Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kızlar burda söylenenler alıntı yapılmış cevap yazılmış ben çok bilmiyorum sadece yazayım o zaman :) biyoloji öğretmeniyim diyetisyen kontrolünde başladım kurbana kadar 60 olayım hedef 55...
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir yeşil çay
Öğlen 1 kase yoğurt 4 kaşık yulaf köpeği
Ara 10 findik 1 bardak süt
Aksam salata tavuk
45 dakika yürüyüş yaptim gece de 1 çay bardağı süt meyve yiyeceğim benim diyet böyle gidecek pazartesi başladım hayırlısı bakalım

Gunaydin:)
Beni yanlis anlamayin diyetisyene gittiginizi okudum galiba ama menunuz cok yetersiz ozellikle kahvalti ve oglen yemegi.bu sekilde kilo veremezsiniz demiyorum ama gucsuz dusebilir kas kaybedebilirsiniz.

Günaydın kızlar:)
Kahvaltim
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 tatlı kaşığı şeftali reçeli
1 bardak yarım yağlı süt
Domates
Salatalik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar ve hayirli cumalar

Bugun saglam bir kahvalti :KK56:yapip ogleni ve aksami hafif geciricem kismetse.
Gun sonunda yediklerimi yazarim bu arada tartiya son iki gun ben bu sabah 76.8 ciktim artik ne verirsem kardir:))

Kahvaltim
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 bardak yarım yağlı süt
Domates
Salatalik

Kahvaltin super canim afiyet olsun

Sabah buyuuk bardak limonlu su
6km yuruyus
Peynirli biberli omlet bi avuc ceviz
Bugun oglen misafirim var artik bakalim:))

Kızlar ya sabah kalkmadım poğaça yedim mecburen 2 tane ama ara öğün yapmayıp öğlende bir tavuklı salata akşamda yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece dengeler umarım :KK43:(

Kızlar ya sabah kalkmadım poğaça yedim mecburen 2 tane ama ara öğün yapmayıp öğlende bir tavuklı salata akşamda yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece dengeler umarım :KK43:(

Aynen dedigin gibi yaparsan aksama kadar yakarsin canim ama bence boyle zor durumda kaldiginda pogaca yerine meyve al mesela muz yanina kiraz yaban mersini gibi hem enerjin artar hem karnin doyar:)

Aynen dedigin gibi yaparsan aksama kadar yakarsin canim ama bence boyle zor durumda kaldiginda pogaca yerine meyve al mesela muz yanina kiraz yaban mersini gibi hem enerjin artar hem karnin doyar:)

Canım sabah bir uyandım karnım nasıl aç sanki 3 gündür yemek yememişim gibi valla aklıma bile gelmedi :))

Dengelersin canım merak etme en önemlisi akşam az yemek. Sıkma canını moralin yüksek güne devam et:)

Bu arada kahvaltım:

2 dilim tam buğday ekmeği
Biraz krem peynir
3-4 zeytin
1 domates
1 salatalık
4-5 tane acı biber

Bu arada yaşlarınız kaç? Ben 24 yaşındayım

bende 25 yasındayım =)

Evet gercekten cok genis bir aile olduk topigin gulu sevgi butun samimiyetiyle hepimizi bir araya topladi ne mutlu bize insallah citir olana kadar kimse yari yolda birakmaz sonuna kadar beraber olalim emii kizlar
Bu arada ben 34 yasindayim gozlemlerime gore hepiniz benden gencsiniz yani bu demek oluyorki en yavas ben zayifliyciiim:26:

ayh oyle deme ben 25 yasındayım ama metobolızma yaşım 40 :KK43: metobolızma yasının sebebı acaba kılolu olusumuz mu ?

