Evet gercekten cok genis bir aile olduk topigin gulu sevgi butun samimiyetiyle hepimizi bir araya topladi ne mutlu bize insallah citir olana kadar kimse yari yolda birakmaz sonuna kadar beraber olalim emii kizlar
Bu arada ben 34 yasindayim gozlemlerime gore hepiniz benden gencsiniz yani bu demek oluyorki en yavas ben zayifliyciiim:26:
Evet gercekten cok genis bir aile olduk topigin gulu sevgi butun samimiyetiyle hepimizi bir araya topladi ne mutlu bize insallah citir olana kadar kimse yari yolda birakmaz sonuna kadar beraber olalim emii kizlar
Bu arada ben 34 yasindayim gozlemlerime gore hepiniz benden gencsiniz yani bu demek oluyorki en yavas ben zayifliyciiim:26:
kızlar öncelikle tekrar merhabalar
önce sabah yaptığımdan başlıyım..dünkü konuşmadan sonra dediğiniz gibi sabah tuvalete çıktıktan hemen sonra:) su bile içmeden hemen tartıldım sonuç 67.6
yani dediğiniz gibi daha zayıf çıktım allahım inanamıyorum yaaa
gelelim yediklerime
sabah:3 dilim ekmekle biraz peynir zeytin domates
öğle:5 tane orta boyda sarma
akşam:kızlar bende pazar günkü kaçamağı maalesef bugün yaptımkızlar bende toplandı bugün yani hamur işleri falan yedim.... ama pazar günkü kaçamağım diye saydım...pazar kaçamak yok yaniii
Evet canim kacamak ve tarti gunu pazar ama biz kacamaklarimizi haftaici yaptk bile haha[/QUOTE ben busefer kararliyim kaçamak yok pazar günü önce size pazartesi günleri de diyetisyene rapor verecez 55 olabilir miyim ki
Evet canim kacamak ve tarti gunu pazar ama biz kacamaklarimizi haftaici yaptk bile haha[/QUOTE ben busefer kararliyim kaçamak yok pazar günü önce size pazartesi günleri de diyetisyene rapor verecez 55 olabilir miyim ki
Niye olamayasiinn
60 larda takılıyorum ama sonra da diyeti bırakıyorum hooop 70 iki senedir böyle bu sefer sizinle gazımi kaybetmem inşallahNiye olamayasiinn
Ah canimm :) senin azmin yeter valla henuz nerdeyse hic kacamak yapmadinn :)
Yok canım sen de gençsin daha:):) Hepimiz zayıflıcazzz
hayır canım öyle düşünme bende 32 yaşındayım aynı sayılırız azime devam..:)
60 larda takılıyorum ama sonra da diyeti bırakıyorum hooop 70 iki senedir böyle bu sefer sizinle gazımi kaybetmem inşallah
Kaybetmiceksiin :) burayi takip etmeyi birakma gerisini bize birak:)
Cok sevindim kilonaa :) suan hemen hemen ayni kilodayiz ama ben 2 hafta once tartilmistim.
Sanirim pazar gunu kimse kacamak yapamicak haha
60 larda takılıyorum ama sonra da diyeti bırakıyorum hooop 70 iki senedir böyle bu sefer sizinle gazımi kaybetmem inşallah
Eveet canim vericez insallah istikrar ve sabir cok onemli
Cok tesekkurler kizlar ama ben 77 de takildim kaldim 5 kilida bir bu oluyor sanirim ayran detoksuna basliycam tabi bide spora baslamam lazim
Ya kiskandim ama ben siz ne guzel bulusucaksiniz peki ben ne yapayim gurbet ellerde. Benim yasimda 34
Ya kiskandim ama ben siz ne guzel bulusucaksiniz peki ben ne yapayim gurbet ellerde. Benim yasimda 34
sağol canım inan çoooook mutlu oldum kiloyu görünce:)..sanki birden eveeettt evvveeettt oluyo başaracağım hissi dahadaparladı şükür rabbime:)
:)evet pazarı çoğumuz erkenden kullandık bile
2 hafta önceyse çook iyi umarım çok iyi kilo vermiş çıkarsın pazar günü tatlım
Iletisimi koparmamak bile yeter canimm:)
Umarim ama cok kacamak yaptim cook
Simdi sen pazartesden beri kac kilo vermis oluyosun