Kızlar spordan geldim simdi öldüm yorgunluktan ama bugün cok güzel calıstım baya terledim kim bana bugun yediklerimin kalorisini hesaplayabilir salakmıyım neyim ya beceremedim(
69.0 dım ...bu sabah 67.6 yı gördüm...1,4 kilo oluyo..ama akşam arkadaşlarımla hamur işinin resmen dibine vurdumbiraz aç gözlülük yaptım maalesef
Tabi ki beeen
Yaklasik 2 kilo vermis olcaksin canim:) bu da ayda 8 yapar fena miii:)
inşallah yok artık bırakmam size bıraktım kendimi :)Kaybetmiceksiin :) burayi takip etmeyi birakma gerisini bize birak:)
1000 kaloriyi gecmemissin canim olsa olsa 700:)Ayy sende olmasan ne olurdu bizim halimiz canim hemen yazayim yediklerimi saabah 2 kucuk dilim kepekli kizarmis ekmek yarim kb kadar peynir 1 domates arada 200 gr light yogurt oglen hazir bardak corba ara 100 ml sut aksam 1 tabak taze fasulye yarim kase kadarda yogurt aayy yaz yaz bitmedi dunyayi yemisim :))
inşallahh...hepimiz bol bol verelim inşallah...canım bu arada boylarımızıda mı yazsak ne dersin
Akşam yemegim
Etli taze fasulye
3 kaşık domatesli pilav
Yarım kase cacık
İnşallah kilolar hemen gider de hemen buluşuruz☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
busefer olacak hissediyorum okullar açılıncaya kadar cogunu halletmeliyim :)Eveet canim vericez insallah istikrar ve sabir cok onemli
1000 kaloriyi gecmemissin canim olsa olsa 700:)
Olabilir canim. Kizlar istiyosaniz soyleyin
1000 kaloriyi gecmemissin canim olsa olsa 700:)
Olabilir canim. Kizlar istiyosaniz soyleyin
Ayy canim kiyamam tr tatile geliyormusun ailen demi orada
Kizlar ilk sayfadaki listeye boylarinizi da eklememi istiyosaniz yazin :)
1.75 canım kilomuda guncellersen sevinirim 75 3 gun once oyle tartildim sabah cunku :)
nerde oturuyorsunki canım
Evet canim tarti yanlismis
Fransadayim ben
İskeleye yakın oturuyorum zaten 5 dk:) Vapurla 5 dakikada üsküdardayım:)