Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ah canimm :) senin azmin yeter valla henuz nerdeyse hic kacamak yapmadinn :)

Yok canım sen de gençsin daha:):) Hepimiz zayıflıcazzz

kızlar öncelikle tekrar merhabalar

önce sabah yaptığımdan başlıyım..dünkü konuşmadan sonra dediğiniz gibi sabah tuvalete çıktıktan hemen sonra:) su bile içmeden hemen tartıldım sonuç 67.6

yani dediğiniz gibi daha zayıf çıktım allahım inanamıyorum yaaa

gelelim yediklerime

sabah:3 dilim ekmekle biraz peynir zeytin domates
öğle:5 tane orta boyda sarma
akşam:kızlar bende pazar günkü kaçamağı maalesef bugün yaptımkızlar bende toplandı bugün yani hamur işleri falan yedim.... ama pazar günkü kaçamağım diye saydım...pazar kaçamak yok yaniii

hayır canım öyle düşünme bende 32 yaşındayım aynı sayılırız azime devam..:)

Cok sevindim kilonaa :) suan hemen hemen ayni kilodayiz ama ben 2 hafta once tartilmistim.
Sanirim pazar gunu kimse kacamak yapamicak haha

Ah canimm :) senin azmin yeter valla henuz nerdeyse hic kacamak yapmadinn :)

Yok canım sen de gençsin daha:):) Hepimiz zayıflıcazzz

hayır canım öyle düşünme bende 32 yaşındayım aynı sayılırız azime devam..:)

Cok tesekkurler kizlar ama ben 77 de takildim kaldim 5 kilida bir bu oluyor sanirim ayran detoksuna basliycam tabi bide spora baslamam lazim

Cok sevindim kilonaa :) suan hemen hemen ayni kilodayiz ama ben 2 hafta once tartilmistim.
Sanirim pazar gunu kimse kacamak yapamicak haha

sağol canım inan çoooook mutlu oldum kiloyu görünce:)..sanki birden eveeettt evvveeettt oluyo başaracağım hissi dahadaparladı şükür rabbime:)
:)evet pazarı çoğumuz erkenden kullandık bile
2 hafta önceyse çook iyi umarım çok iyi kilo vermiş çıkarsın pazar günü tatlım

Ya kiskandim ama ben siz ne guzel bulusucaksiniz peki ben ne yapayim gurbet ellerde. Benim yasimda 34

Cok tesekkurler kizlar ama ben 77 de takildim kaldim 5 kilida bir bu oluyor sanirim ayran detoksuna basliycam tabi bide spora baslamam lazim

Evet bu ayran detoksunu bende yapicam yaa. Su haftasonu bi gecsin de. Zaten tarti gununde pek farketcegimi sanmiyorum haftanin 2 gunu dengesiz beslendim. Bidahaki hafta ayran detoksuyla veririm belki

Ya kiskandim ama ben siz ne guzel bulusucaksiniz peki ben ne yapayim gurbet ellerde. Benim yasimda 34

Iletisimi koparmamak bile yeter canimm:)

Umarim ama cok kacamak yaptim cook
Simdi sen pazartesden beri kac kilo vermis oluyosun

Kızlar spordan geldim simdi öldüm yorgunluktan ama bugün cok güzel calıstım baya terledim kim bana bugun yediklerimin kalorisini hesaplayabilir salakmıyım neyim ya beceremedim (

Iletisimi koparmamak bile yeter canimm:)

Umarim ama cok kacamak yaptim cook
Simdi sen pazartesden beri kac kilo vermis oluyosun

69.0 dım ...bu sabah 67.6 yı gördüm...1,4 kilo oluyo..ama akşam arkadaşlarımla hamur işinin resmen dibine vurdum biraz aç gözlülük yaptım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…