- 5 Ağustos 2014
- 813
- 512
Etkılemez canım yarın boyuk gun hayırlısı dıyelım
Aynen canım çok merak ediyorum. Gece 4 te uyudum yedikten sonra ama 7 de kalktım bugün ceza olsun diye Akşam da geç yatmam bari uykum gelir erken uyurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım çok merak ediyorum. Gece 4 te uyudum yedikten sonra ama 7 de kalktım bugün ceza olsun diye Akşam da geç yatmam bari uykum gelir erken uyurum
oh masallah sana nazar degmesın bırdaha kacamak yok yola devam edıyoruz =)
ard arda zararlı olmaz mı detokslar :18:
Yok bi daha kaçamak yapmıcam haftaya pazara kadar :))
ayh kıyamam ezıyet etme canım kendıne uykunu al guzel guzel =)
Yok bi daha kaçamak yapmıcam haftaya pazara kadar :))
hadı bakalımmm canımm bende haftaya pazar ödül yapcem dondurma yeycemmm ımh ımhh
Gece kuslari sizi kaynatmissiniz gece yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak bilmiyonuz annemin lafidir
Saglikli guzrl hos en enfes
Gunaydinn sekerim sucuklu yumurtanin yanindaki abartmadani gormeseydim simdi seni sorguya almistim daka bir yanada iyi gidiyorsun
Oyhhh kiyamammm uzulme canim farketmisnolman onemli belkide cok skmaman gerek gun icerisinde kendini ne dersin arada oglen menune hamburger koyabilirsin mesela patatessiz ama ;-)
Gunaydinn oncelikle sut receli nasil birsey merak ettim menun cok hos lakin cukulatali gofret pek olmamis :-(
Gece kuslari sizi kaynatmissiniz gece yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak bilmiyonuz annemin lafidir valla sabah 8 de uyandik bir de kizim var benim onunla kalkiyoruz annesi kilo vermeye kızına da kilo aldirmaya çalışıyor onunla ilgilendigimden geç giriyorum
Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir yeşil çay
Dediğin laf benim annemin de lafı ben de böyle mi olacam acaba :))
Bu kacamaklar hepimize oluyo canim ama bida kacamak yapacagini anladigin an erkenden yap bari hahaha gece 2 ye kalma bak ben naptim canim cikolata istedi saldirmamak icin aksam 8de yedim haha benimde kulagimi cekebilirsinizz :|Günaydın kızlarrr,
Dün gece moralim bozuldu tam uyuyacakken kalktım gecenin 2sinde hamburger patates kola ne varsa yedim: Ne deseniz haklısınız ama bugün telafi edeceğim ve yarın da ödül falan yok bana Bir de kahvaltıda sadece 1 dilim ekmek çok az peynir acı biber yedim akşam yemeği yok bıgün bana bir de akşam üstü birkaç saat yürümeyi planlıyorum. Böylece biraz olsun telafi ederim belki ne dersiniz
Tesekkur ederim canim insallah herkes daha bi sevklenmistir:)Sevgicim liste harika olmus eline saglik
Kizlar insallah 2 ay sonunda en az herkes 8 kilo vermis olur
Spor oncesi gayet guzel bi kahvalti:)kızlar kahvaltım 1 dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir, 2 zeytin, 1 domates, bi bardak yeşil kahve, yarım kase de yulaf ezmesi yedim çünkü yüzmeye gidiyorum karnımı çok acıktırıyor 😁
Ben boga burcuyum canim yukselenim koc:)kızlar bu arada burclar nedır merak ettım hepımız cok ıyı anlasıyoruz masallah burcları merak ettttımmmmmmm
Senin kulagini cekicem baaaakk. Bu haftayi alisma sureci kabul etmesek cok kizardik topikceKızlaaar günaydıın sabah kahvaltım 2 dilim kızarmış kepek ekmeği 1 dilim beyaz peynir yarım domates 1 salatalık banada yarın kaçamak yok akşam dışarıdaydım fazla kaçırdım :))
Evettt diger ogunleri biraz daha hafif yee aksam da 6dan sonra bsy yemezsen tartildiginda guzel farkeder (biraz hile yapalm dimi.hihihi)Günaydın kizlar:)
Kahvaltı
Sucuklu yumurta (abartmadan)
Yarım kibrit kutusu peynir
İncecik bir dilim kaşar
3 zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım bardak yarım yağlı süt
Tartıdan önceki son gün:)
Bugün dirayetli olmalıyım.
