Aynen burası cok faydalı oldu 2 gündür hesap vericem diye yemiyorum 😂😂
Kulagini cekeriz yapmazsin
itinayla kulak bukulurrr azar işittirilir
sızlerı sevıyorum bende topık sayesınde dıkkat edıyorum gercekten korka korka koklaya koklaye yemek yıyorum =)
dolapta 1 kılo dondurma var hemde en sevdıgımden 1 haftadır acmadımm buzlugu o derece yanı =)
[youtube]hyi-Y2ATjoA[/youtube]
benim burcum da boğa kızlar bütün özellikleri var yemeğe ve rahatıma düşkünlük özellikle 😁😁
Aynen burası cok faydalı oldu 2 gündür hesap vericem diye yemiyorum 😂😂
benim burcum da boğa kızlar bütün özellikleri var yemeğe ve rahatıma düşkünlük özellikle 😁😁
bende terazıyım yukselenımm boğa boğanın ozellıklerını tasırımm dıger arkadaslar yazmamıs ama ya burclar nedır kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Benim burcum yay canım. Duygusalım, sabırsızım, inatçıyım, kıskancım, kimseden nefret etmem, kolay affederim, biraz da çocuksuyum
kahvaltın guzel canım oyh ne guzel Allah bagıslasın kızını sana ınsallah benımde olsun ama once koca bulmam lazımmbu arada ben annem gıbı olmus gıbı hıssettım sıze o cumleyı deyınce bı on sene sonra sende kızını oyle uyandırırsın =) bıde annem ablamla benı uyandırmak ıcın supurgeyı calıstırırdı uyuzluguna odayı supururdu çat pat vura vura ben de anneme 5 dakika daha diye diye yalvarirdim :)) ama gerçekten annende kizdigin cok şeyi haklı buluyorsun mesela Başka evde kalmama izin vermezdi şimdi ben de guvenemem..birazcık onun için de zayifliyorum benim annem güzel desin diye :)
Bana da çok faydalı oldu burası yoksa bir gün diyet yapıp ertesi gün bırakıyordum buradaki arkadaşlar sayesinde 4 gün kaçamaksız gittim dün kaçamak yapsam da bugün yine devam edebiliyorum. Hepsi sizin sayenizde valla yoksa ben iradesizimSabırsızım daha doğrusu her şey çabucak olsun bitsin istiyorum. :2::2::2::2::2:
Bu ne yaben nihalden alinti yapmistim :|
sen genede cok abartmazsın =) bende sucuklu yumurtayı yaglı severımm sucuklar küp küp olck yumurtası az cıvık olcak ah ah
armut dıbıne dusermıs derler ben annemle her ne kadar ıyı anlassamda zıt oldugumuz noktalarda vardır aynen senın annen gıbı bırde derdı sende anne ol da gor bakalım ızın verırmısın boyle seylere dıye aksama kadar muge ızler 25 yasındayım gun ıcınde 3-4 kez arar kurban oldugum =)
sen her halınle guzelsındır emınım fakat zayıfken daha guzelll
Günaydın kizlar bende limonlu suyumu ictim simfi kahvalti yapicam biraz gec kalktim bugun benim burcum da yengec ama hic ilgilenmedigim icin ozelliklerini hic bimiyorum bilen varsa soylesin
Merhaba milett benin kahvaltim 6 tane siyah zeytin iki yumurta sarisi cok az tereyaginda pismis (beyazini sevmedigim ici ayirdim) kucuk boy bir domatez ve bir salatalik cok az salata sosu ile birtane ucgen peynir iki tane kepekli tost ekmegi ve son olarakta bir tane limon cayi iki şekerli umarim fazla degildir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar benim burcum da kova
Eveett öyleyim o yüzden hep şok diyet yapıyorum ama sporla çok dayanamıyorum azcık kaçıyo 😂 kızlar ben ayran detoksu karışımımı içtim yüzmeye gidiyorum hoscakalın 😊aynı ben =) yemege duskunlugum tartısılamaz o derecedeyım yanı =) herseyın en guzelını en kalıtelısını ısterımgulmeyı severım guldurmeyı severım sabırsızım bırazda sızde oylemısınız sevgı ve sen =)
ayh bende sabırsızım yaaa o yuzden bu kıloya geldım hepp 3-4 kılo verdım bıraktımm vs vs her konuda oyleyım kolay affederımm bende =) yay burcuylada bogaylada ıyı anlasırım bıze gorusmek hak oldu artık kızlar
valla kilo +5 yaş koyuyor 55 olunca süper olacak :) o muge yok mu zaten insanın bakkala gönderesi bile gelmez onu görünce :) hersey önce kendim sonra kizim için zayiflayacam:)armut dıbıne dusermıs derler ben annemle her ne kadar ıyı anlassamda zıt oldugumuz noktalarda vardır aynen senın annen gıbı bırde derdı sende anne ol da gor bakalım ızın verırmısın boyle seylere dıye aksama kadar muge ızler 25 yasındayım gun ıcınde 3-4 kez arar kurban oldugum =)
sen her halınle guzelsındır emınım fakat zayıfken daha guzelll
kızlar özel bi diyet falan yapıyonuzmu...,
ben her sabah 5oo m yürüyom..çok değil ama iyi oluyo..
Eveett öyleyim o yüzden hep şok diyet yapıyorum ama sporla çok dayanamıyorum azcık kaçıyo 😂 kızlar ben ayran detoksu karışımımı içtim yüzmeye gidiyorum hoscakalın 😊
valla kilo +5 yaş koyuyor 55 olunca süper olacak :) o muge yok mu zaten insanın bakkala gönderesi bile gelmez onu görünce :) hersey önce kendim sonra kizim için zayiflayacam:)
evet bende yasımdan buyuk duruyorum bırde tesetturluyum bır senedır kapandım dahada buyuk duruyorum
kızlar bende ıslerıme bakayım az bırazdan gelırım optumm
gu
fazla degıl canım lakın sekerı atmasan ıyı olur
Cnm sekeri atmis bulundum ama sizin kahvaltikarinizi okuyunca bir dost ekmegini ve birkac zetin yememe kari aldim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.