Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

69.0 dım ...bu sabah 67.6 yı gördüm...1,4 kilo oluyo..ama akşam arkadaşlarımla hamur işinin resmen dibine vurdum:KK43: biraz aç gözlülük yaptım maalesef

Yaklasik 2 kilo vermis olcaksin canim:) bu da ayda 8 yapar fena miii:)

Ayy sende olmasan ne olurdu bizim halimiz canim hemen yazayim yediklerimi saabah 2 kucuk dilim kepekli kizarmis ekmek yarim kb kadar peynir 1 domates arada 200 gr light yogurt oglen hazir bardak corba ara 100 ml sut aksam 1 tabak taze fasulye yarim kase kadarda yogurt aayy yaz yaz bitmedi dunyayi yemisim :))

Akşam yemegim
Etli taze fasulye
3 kaşık domatesli pilav
Yarım kase cacık
İnşallah kilolar hemen gider de hemen buluşuruz☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy sende olmasan ne olurdu bizim halimiz canim hemen yazayim yediklerimi saabah 2 kucuk dilim kepekli kizarmis ekmek yarim kb kadar peynir 1 domates arada 200 gr light yogurt oglen hazir bardak corba ara 100 ml sut aksam 1 tabak taze fasulye yarim kase kadarda yogurt aayy yaz yaz bitmedi dunyayi yemisim :))
1000 kaloriyi gecmemissin canim olsa olsa 700:)

inşallahh...hepimiz bol bol verelim inşallah...canım bu arada boylarımızıda mı yazsak ne dersin

Olabilir canim. Kizlar istiyosaniz soyleyin

Kizlar ilk sayfadaki listeye boylarinizi da eklememi istiyosaniz yazin :)

İskeleye yakın oturuyorum zaten 5 dk:) Vapurla 5 dakikada üsküdardayım:):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yaaa bekarken bende besiktasta oturuyorum ben evlenince annemde tasindi nasil ozledim nasil burnumda tutuyo.orda dogdum orda buyudum insan gercekten yapamiyo baska yerde cumartesileri pazara geliyorum donesim gelmiyo mertereee:KK43:

X