Arkadaşlar hepiniz farklı farklı seyler yazıyorsunuz insanların aklı karışıyor,BİRİNCİSİ : Dahiliye uzmanı diyetisyen hekimin bilgisine asla sahip değildir.İKİNCİSİ bu ürün asla göbek ve kalca bölgesinden aldırmıyor.Nasıl kilo verirken sarkmamak için spor yapmanız gerekiyorsa kilo alırkende spor yapmanız gerekiyor.çünkü gün içerisinde tüm kaslarınızı calıştırmıyorsunuz.nerde hareket az ise yağda orada toplanır.orantılı kilo almak isteyen biri spor hocasının olduğu bir spor salonuna kaydolup orantılı kas yapmadan kilo almak istediğini söyleyerek,hangi alette ne kadar calışması gerektiğinin programını cıkarttırmalı.ÜÇÜNCÜSÜ:ben bu konuyu bir kaç arkadaşın mesajlarındaki kilo alma aşkını görünce kendi yaşadıklarımı düşünerek yardımcı olabilmek için yazdım.
Çiğdemcim sana dahiliye doktorunun dediklerini boşver madem kilo almak için bir doktora baş vurmak istiyorsun,özel bir hastanenin diyetisyenine başvur.şeker ve tuzdan asla uzak durmamak lazım heleki benim gibi vücüdunuzda 6 kilo yağınız varsa aksine karbonhidrata yönelmelisin ki yağ eksiğini tamamla kilo al.ben de herkesin söylemesiyle diyetisyene gidene kadar yani 23 yaşıma kadar dahiliye uzmanlarının verdiği vitaminler,eczacımın tavsiye ettiği takviye gıdalar (bulk vs.),bıldırcın yumurtaları,arı sütleri polenleri vs her şeyi denedim ve başaramadım hep mutsuzdum ve şu kocakarı hurafesi "evlenince alırsın- öyle şeyleri içme sonra cok kilolu olur verecem diye uğraşırsın" hepsi saçmalıkmış.
Öncelikli olarak bir diyetisyene gidin yalnız devlet hastanelerinde olanda ilgisiz "aa ne güzel zayıfsın bak herkes kilo vercem diye uğraşıyor"diyor vitamin yazıp geciştiriyor.o vitaminleri içip mideniz bulanıyor o yüzden de yemek yiyemeyip alcam diye kilo veriyorsunuz.ben bulunduğum şehirde iyi bir diyetisyen araştırdım,bayan kilo verdirmede cok meşhur olmuş.neyse gittim,konuştuk kan testleri aldırdı (hormon vs) ve metebolizma aletine soktu.testlerde hiç bir problem yoktu.fakat metebolizma aleti sonucuma göre normal insan vücüdunda 10 ila 16 kilo yağ olması gerekirken ben de 6 kilo vardı ve problem buydu.bir grafik verdi ve ona bir hafta ne yiyip ne içtiysem yazdım.sonra kontrole gittim ve hiç karbonhidrat yemediğim anlaşıldı.yani benim yaşam tarzım milletin kilo vermek için yaptığı detoksmuş,o görüşmemizde bana doktor gnc ürününü yazdı ve gnc vitamin ama ben vitamini pahalı diye parmotan almıştım.özel hastanede muayene ücreti veriyordum her gidişimde.idrar yolları enfeksiyonu gecirirdim sık sık ve alışkanlık olmuş cok su içiyormuşum (içtiğim sularıda not ediyordum bardak hesabı)suyu 1,5-2 litreye düşürmemi söyledi.çiğdemin doktorunun dediği en az 2,5 litre su iç de sağlıksızmış arkadaşlar.eğer içmenizin gerektiği bir sağlık probleminiz yoksa.
cokta orantılı kilo aldım ama yoğun calıştığım için spora gidemedim.ürünleri nasıl kullandığımı 100 kez yazdım artık biliyorsunuz.diyetisyeni bıraktığımda 49,800düm.yağ oranımda 9 kilo olmuştu.sonra 51 kilo oldum ürünle ve cok kısa bir sürede.toplamda bu sürecler belki 3 aydır.aslında evde bir yerlerde diyetisyen dosyam var herşeyin tarihi bile belli.Ama üşendim şimdi bulup kaç günmüş diye hesaplamaya.51 olduğumda ürünümde bitmişti ama asla 50nin altına düşmedim.lazer için gittiğim güzellik salonundaki hekim metobolizma aletine sokuyordu her ay.(ücretsiz
)Diyetisyenimden negatif enerji aldığım için onu erken bıraktım cunku ilk kez o kiloya ulaşmıştım ve onun beni takip için hedeflediği 52 kiloyu bu ürünle zaten alacağımı anladım.
ve evlendiğimden beri 53lerdeyim.bebek istiyorum diyede.yazdan beri folic asit öncesinde de 1 büyük kutu parmotan içtim ama ne kilo aldım ne de göt-göbek.ve suan 29 yaşımdayım,calışmıyorum.
arkadaşlar kimse bu konuma emin olmadığı şeyi yazmasın.benim gibi güzel örnekleriniz varsa ya da yaşanmışlıklarınız buyrun paylaşın.cünkü ben güzel bir örnek olmak için ve birilerine yardımcı olmak için bu konuyu actım,insanları yanlış yönlendirmeyin.ama kulaktan dolma kimseyi yönlendirmeyin.ben böyle insanlar yüzünden en güzel yaşlarımda hiç bir giysimi yakışmadan giydim,somalili gibi.
Deneyin ya da denemeyin alah herkese sağlıklı uzun ömürler versin.cok uzun yazdım okuyana teşekkürler.