Kahvaltim sağlamdi ne de olsa.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım ben,
2 dilim kızarmış ekmek
1 ymurta
Yarımşar domates ve salatalık
4 zeytin biraz peynir
2 lokma çilek reçeli :)
Bu kacamaklar hepimize oluyo canim ama bida kacamak yapacagini anladigin an erkenden yap bari hahaha gece 2 ye kalma bak ben naptim canim cikolata istedi saldirmamak icin aksam 8de yedim haha benimde kulagimi cekebilirsinizz :|
Dediğin gibi alışma haftası galiba bu yüzden arada oluyor kaçamak ben de 4 gün dayandım ne güzel 5.günde kaçırdım Pazar da ödül mödül yokkkkkkkkkkk erken saatte yapamadım dedim ya moralim bozuldu birden bir şeye yemeğe saldırdım sinirlenip ama zamanla bence kaçamak yapmaktan vazgeçicez
Bu kacamaklar hepimize oluyo canim ama bida kacamak yapacagini anladigin an erkenden yap bari hahaha gece 2 ye kalma bak ben naptim canim cikolata istedi saldirmamak icin aksam 8de yedim haha benimde kulagimi cekebilirsinizz :|
Dediğin gibi alışma haftası galiba bu yüzden arada oluyor kaçamak ben de 4 gün dayandım ne güzel 5.günde kaçırdım Pazar da ödül mödül yokkkkkkkkkkk erken saatte yapamadım dedim ya moralim bozuldu birden bir şeye yemeğe saldırdım sinirlenip ama zamanla bence kaçamak yapmaktan vazgeçicez
Kilo verdigimizi gorelmde bidaha asla yapmayiz bunu:)
Kilo verdigimizi gorelmde bidaha asla yapmayiz bunu:)
Yarın görürüz ne kadar verdik bir hafta olmuş olacak. Ay sonuna kadar 75 olsam keşke Eylül başı tatile gitmeyi düşünüyorum bir hafta o zamana kadar zayıflasam biraz normal insan boyutuna gelsem keşke Sen ne güzel baya vermişsin ben üniversiteye başladığımda 63 kiloydum ve ne göbeğim vardı ne bacaklarım kalındı ne güzeldim
Yarın görürüz ne kadar verdik bir hafta olmuş olacak. Ay sonuna kadar 75 olsam keşke Eylül başı tatile gitmeyi düşünüyorum bir hafta o zamana kadar zayıflasam biraz normal insan boyutuna gelsem keşke Sen ne güzel baya vermişsin ben üniversiteye başladığımda 63 kiloydum ve ne göbeğim vardı ne bacaklarım kalındı ne güzeldim
Dur bakalim ben daha 63 bile degilim:) hep beraber vericeezz:)
Dur bakalim ben daha 63 bile degilim:) hep beraber vericeezz:)
Olursun canım ne kaldı ki 63'e:) Çoğu bitti azı kaldı senin. Ben önce 7li rakamları göreyim de sonra da hedefim 6lı rakamları görmek olacak. 60-65 arası olsam sonra da yavaş yavaş 55-57 ye inmeye çalışırım
Evet ya gorucez o gunlerii merak etme:)Olursun canım ne kaldı ki 63'e:) Çoğu bitti azı kaldı senin. Ben önce 7li rakamları göreyim de sonra da hedefim 6lı rakamları görmek olacak. 60-65 arası olsam sonra da yavaş yavaş 55-57 ye inmeye çalışırım
1 gün ara verip Pazartesi başlıycam umarım olmaz ☺️
Zaten pazar gnu kacamak gunu canim:)
Evet ya gorucez o gunlerii merak etme:)
Zaten pazar gnu kacamak gunu canim:)
Evet ama çok kaçamak yapmak istemiyorum zaten biraz kilo verince diyeti gevşeten biriyim umarım bu sefer yapmam 😔
Evet ama çok kaçamak yapmak istemiyorum zaten biraz kilo verince diyeti gevşeten biriyim umarım bu sefer yapmam 😔
Kulagini cekeriz yapmazsin
Yarın abartıcam ama😎
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gece kuslari sizi kaynatmissiniz gece yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak bilmiyonuz annemin lafidir valla sabah 8 de uyandik bir de kizim var benim onunla kalkiyoruz annesi kilo vermeye kızına da kilo aldirmaya çalışıyor onunla ilgilendigimden geç giriyorum
Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir yeşil çay
Dediğin laf benim annemin de lafı ben de böyle mi olacam acaba :))
kahvaltın guzel canım oyh ne guzel Allah bagıslasın kızını sana ınsallah benımde olsun ama once koca bulmam lazımm bu arada ben annem gıbı olmus gıbı hıssettım sıze o cumleyı deyınce bı on sene sonra sende kızını oyle uyandırırsın =) bıde annem ablamla benı uyandırmak ıcın supurgeyı calıstırırdı uyuzluguna odayı supururdu çat pat vura vura
Tesekkur ederim canim insallah herkes daha bi sevklenmistir:)
Spor oncesi gayet guzel bi kahvalti:)
Ben boga burcuyum canim yukselenim koc:)
Senin kulagini cekicem baaaakk. Bu haftayi alisma sureci kabul etmesek cok kizardik topikce
bende terazıyım yukselenımm boğa boğanın ozellıklerını tasırımm dıger arkadaslar yazmamıs ama ya burclar nedır kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
1 gün ara verip Pazartesi başlıycam umarım olmaz ☺️
pazar gunu kacamak gunuydu zaten o gun guzel beslenırsın oh mıs =)
Aynen burası cok faydalı oldu 2 gündür hesap vericem diye yemiyorum 😂😂