Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler beybisi aldığım artıyı vermeye çalışsamda sabitledim yahu
Sende de olmuşmuydu duraklama
Hoş geldim dime
Bundan sonra böle bol bol online kalıp ediyoruz
Ben öğle arasında yemekden sonra yürüyorum beybisi yanımda arkadaşımda var sıkıntı olmuyor
Aferim sana kuzuşum valla süpersin
Bugün neler yedim mesela
Sabah bir porsiyon melemen
Şekersiz çay
Ara:Kahve sütlü tek şeker
Öğlen
Et döner,salata
Ara:Kahve sütlü tek şeker
Şu ana kadar 2 litre su
1 kupa yeşilçay
Öğle arası:20 dk yürüyüş
Akşamda kıymalı domatesli soğanlı yemeğim var
Yanına yoğurtlu semizotu var
Kızlar artık ben de yeni bir başlık açtım..Hedefimiz Mayıs'a kadar 25 kilo... İşin eğlencesi, esprisi ile yediğimizi içtiğimizi paylaşalım... Buyurun efenim..Buyuurun kapımız açık...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kadar-25-kilo-veriyoruz.766080/#post-37561191
Abur cuburda yemiyorumm anlamadım gitti canım sıkılıyo valla
Regl öncesi gerçi etkisi olabilir:)
Asla ağzıma sürmem peynirin hiç bir çeşitini yemem ben:)
Sosis,salam,sucuk tadını bilmem ben bunların.
Öle etdir,tavuktur,hiç düşmem aylarca olmasın aramam.
Ama şu ara mecbur yiyiroum tabi:)
Ben daha çok sebzeci çorbacıyımdır kuru baklagilleri severim.
Sebzede seçtiklerim var mesela patlıcam bamya bakla ağzıma sürmem tadını bilmem
Ama çoğunu severim
Biber dolmayıda yoğurtla işyerindeki abla alıştırdı onunda içini yerdim biberi kalırdı
sabırsızlıkla bekliyorum p.tesi sabah ilk işim kilo bildirimi yapmak olucak nazar boncuklu inş.Göreceğiz şekerim
Bakalım canım yaa
Ben evdeyken çok kaçırdım valla bak onun acısı çıkıyor benden bünye sabıttı
sabırsızlıkla bekliyorum p.tesi sabah ilk işim kilo bildirimi yapmak olucak nazar boncuklu inş.
Yok kız bozmam veremiyom zati ne edem bozar mıyım hiç
Nihal çok beklersin şekerim şu haftayı bir atlatayımda bak gör sen o boncuk kimin oluyo
belkide bu hafta benim olur kim bilir
sabırsızlıkla bekliyorum p.tesi sabah ilk işim kilo bildirimi yapmak olucak nazar boncuklu inş.
tmm olur bu hafta ben çok gaza geldimdeHe bu hafta senin olsuun hftaya benim
alın anacım sızın olsun boncuk ben at nalı taktırcam tabloya o denlı yanıı
tmm olur bu hafta ben çok gaza geldimde
basarılar sekerım
kızlar yenı gelenler hos gelmısler bugun bayagı yogunluk vardı gıremedım ...
kaçamak yapmayanları ve fatmacım senı tebrık edıyorum ama haftaya boncık bendeee dıyeyım
nurseza_ Saolasın bebemmm
Bundan sonra böyle hep birlikde incelcez
Kızım masrafsız hatunlarız işte daha ne hahahah
At nalı heee Kız Allah iyiliğini versinalın anacım sızın olsun boncuk ben at nalı taktırcam tabloya o denlı yanıı
Tartıyı fotolamayı unutmayın yoksa saymam
Hayde bende kaçar görüşürük
Canım hiç anlamadım zaten şu nazar boncuğunu.. Tam anlamaya çalışırken lorinem at nalı dedi iyice karıştınurseza_ canım cevap yazma bölümünde dosya yükle var. Oraya tiklayip fotoğrafı seciyosun sonrada yüklenince cevapla:)
Evet kizlar kendi aramizda ooyle bi nazar boncuğu yarisi yapıyoruz Papillon_ senin muhabbetten haberin yok:)
Bu pazar ve bidaki pazar tartinin fotosunu cekip atcaz:)
Ama bence birinci için farkli seyler düşünelim daha hirsli olur:) mesela bulusunca onumuzde pasta yiyebilir hahahaha
Hadi bakalım kim alacak boncuğuu
Masrafsızsınız valla Hele nihali alan yaşadı
At nalı heee Kız Allah iyiliğini versin
Birden bi hırs geldi hepimize
Fotoluyoruz tartıları evet yoksa kabul görülmüyo arkadaşlar herkesin haberi olsun
Resim atmayı öğreneyim bende cepten daha kolay demi
Canım hiç anlamadım zaten şu nazar boncuğunu.. Tam anlamaya çalışırken lorinem at nalı dedi iyice karıştı
birsevgi O zaman bu hafta nazar boncuğu iddiam yok çünkü yeni regl oldum Önümüzdeki haftalara bakacağız artık
nurseza_ canım cevap yazma bölümünde dosya yükle var. Oraya tiklayip fotoğrafı seciyosun sonrada yüklenince cevapla:)
Evet kizlar kendi aramizda ooyle bi nazar boncuğu yarisi yapıyoruz Papillon_ senin muhabbetten haberin yok:)
Bu pazar ve bidaki pazar tartinin fotosunu cekip atcaz:)
Ama bence birinci için farkli seyler düşünelim daha hirsli olur:) mesela bulusunca onumuzde pasta yiyebilir hahahaha
Canım hiç anlamadım zaten şu nazar boncuğunu.. Tam anlamaya çalışırken lorinem at nalı dedi iyice karıştı