesi duymuştu, bir kalkışı vardı görmeliydiniz. Deli danalar gibi aranıyor ama. Sonra sesin geldiği yönü farkedince sakinleşti. X le konuşmalarımda g rüşmelerimde daha mesafeliyim. Daha az görüşüyorz hatta çok çok az. Gelirse dikkat ediyorum. Ama olmayan bir şeyle itham edilip, öyle birşey olmadığını ispatlamaktan paraladım kndimi

yine de çok garip değil mi 4 gün beklemeniz? nasıl rahat ettiniz hayret. bilmiyorum yani çok huzursuzluk verici ci yaşam biçimi. eviniz sooğuksa seneye de soğuk, başka eve taşınmayı düşünebilirdiniz kalıcı bi çözüm olarak. ama siz onun yerine sorunlu bi evliliğe 2. çocuğu yapmayı seçmişsiniz. tamam eşiniz hasta, ama biraz da kendi hatanıza bakın.

İliskileriniz karmakarışık. Her yerde yurt var apart var öğrenci evi var. O çocuk niye sizin evinizde kalıyor ki. Eşiniz de bir tuhaf zaten. Bir yıl çocuğun sizde kalması tuhaf gelmiyor hatta kalsın diyor siz orda kalınca içine şüphe düşüyor.

babaniz da ayrı bir alem zaten. O çocuğun sizin evde kalmasına sebep kendisi. Bosanirsam ailem arkamda değil diyorsunuz. Kizini bir meslek sahibi etmemiş, bosanirsa da arkasında durmuyor ama millete şekil yapıyor oğlun kızımın evinde kalsın diye.

Benim de hatalarım oldu. Hata hatayı doğurdu. Geçenlerde elektrikler 2 günlüğüne kesilmişti, soğuktu çok. Hadi xe gidelim çocuklar üşümesin dedi. Asla dedim. Diyorum ya bebeğimin zorluğundan mı, çaresizliğimden mi mantığım devre dışıydı. Yanlış yanlışı doğurdu.. toparlasam..

sizi o adamdan kıskandıktan sonra hala nasıl oraya gidelim diyor ki? yani bu tip akıl hastalıkları genetiktir. evlenmeden önce düşünmek lazımdı. annesini filan araya sokup bi şekilde doktora ikna edin.

Eşim genel olarak öyle biri. Malesef aile hayatı olmadığından, çizgi çekemiyor. Xe de Yye de Zye de gelsin kalsın ne olacak ki der. Misafirim eksik olmaz. Yatılı ya da değil.. ama gördük neler olabileceğini.

Babam , eşin ısrar etti ben ne diyeyim der. Memlekete gittiğim gün pişman olurum gittiğime gideceğime.. ben bakamam, 2 çocuk yetiştiremem artık demişti. Annem ise bu evde hakkın yok, misafirsin sen demişti
Psikolojisi bozuk kv bile yerine göre daha çok arkamda durur

Herzaman dikkat ettim, ne olursa olsun erkektir nihayetinde diye. Evde olduğu zamanlarda asla banyoya girmedim. Üstüme başıma, giydiklerime dikkat ettim. Konuşmalarıma, davranışlarıma dikkat ettim

Kuzen bile kardeş değilken akraba çocuğu hiç kardeş olmaz.
1. 1 yıl boyunca aynı evin içinde her şeyine yardımcı bebeğine aşırı ilgili bilemedim çok ilginç geldi bana.
2. 4 gece elin adamıyla aynı evde ???
3. Bunca hır gürün arasında ne ara ve hangi mantıkla ikinci çocuk ???
4. Siz kimsiniz de o ev sizin üstünüze. Ne mana yani ???

Bu hikayede eksik parçalar var gibi konu sahibi ne dersin???

Eşim de aynı bu şekilde düşünüyor. Sanki bütün bunlar onun kararıyla olmamış gibi, o yokken herşey kendi kendine gelişmiş gibi. Ben bu düşüncelerden ölüyorum zaten, çözemiyorum.

Çok garip bir konu. Yorumlara bakana kadar akraba çocuğunun kız olduğunu sanmıştım, hatta ikinci olaya geçince herhalde kızla eşi arasında bir yakınlaşma oldu dedim ama hiç alakasız çıktı.
Konu baştan çürük, günlük hayatta olmaması gereken çok saçmalık var. El hastaysa hastalığını bilsin, edepsizliğin adı da hastalık oluyor artık. Sizin aileniz nasıl bir aileki asla sahip çıkmıyor diyorsunuz? Kapıya mı koyacaklar? Bu adamla ömrünüzü çürütmeyin

Anlamadığım kısım eşin ilk önce razıydı x de kalmaya, sonra oraya taşındığınız ilk gün mü sorun çıkardı, yoksa zaman içinde mi?

İçim çürüdü gerçekten. Kapıya koymazlar, ama aldığım nefesi hakkıyla burnumdan getirirler. Çok severek evlendik. Senin kararın, git yaşa bu kararınla. Bu yaştan sonra elalem lafı kaldıramam der.

Eşiniz eve gelmediği süre içinde sizi aldatmış olabilir mi? Böyle bir şeyden şüphelendiniz mi hiç?
Ailesinde şizofreni olduğunu okuyana kadar sizi aldattığını ve aldatan birçok kişinin yaptığı gibi "ya ben de aldatılıyorsam" paranoyasına kapıldığını düşünmüştüm.
Böyle bir durum olduysa kendisine miras kalan hassas psikolojinin de etkisiyle iyice paranoyaklaşmış olabilir.

Yaşadıklarınız baştan aşağı yanlış zaten. Ama şu an can güvenliğinizden endişe ediyorsanız bir şekilde ya tedaviye ikna edin ya evi terk edin. Aileniz bilmiyor mu bu durumu?

Anlamadığım kısım eşin ilk önce razıydı x de kalmaya, sonra oraya taşındığınız ilk gün mü sorun çıkardı, yoksa zaman içinde mi?

İlk günlerde ben anlamadım sorun çıkardığını, 2. 3. 4. Günler geliyorum dedi durdu gelmedi. Ben anlıyorum bir terslik olduğunu ama gelmedi ki aklıma. Aldatılsaydım daha mı az canım yanardı.. bilmiyorum. Kafasında kurdukları gerçek, benim varlığım bile yalan

X i kıskanıyo ama hala X e gidelim diyo.. Siz de demiyo musunuz sen manyak mısın arkadaşım hem kıskanıp hem evine götürmek istiyosun beni diye??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…