- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.716
- 798
sayfalarda link-fotoğraf ve ürün adı var.
aldığın kilo bereketli olsun devamı da gelsin,1 ayda mı 1 kilo?
3 haftada.....
sağol canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sayfalarda link-fotoğraf ve ürün adı var.
aldığın kilo bereketli olsun devamı da gelsin,1 ayda mı 1 kilo?
3 haftada.....
sağol canım..
canım inşallah haftaya 3 kiloya tamamlanır
bir dahaki sefere hem bu ürünü hem protein tozuyla destekliycem ve ciddi bir düzen yapıcam...
bu düzensizlikle bile beni aynı kiloda tutup + 1 kg almam ürünün yararını kanıtladı bende...
sonuçta almışsın canım ne güzel.
Canım inşallah bebeğin olur allah gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip eder inşallah. Bende çok zayıfım 20 yaşındayım. 35 kiloyum. Bu ürünü yüzde yüz tavsiye edermisin? bir de nereden aldın
sonuçta almışsın canım ne güzel.
Canım inşallah bebeğin olur allah gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip eder inşallah. Bende çok zayıfım 20 yaşındayım. 35 kiloyum. Bu ürünü yüzde yüz tavsiye edermisin? bir de nereden aldın
Teşekkürler inşallah olur bir an önce bebeğim..çok özlem duyuyorum artık yuvamıza gelecek bebeğimize.Ben üründen çok memnun kaldığım için actım bu konuyu,ben de büyük bir alışverişveriş merkezindeki GNC mağazasından aldım, Parmotan ise eczaneden aldım.
parmotanı şurup olarak mı kullandınız kapsül olarak mı?
çok güzel bi yüreginiz var burda herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz inanıyorum ki
yuvanıza bebeğiniz sağlıcakla tez zamanda gelir.
şimdi aklıma takıldı konu sahibi LİVE WELL aldım dedi ben WEİGHT GAİNER aldım
fark eder mi?
shakerin içindeki süzgeç ne işe yarıyor ki....???
Eki Görüntüle 704382
Kızlar ben kullanalı yıllar oldu kutusuda yok,bu diye hatırlıyorum doğru hatırlıyorsam GNC'den alan arkadaşlar lütfen doğrulasın..Bu arada yazılı olan kısmın etiketi çok kolay cıkıyor ve kutusu bence cok şık dümdüz siyah bir kap oluyor ve erzak saklayabiliyorsunuz.
İNŞALLAH BİR DAHA KUTUYU SORAN OLMAZ
GNC WEIGHT GAINER 2200 CHOCOLATE 2.727 kg | Vitamin Mineral |Sağlık Kapınızda bumu acaba bir sürü ürün var anlıyamadım
ZEROŞ kilo alırsın üzülme.
DULCİNA bana doktor hiç liste vermedi ama doğru beslenmem için bir tobloda bir gün ne yediysen yemeni gereken uzunca bir tablo verdi.aşağı yukarı öyle yiyordum zaten mutlaka ceviz,fındık yatmadan bir dilim kek (ben hazır kek aldım) ye dedi.onun dışında hiç yemeklerime karışmamıştı.ama tablo veriyordu,ben ona tüm yediklerimi yazıp veriyordum her gidişimde.
1907_fb tatlım ben zerroşun yazdığınında melisanın gönderdiği linkinde farklı sitelerde aynı ürün olduğunu zannediyorum ben alalı 10 yıl oldu kutu siyahtı ama net diğer görsel şeylerini hatırlamıyorum. Mağaza çalışanlarına bu ürünü benim anlattığım gibi anlatırsanız biliyorlar buyüzden mutlaka mağaza çalışanından yardım alın diyorum.kilo almayı destekleyen sporcu içeceği,sütle karıştırılıp içiliyor,vanilyalısı ve çikolatalısı var,içinden detarjan ölceği gibi ölçek çikıyor,kocaman siyah pilastik içi gözükmeyen bir kutu.özellikle gnc'ye gidip öğreneceğim merkeze gittiğimde,ben ilçede oturuyorum da.yani bu kadar hatırlıyorum işte.yok mu yaşadığın şehirde gnc.yanlış anlamayın bu yüzden yüz kez yazdım ama kutuyu net hatırlamadığım için bence mutlaka mağazasından alın,mağazalarda da indirim oluyor.
Asmunikal boyun kilon kaç? ayrıca o sporcu içeceğini netten mi alacaksın?
benim 1. kutu bitti
düzensiz yemek yedim , deli gibi sigara içtim ,
ürünü bazen kullandım bazen kullanmadım
uyku düzenimde kötü
ama buna rağmen sabit 1 kg aldım...
tunavy inş soran olmaz dmeişsin ama ben sorcam yinede
Bu resimdekindenmi kullandın sen
melissadan iki isim varmış. Onlardanmı almak lazım bilemedim
bu zehroşun verdiği linktekinimi alacaz ben anlamadımki Herkes farklı bir isim yazmış.
kızlar ilacın adı ne benlede paylaşsanız
kızcelerim zaten mağazasına gidip ürünü anlatın personel size doğru ürünü verir.en mantıklı olan zaten mağazadan satış danışmanına söyleyip almak zerosun yazdığı ve benim foto koyduğum doğru ürün