leslıenın yarın faydasını senden gorunce dahada hırslanırım ben leslıe ıcın ama bırakmıcam sozzz ...
kız ben neler neler secerım et yemem hıc hemde ama kofteye bayılırım tavuk balık yemem etlı yemek olsa etını secerım kırmızı etten nefret edıyorum tovbe haşa ....
benıde sısıren pılav makarna kolaaa abur cubur ... 1 haftadır pılav yemıyorum bızım evde hergun 3 ceşit yemek olur .. corba sulu yemek pılav bulgur yada pırnc o olmasa makarna veya erısteben hıc dokunmuyorum .. pazar kahvaltıları sucuklu yumurtlar kızartmalar bazen hamur işi katmer gözleme =) onları severım ıste bu zamana kdr yi yi şiştimmm artık stoktan yakıyorum =) kokluyorum sadece
O kadar zaman yedik artk yemesek de olur:) bakalim canim eger verdiysem ben de asla birakmam bu leslie baciyi
Kafam karıştı ayaklar karıştı :)) 4 mil fazla ilk başta 1 mil candır 15 dakikada bile kan ter içinde kaldım :)
1 mili 3 gun yap mesela. Sonra 2 ye gec 3e gec. Alistir kendini:)
kızlar alıntı yerını sıfırlıyalım karman corman oldu lınkler =) sıfırdan alıntılayın
Evet hahakim kime dum duma oldu
Slm kizlar
Sabah ;
3 siyah zeytin
kibrit kutusu peynir
Yarim domates
Biraz ekmek tam buğday la normal ekmek karisik cok degil
Ara:
1 hurma biraz peynir yedim
1 litre suyu tamamladim.
Öğle:1 tabak yoğurt içine salatalik yulaf kepegi ben iyice gaza geldim ama aslında 55 olamam diyordum ama sizinle tanıştıktan sonra umitliyim :)
Öğle:1 tabak yoğurt içine salatalik yulaf kepegi ben iyice gaza geldim ama aslında 55 olamam diyordum ama sizinle tanıştıktan sonra umitliyim :)
Kızlar yarım saat yürüyüş yarım saat yüzme yaptım ama yakında regl olucam cok şiş hissediyorum moralimi bozuyo bunun bi çözümü yok mu
Tarti bozulmuuss
pili bitmiştirrrr :26::26::26:
LO tarzı bır yazımı cıkıyor
Merhaba kızlar
Ben başka bir topicte gönderiyorum kilolarımı
Komşu topiğinii görünce başarılar demek istedim , çok azimlisiniz ALLAH yar ve yardımcınız olsun , yediklerimiz kilo değil enerji olsun inşaALLAH...(aminnn....)
kızlar köfte soylıycez dısardan yarım ekmegın yarısını
yanı ceyrek ekmek 2 adet kofte ve ayran ogle menum saatım gecmesın dıye cıkmadan yıyecegım yarım gun bugun malum ... bırsey hazırlıyamadım
1,5 ltre suyum bıttı
aksam 7 gıbı yuruyuse cıkıcam ınsallah yagmur yagmaz
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süpersiniz hepiniz böyle devammm:) Ben de şimdi yürüdüm yarım saat hava yağmurlu olsa da:) Dün gece yediklerimi eritmeye çalışıyorum. Ara öğünde ceviz içi yedim. Bakalım sabah neler olacakk