Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Bu sabah 64ü gördüm kızlar. İki haftalığına tatile gidiyoruz. İki gün giremedim sayfaya neler olmuş neler :) sayfalar almış başını gitmiş :) geldiğimde müjdeli haberler vereceğim inşallah. :) 60'ın altına düştüm gibi meselaaa :)

Bu sabah 64ü gördüm kızlar. İki haftalığına tatile gidiyoruz. İki gün giremedim sayfaya neler olmuş neler :) sayfalar almış başını gitmiş :) geldiğimde müjdeli haberler vereceğim inşallah. :) 60'ın altına düştüm gibi meselaaa :)

Oo nerelerdesin seen :)

Yaaa bekarken bende besiktasta oturuyorum ben evlenince annemde tasindi nasil ozledim nasil burnumda tutuyo.orda dogdum orda buyudum insan gercekten yapamiyo baska yerde cumartesileri pazara geliyorum donesim gelmiyo mertereee:KK43:

Ben İzmir'de okudum geçen sene okulum bitti ailemin yanına döndüm Bursa'ya. 3 ay önce de buraya taşındım işte iş falan bakacağım. Çok sevdim Beşiktaşı çok güzel Ortaköye bayıldım özellikle. :KK52::KK52::KK52:

Ben İzmir'de okudum geçen sene okulum bitti ailemin yanına döndüm Bursa'ya. 3 ay önce de buraya taşındım işte iş falan bakacağım. Çok sevdim Beşiktaşı çok güzel Ortaköye bayıldım özellikle. :KK52::KK52::KK52:

Ahhh sevilmezmiiii bidaha baska yerde yasamak istemiceksin:)))

Bugün de bozmadim gece elma ve sütumu içerek bitirdim bu arada yeşil çaylar ve limon sıkılmış sade sodalarimi da bitirdim pazar günü için sabirsizlaniyorum 😊

X