Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Canlarim kuslarim bu sabah yuruyus yapmadim aksama ins.
İki haslanmis yumurta cig badem peynir zeytin ve kahvalti salatasi yedim.
Bu gece kazinmalari icin tarcinli sutu tavsiye ediyorum.kendinize onu teklif edin eger gercekten acsaniz beyin onu hemen kabul edicektir ama psikolojikse tatmin etmez hemencik icin nefsinizi koreltin:)

Yarın abartıcam ama😎

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu kacamaklar hepimize oluyo canim ama bida kacamak yapacagini anladigin an erkenden yap bari hahaha gece 2 ye kalma bak ben naptim canim cikolata istedi saldirmamak icin aksam 8de yedim haha benimde kulagimi cekebilirsinizz :|
Sevgicim liste harika olmus eline saglik

Kizlar insallah 2 ay sonunda en az herkes 8 kilo vermis olur
Tesekkur ederim canim insallah herkes daha bi sevklenmistir:)
kızlar kahvaltım 1 dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir, 2 zeytin, 1 domates, bi bardak yeşil kahve, yarım kase de yulaf ezmesi yedim çünkü yüzmeye gidiyorum karnımı çok acıktırıyor 😁
Spor oncesi gayet guzel bi kahvalti:)

kızlar bu arada burclar nedır merak ettım hepımız cok ıyı anlasıyoruz masallah burcları merak ettttımmmmmmm
Ben boga burcuyum canim yukselenim koc:)
Kızlaaar günaydıın sabah kahvaltım 2 dilim kızarmış kepek ekmeği 1 dilim beyaz peynir yarım domates 1 salatalık banada yarın kaçamak yok akşam dışarıdaydım fazla kaçırdım :))
Senin kulagini cekicem baaaakk. Bu haftayi alisma sureci kabul etmesek cok kizardik topikce

Evettt diger ogunleri biraz daha hafif yee aksam da 6dan sonra bsy yemezsen tartildiginda guzel farkeder (biraz hile yapalm dimi.hihihi)
Gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım ben,
2 dilim kızarmış ekmek
1 ymurta
Yarımşar domates ve salatalık
4 zeytin biraz peynir
2 lokma çilek reçeli :)

Kahvaltin gayet guzel canim:)

Yarın abartıcam ama😎

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen genede cok abartmazsın =) bende sucuklu yumurtayı yaglı severımm sucuklar küp küp olck yumurtası az cıvık olcak ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…