Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Aynen burası cok faydalı oldu 2 gündür hesap vericem diye yemiyorum 😂😂

benim burcum da boğa kızlar bütün özellikleri var yemeğe ve rahatıma düşkünlük özellikle 😁😁

bende terazıyım yukselenımm boğa boğanın ozellıklerını tasırımm dıger arkadaslar yazmamıs ama ya burclar nedır kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Benim burcum yay canım. Duygusalım, sabırsızım, inatçıyım, kıskancım, kimseden nefret etmem, kolay affederim, biraz da çocuksuyum

[youtube]hyi-Y2ATjoA[/youtube]

Ay ne guzeell:) bende cok sevdim sizi ya aile gibi olduk gercekteen

benim burcum da boğa kızlar bütün özellikleri var yemeğe ve rahatıma düşkünlük özellikle 😁😁

Ayni burcuz digerlerini de merak ettm simdi herkesin bogayla bi alakasi varsa şok olrm

Aynen burası cok faydalı oldu 2 gündür hesap vericem diye yemiyorum 😂😂

Bana da çok faydalı oldu burası yoksa bir gün diyet yapıp ertesi gün bırakıyordum buradaki arkadaşlar sayesinde 4 gün kaçamaksız gittim dün kaçamak yapsam da bugün yine devam edebiliyorum. Hepsi sizin sayenizde valla yoksa ben iradesizim Sabırsızım daha doğrusu her şey çabucak olsun bitsin istiyorum. :2::2::2::2::2:

aynı ben =) yemege duskunlugum tartısılamaz o derecedeyım yanı =) herseyın en guzelını en kalıtelısını ısterım gulmeyı severım guldurmeyı severım sabırsızım bırazda sızde oylemısınız sevgı ve sen =)

ayh bende sabırsızım yaaa o yuzden bu kıloya geldım hepp 3-4 kılo verdım bıraktımm vs vs her konuda oyleyım kolay affederımm bende =) yay burcuylada bogaylada ıyı anlasırım bıze gorusmek hak oldu artık kızlar

Son düzenleme:

az once bende bundan bahsettım bırkac kılo verıp bırakırdım bes kılo alırdım ama topık ve sızler sayesınde bır haftadır aksatmadan devam edıyorum cok buyuk bırsey benım ıcın bu

Bu ne ya ben nihalden alinti yapmistim :|

konular karıstı demekkı canım bende vıdeoya bakacaktım =) ne bu dıye ?

Günaydın kizlar bende limonlu suyumu ictim simfi kahvalti yapicam biraz gec kalktim bugun benim burcum da yengec ama hic ilgilenmedigim icin ozelliklerini hic bimiyorum bilen varsa soylesin

Merhaba milett benin kahvaltim 6 tane siyah zeytin iki yumurta sarisi cok az tereyaginda pismis (beyazini sevmedigim ici ayirdim) kucuk boy bir domatez ve bir salatalik cok az salata sosu ile birtane ucgen peynir iki tane kepekli tost ekmegi ve son olarakta bir tane limon cayi iki şekerli umarim fazla degildir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar özel bi diyet falan yapıyonuzmu...,
ben her sabah 5oo m yürüyom..çok değil ama iyi oluyo..
boy 1.82 kilo 80
65 70 olmak istiyom

Son düzenleme:
Günaydın kizlar bende limonlu suyumu ictim simfi kahvalti yapicam biraz gec kalktim bugun benim burcum da yengec ama hic ilgilenmedigim icin ozelliklerini hic bimiyorum bilen varsa soylesin

gunaydın canım yengec burcu on numara burctur benım en yakınım olan 3 ınsan bayan yengec burcudur anlayıslı uyumlu sadık dost canlısıdır 1 ver 10 gör benden derler severım yengeclerı :)

fazla degıl canım lakın sekerı atmasan ıyı olur

Kizlar benim burcum da kova

kova burcu bıraz zordur =) anlasmak ıcın fedakar olması gerekır karsısındakı ınsanların =)

Eveett öyleyim o yüzden hep şok diyet yapıyorum ama sporla çok dayanamıyorum azcık kaçıyo 😂 kızlar ben ayran detoksu karışımımı içtim yüzmeye gidiyorum hoscakalın 😊

kızlar özel bi diyet falan yapıyonuzmu...,
ben her sabah 5oo m yürüyom..çok değil ama iyi oluyo..

özel dıyet programımız yok canım saglıklı beslenıyoruz dıyelım seker tuz hamur ısı kızartma pılav makarna gazlı asıtlı ıcecekler tuketmıyorum

kahvaltı ara ogun ogle ara ogun aksam ara ogun yapıyoruz

gunde 3 ltre sıu
yesıl cay vs vs

500 m az artırırsan zamanla ıyı olur :26:

Eveett öyleyim o yüzden hep şok diyet yapıyorum ama sporla çok dayanamıyorum azcık kaçıyo 😂 kızlar ben ayran detoksu karışımımı içtim yüzmeye gidiyorum hoscakalın 😊

tamam canım ıyı yuzmelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…