kızlar cocukluğumdan 23 yaşıma kadar bir deri bir kemiktim...cocukluğumdan beri annemin verdiği arı polenleri,balık yağları vs. sadece kocaman memeleriin olmasını sağladı. ama suanda cok iyi duruyorlar
4. sınıfa gidiyordum yazın bile önlüğümün üstüne yelek giyerdim memelerim cıkıyor diye cok utanırdım.
sonra ergen oldum..sonra paramı kazanmaya başladığımda almadığım sey kalmadı..vitaminler ve sporcu içecekleri,defalarca diyetisyene de gittim ama ne güzel zayıfsın işte dediler ,testler yapıp sağlığım yerinde diye vitaminlerle geçiştirdiler.neyse daha sonra ünlü bir diyetisyene gittim.167 boy 41 kiloydum.2 hafta yediklerimi yazdığım tablolarla beni takip etti.ve yağ eksikliğinden dolayı ve karbonhidrat almam gerektiğinden dolayı GNC nin bira mayası,sporcu içeçiği ve vitaminini verdi.sonuç 1 ayda 49 kilo oldum ama 3 defa para ödemiştim 3 defa da ücretsiz kontrolumu yaptı.diyetisyene bir daha gitmedim pahalıydı ve sevmiyordum kadını.amacıma da ulaşmıştım :) sporcu içeceğine devam ettim 51-52 kiloydum 3-4 yıl şimdi 8 yıl oldu hala 54-53 nadiren 55 oluşumdur ama hep ideal kilomdayım.GNC sporcu içeçeğinden 2 büyük kutu bitirdim,çikolatalısını almıştım vanilyalısının tadını bilmiyorum.cikolatalısı harika tam damak tadıma göre.onu da 1 ölcek yerine bir koca bardak süte yarım ölcek kullandım,ama doktorun dediği gibi 1 dilim kek ile mutlaka her akşam yatmadan içtim.vitaminini almadım onun yerine 2 kutu kahvaltıdan sonra hergün 1 adet parmotan kullandım.bira mayasınıda ancak 15 kapsül içmişimdir,almasınız bile olur,ben hap yutmayı hiç sevmem de.Ama kilo almak isteyenlere mutlaka sporcu içeceğini tavsiye ederim.yatmadan bir dilim kek ve mutlaka kahvaltıdan sonra bir avuc fındık,fıstık ya da ceviz.
Yeterli kilo da olamamak cok zor.kilo almak isteyenleri cok iyi anlıyorum.