gu
fazla degıl canım lakın sekerı atmasan ıyı olur
Cnm sekeri atmis bulundum ama sizin kahvaltikarinizi okuyunca bir dost ekmegini ve birkac zetin yememe kari aldim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yerinde bi karar canim. Bu yuzden paylasiyoruz iste yediklerimizi:)
özel dıyet programımız yok canım saglıklı beslenıyoruz dıyelım seker tuz hamur ısı kızartma pılav makarna gazlı asıtlı ıcecekler tuketmıyorum
kahvaltı ara ogun ogle ara ogun aksam ara ogun yapıyoruz
gunde 3 ltre sıu
yesıl cay vs vs
500 m az artırırsan zamanla ıyı olur :26:
anladın cnm sağol..evt az 500m. daha çok yürüyeyim..bide tartım yok alayımda artık iyice aranıza katılayım..
80 kiloyum 65 70 olsam yeterli..
gazlı içeçekleri avime dahi sokmuyom..ama hamur işi ekmek vede meyve beni böyle yaptı
Bu kacamaklar hepimize oluyo canim ama bida kacamak yapacagini anladigin an erkenden yap bari hahahagece 2 ye kalma bak ben naptim canim cikolata istedi saldirmamak icin aksam 8de yedim haha benimde kulagimi cekebilirsinizz :|
Tesekkur ederim canim insallah herkes daha bi sevklenmistir:)
Spor oncesi gayet guzel bi kahvalti:)
Ben boga burcuyum canim yukselenim koc:)
Senin kulagini cekicem baaaakk. Bu haftayi alisma sureci kabul etmesek cok kizardik topikce
Yerinde bi karar canim. Bu yuzden paylasiyoruz iste yediklerimizi:)
Insan gercekten iyi motive oluyorrr iyki katilmisim bu guruba bu pazardan fazla bir umudum yok ama obur pazara inaniyorummm en az bir kilo gidecek uzerim dennn (o ucgen peyniride yemedim ) iyki varsiniz arkadaşlar :))
gu
fazla degıl canım lakın sekerı atmasan ıyı olur
Cnm sekeri atmis bulundum ama sizin kahvaltikarinizi okuyunca bir dost ekmegini ve birkac zetin yememe kari aldim :)
Sevındım canım bızımde amacımız bu bırbırımıze bakıp eksı artı yonlerı kesfedıp uyarmak =)
anladın cnm sağol..evt az 500m. daha çok yürüyeyim..bide tartım yok alayımda artık iyice aranıza katılayım..
80 kiloyum 65 70 olsam yeterli..
gazlı içeçekleri avime dahi sokmuyom..ama hamur işi ekmek vede meyve beni böyle yaptı
asıtlı ıcecekten dolayı sevındım cıdden kılonun tek sebebı kola gıbı ve hamur ıslerrrrrııı cukulatalarr vs vstartını al bız buradayız 2 ay 1 haftası ggectı 7 hafta bıze katıl yarın kacamak gunumuz pazartesı sende bızımle basla canım
Iıııııı kızmayın bana( Yok bana kaçamak cezalıyım alışıyorum yavaş yavaş :)) Hem bugün bir cezamda 3 saat spor yapıcam bu arada leslie yaptım ölüyorum sandım bittikten sonra bacaklarımı hissedemedim resmen kendime gelmem 1 saati buldu ama yapıcam azdan başlayıp ilk seferde 4 mil yapınca feleğim şaştı :)))
masallah canım 4 mıle dayanmıssın ben 30 dakıkada bıraktım hamlamısım suanda bıle sankı vucudum tıtrıyor ama ben dambıllarlada calıstım 10 dakıka kdr spor guzel ya devam devammm
Ara öğün 200 gr light yoğurt :)
Insan gercekten iyi motive oluyorrr iyki katilmisim bu guruba bu pazardan fazla bir umudum yok ama obur pazara inaniyorummm en az bir kilo gidecek uzerim dennn (o ucgen peyniride yemedim ) iyki varsiniz arkadaşlar :))
sende ıyıkı varsın canım porsıyonlarımızı gun gectıkce azaltıcaz ınsallah
Sevındım canım bızımde amacımız bu bırbırımıze bakıp eksı artı yonlerı kesfedıp uyarmak =)
asıtlı ıcecekten dolayı sevındım cıdden kılonun tek sebebı kola gıbı ve hamur ıslerrrrrııı cukulatalarr vs vstartını al bız buradayız 2 ay 1 haftası ggectı 7 hafta bıze katıl yarın kacamak gunumuz pazartesı sende bızımle basla canım
masallah canım 4 mıle dayanmıssın ben 30 dakıkada bıraktım hamlamısım suanda bıle sankı vucudum tıtrıyor ama ben dambıllarlada calıstım 10 dakıka kdr spor guzel ya devam devammm