Evet bu ayran detoksunu bende yapicam yaa. Su haftasonu bi gecsin de. Zaten tarti gununde pek farketcegimi sanmiyorum haftanin 2 gunu dengesiz beslendim. Bidahaki hafta ayran detoksuyla veririm belki

bende sozde bugun baslıyacaktım butun dunya bana karsı sevgıcım ıkı gundur mısafır geldı gec gıttıler gec uyudum haşatım cıkmıs gıbı bayılmısım yatagımda hazırlıyamadım haslıyamadımm yarına kaldı artık gene :KK43: ama 2 gun degıl 4-5 gun yapıcam ben zararı olcagını sanmıyorum ..

Kahvaltim
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 bardak yarım yağlı süt
Domates
Salatalik

gunaydın canım dunden sonra guzel baslayıs olmus :KK66:

Gunaydin kizlar ve hayirli cumalar

Bugun saglam bir kahvalti :KK56:yapip ogleni ve aksami hafif geciricem kismetse.
Gun sonunda yediklerimi yazarim bu arada tartiya son iki gun ben bu sabah 76.8 ciktim artik ne verirsem kardir:))

hayırlı cumalar canım 2 kılo bıle gıtse opup basımıza koyalım ayda 8 kılo eder sabırsızız bıraz ama zaman gerek 5-6 ay en azından duzenlı dengelı beslenerek verıyoruz bızz:KK31:

Sabah buyuuk bardak limonlu su
6km yuruyus
Peynirli biberli omlet bi avuc ceviz
Bugun oglen misafirim var artik bakalim:))

gunaydınnnn sıskoannecımm =) yurumenın faydasını cok goreceksın masallah kosu bandın mı var evde ne guzell

canım yanlıs anlama ama hamur ısı yememeye gayret etsen cok ıyı olur aslında

Canım sabah bir uyandım karnım nasıl aç sanki 3 gündür yemek yememişim gibi valla aklıma bile gelmedi :))

dun kı sporun etkısı acıktırmıstır senı

Dengelersin canım merak etme en önemlisi akşam az yemek. Sıkma canını moralin yüksek güne devam et:)

Bu arada kahvaltım:

2 dilim tam buğday ekmeği
Biraz krem peynir
3-4 zeytin
1 domates
1 salatalık
4-5 tane acı biber

guzel kahvaltı =) ben bugun sefıllerı oynadım ve usendımm domates salatalık dılımlemeye o dereceyım yanı dusun =)

sabah uyanıs 7:30

elma sırkelı su + hıbıskus cayım

10:00 kahvaltım

2 dlm suzme beyaz peynır
2 tane etımek
yarm bardak portakal suyu

1,5 lıtre suyuma baslıycam ınsallah ...

pazar gunu ancak 2 kılom gıtmıs olur sanırım :KK43:

bende 25 yasındayım =)

ayh oyle deme ben 25 yasındayım ama metobolızma yaşım 40 :KK43: metobolızma yasının sebebı acaba kılolu olusumuz mu ?

bende sozde bugun baslıyacaktım butun dunya bana karsı sevgıcım ıkı gundur mısafır geldı gec gıttıler gec uyudum haşatım cıkmıs gıbı bayılmısım yatagımda hazırlıyamadım haslıyamadımm yarına kaldı artık gene :KK43: ama 2 gun degıl 4-5 gun yapıcam ben zararı olcagını sanmıyorum ..

gunaydın canım dunden sonra guzel baslayıs olmus :KK66:

hayırlı cumalar canım 2 kılo bıle gıtse opup basımıza koyalım ayda 8 kılo eder sabırsızız bıraz ama zaman gerek 5-6 ay en azından duzenlı dengelı beslenerek verıyoruz bızz:KK31:

gunaydınnnn sıskoannecımm =) yurumenın faydasını cok goreceksın masallah kosu bandın mı var evde ne guzell

canım yanlıs anlama ama hamur ısı yememeye gayret etsen cok ıyı olur aslında

dun kı sporun etkısı acıktırmıstır senı

guzel kahvaltı =) ben bugun sefıllerı oynadım ve usendımm domates salatalık dılımlemeye o dereceyım yanı dusun =)

