Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

anladın cnm sağol..evt az 500m. daha çok yürüyeyim..bide tartım yok alayımda artık iyice aranıza katılayım..
80 kiloyum 65 70 olsam yeterli..
gazlı içeçekleri avime dahi sokmuyom..ama hamur işi ekmek vede meyve beni böyle yaptı

Katil bize canim veririz hep beraber:) ekmegi azaltip meyveyi de gun icinde yersin. Hamurisini de haftada bir gun. Oldu bitti:)

Iıııııı kızmayın bana ( Yok bana kaçamak cezalıyım alışıyorum yavaş yavaş :)) Hem bugün bir cezamda 3 saat spor yapıcam bu arada leslie yaptım ölüyorum sandım bittikten sonra bacaklarımı hissedemedim resmen kendime gelmem 1 saati buldu ama yapıcam azdan başlayıp ilk seferde 4 mil yapınca feleğim şaştı :)))

Ara öğün 200 gr light yoğurt :)

sende benım gıbı yogurdu sutu sevıyorsun =) kemıklerımız erımez bızım hılal

12:00 ara ogun

yrm cay bardagı yarım yaglı sut
1 avuc cevız ıcı

hayvansal urunler her zaman faydalıdır hılalcım ... gelecege yatırım bızdekı =) bırde tavuk yumurta sevebılsem hıc sevemıyorum

Canım bacağını sağa sola atıp aynı zamanda arkaya attığın harekette düştüm ben ya koptum gülmekten :)

bende tam o hareketten bahsedıyordum saga sola arkaya gıdıyorsun beceremedım anacım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…