Çok yorucu ya ben videosunu izledim aman ne var bunda dedim ama remen geberdim 1 mille devam edicem sonra arttıra arttıra devam edicem ben :)
12:00 ara ogun
yrm cay bardagı yarım yaglı sut
1 avuc cevız ıcı
Bende yogurt yidiimm
Ben hergun yapiyorm leslie hiihh kolay mi sandinizzz
Sende iyiki varsiiinn:)Insan gercekten iyi motive oluyorrr iyki katilmisim bu guruba bu pazardan fazla bir umudum yok ama obur pazara inaniyorummm en az bir kilo gidecek uzerim dennn (o ucgen peyniride yemedim ) iyki varsiniz arkadaşlar :))
sende benım gıbı yogurdu sutu sevıyorsun =) kemıklerımız erımez bızım hılal
sende ıyıkı varsın canım porsıyonlarımızı gun gectıkce azaltıcaz ınsallah
Canım ben küçükken günde 2 litre falan süt içiyordum şimdi o kadar olmasada hergün mutlaka süt içip yoğurt yerim ara öğün olarakta iyi gidiyor 2-3 saat tok tutuyor :)) Yaşlanıncada sağlıklı olucaz kolumuz bacağımız ağırmaz :))
Çok yorucu ya ben videosunu izledim aman ne var bunda dedim ama remen geberdim 1 mille devam edicem sonra arttıra arttıra devam edicem ben :)
sende benım gıbı yogurdu sutu sevıyorsun =) kemıklerımız erımez bızım hılal
Canım ben küçükken günde 2 litre falan süt içiyordum şimdi o kadar olmasada hergün mutlaka süt içip yoğurt yerim ara öğün olarakta iyi gidiyor 2-3 saat tok tutuyor :)) Yaşlanıncada sağlıklı olucaz kolumuz bacağımız ağırmaz :))
Bende yogurt yidiimm
Sende iyiki varsiiinn:)
sevgicim ve hilalcim ortak yazıyorum sıze bende leslıeyı ızledım kolay sandım lakın maf ettı benı koralasıca
sevgıcım sende peygamber sabrı varmıs hergun yapıyorsun alısmıssındır artık canım .. bırde bır hareket var hızlı hızlı yapamadım krız geldı telefondan baglanıyorum zaytı youtubeye evde hem gülüyorum hem sacmalıyorum karıstırdım
Evet alistm artik cok merak ediyorm bu kadar kacamaga ragmen kilo verdiysem leslie sayesinde olcakBende yogurt yidiimm
sevgicim ve hilalcim ortak yazıyorum sıze bende leslıeyı ızledım kolay sandım lakın maf ettı benı koralasıca
sevgıcım sende peygamber sabrı varmıs hergun yapıyorsun alısmıssındır artık canım .. bırde bır hareket var hızlı hızlı yapamadım krız geldı telefondan baglanıyorum zaytı youtubeye evde hem gülüyorum hem sacmalıyorum karıstırdım
Bende sut ve yogurda bayiliyorum. Tavugadahayvansal urunler her zaman faydalıdır hılalcım ... gelecege yatırım bızdekı =) bırde tavuk yumurta sevebılsem hıc sevemıyorumzaten hic bisey secmedigim icin bu haldeym ya
Bende yogurt yidiimm
Canım bacağını sağa sola atıp aynı zamanda arkaya attığın harekette düştüm ben ya koptum gülmekten :)
Canım bacağını sağa sola atıp aynı zamanda arkaya attığın harekette düştüm ben ya koptum gülmekten :)
Haha allah seniiialiscaksin zamanla:)
Evet alistm artik cok merak ediyorm bu kadar kacamaga ragmen kilo verdiysem leslie sayesinde olcak
Bende sut ve yogurda bayiliyorum. Tavugadazaten hic bisey secmedigim icin bu haldeym ya
leslıenın yarın faydasını senden gorunce dahada hırslanırım ben leslıe ıcın ama bırakmıcam sozzz ...
kız ben neler neler secerım et yemem hıc hemde ama kofteye bayılırım tavuk balık yemem etlı yemek olsa etını secerım kırmızı etten nefret edıyorum tovbe haşa ....
benıde sısıren pılav makarna kolaaa abur cubur ... 1 haftadır pılav yemıyorum bızım evde hergun 3 ceşit yemek olur .. corba sulu yemek pılav bulgur yada pırnc o olmasa makarna veya erısteben hıc dokunmuyorum .. pazar kahvaltıları sucuklu yumurtlar kızartmalar bazen hamur işi katmer gözleme =) onları severım ıste bu zamana kdr yi yi şiştimmm artık stoktan yakıyorum =) kokluyorum sadece
Haha allah seniiialiscaksin zamanla:)
Kafam karıştı ayaklar karıştı :)) 4 mil fazla ilk başta 1 mil candır 15 dakikada bile kan ter içinde kaldım :)