Ben de üşeniyorum ya geç yattım çok zor kalktım kahvaltı yapmayı da normalde hiç sevmem :KK43: Uykuyu da çok severim 4 gündür hem erken kalkıyorum hem kahvaltı yapıyorum bu bile büyük adım benim için pazarı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç kilo gitmiş olacak:KK56::KK56::KK56:

sabah uyanıs 7:30

elma sırkelı su + hıbıskus cayım

10:00 kahvaltım

2 dlm suzme beyaz peynır
2 tane etımek
yarm bardak portakal suyu

1,5 lıtre suyuma baslıycam ınsallah ...

pazar gunu ancak 2 kılom gıtmıs olur sanırım :KK43:

Canim 2 kilo ne demek oyle guzel biseyki hizli ve fazla verdigimiz her kilo bize geri doner sabirla incecik olucaz ins:)
Benim kosu bandim yok cicim kosu bandi gibi oglum var sabah takip onu kanguruya disarda yuruyorum hem ona hem bana iyi geliyo:)

Gunaydin kizlaaarr. Ben daha yeni uyandim hatta uyanmaya calisiyorumm. Misafir olunca insan duzen saglayamiyo maalesef. Benim bu haftam gitti resmen :|

Ben de üşeniyorum ya geç yattım çok zor kalktım kahvaltı yapmayı da normalde hiç sevmem :KK43: Uykuyu da çok severim 4 gündür hem erken kalkıyorum hem kahvaltı yapıyorum bu bile büyük adım benim için pazarı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç kilo gitmiş olacak:KK56::KK56::KK56:

tebrık edeyım o zaman senı canım =) bende pazarı beklıyorum bakalım neler olucak :18:

Canim 2 kilo ne demek oyle guzel biseyki hizli ve fazla verdigimiz her kilo bize geri doner sabirla incecik olucaz ins:)
Benim kosu bandim yok cicim kosu bandi gibi oglum var sabah takip onu kanguruya disarda yuruyorum hem ona hem bana iyi geliyo:)

ayh ınsallah 2 kıloda olsa kabulum boyle boyle erıycez ınsallah ... sanada maasallah canım azmıne masallah :nazar::nazar:

Gunaydin kizlaaarr. Ben daha yeni uyandim hatta uyanmaya calisiyorumm. Misafir olunca insan duzen saglayamiyo maalesef. Benim bu haftam gitti resmen :|

gunaydın canımm benımde bu haftam gıttı ama en azından 2 kılo vermıssek bu bıle kardır bızım ıcın sabredıcez sabrın sonu selamet canımm :KK49:

Gunaydin:)
Beni yanlis anlamayin diyetisyene gittiginizi okudum galiba ama menunuz cok yetersiz ozellikle kahvalti ve oglen yemegi.bu sekilde kilo veremezsiniz demiyorum ama gucsuz dusebilir kas kaybedebilirsiniz.
öncelikle değer verip de uyardiginiz icon Teşekkürler. .. daha önce de buna benzer diyet yaptım 76 dan 61 e düştüm bana en uygun diyet... kahvaltı 9.30 gibi öğle yemeği 12 de o yüzden ara öğüne ihtiyaç duymuyorum bi de bizim öğle yemeği kültürümüz olmadı hiç o yüzden sorun yok ve de öğretmen olduğum için okula goturulebilecek en pratik menü :)

tebrık edeyım o zaman senı canım =) bende pazarı beklıyorum bakalım neler olucak :18:

ayh ınsallah 2 kıloda olsa kabulum boyle boyle erıycez ınsallah ... sanada maasallah canım azmıne masallah :nazar::nazar:

gunaydın canımm benımde bu haftam gıttı ama en azından 2 kılo vermıssek bu bıle kardır bızım ıcın sabredıcez sabrın sonu selamet canımm :KK49:

Oyle artik yapcak bisey yok:/

X