Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canimm benim bana uyar
şu an 66.5 um pazartesi başladım tartı günü pazar miCok saglikli menun canim :)suanki kilon kacti
şu an 66.5 um pazartesi başladım tartı günü pazar mi
15:00 da yediğim mozaik pastadan dolayı akşam yemeğinde sadece 1 bardak ayran içtim kendim yaptım tuz da koymadım. 21:00 da da 4 adet mürdüm eriği yedim ve bugünü böyle kapatıyorum:) Bu arada ben avrupa yakasındayım beşiktaşta. Zayıflayalım da buluşuruz yer içeriz
Senin karsiya gecmen kolay olur :)
Aksami iyi yapmissin
İskeleye yakın oturuyorum zaten 5 dk:) Vapurla 5 dakikada üsküdardayım:)
Bu arada yaşlarınız kaç? Ben 24 yaşındayım
Ne guzel olur valla eylulde okullar acilmadan bulusuruz. Cok merak ediyorum ben sizi :)
Evet genis aile olduk kizlar ilerde zayiflayinca gorusuruz belki toplucana pizza cukulataaaaa pastaaa borek yeriz hahaha
Canim bende sizleri cok merak ediyorum ama benim 2 tane cocugum var gelmem biraz zor ben beylikduzundeyim bu tarafa olurda yolunuz duserse beklerim
21 sayilirim canim
15:00 da yediğim mozaik pastadan dolayı akşam yemeğinde sadece 1 bardak ayran içtim kendim yaptım tuz da koymadım. 21:00 da da 4 adet mürdüm eriği yedim ve bugünü böyle kapatıyorum:) Bu arada ben avrupa yakasındayım beşiktaşta. Zayıflayalım da buluşuruz yer içeriz
evetttt...kesinlikle bu azimle biz zayıflayıp tanışıcaz kutlama yapıcaz kızlar:)
Ne guzel olur valla eylulde okullar acilmadan bulusuruz. Cok merak ediyorum ben sizi :)
Ne güzel yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor
bende 32 yaşındayımBu arada yaşlarınız kaç? Ben 24 yaşındayım