Ahh ahh bebekden daha kolaymış diyorum bazen ben
Şimdi yürüdüğü için nereye isterse gidiyor durdurmak mümkün değil.
Bende aynıyım bende oğluşu rahatlaştırdık azcık evi topladık çamaşırları astık derken kocişle yatışımız gece 1,30 du.
Oğlan 4'de uyandı.Tabi bizde:) 5,30 a kadar da yerlerde sürünerek ve aras'a hadi uyuyalım oğlum diye yalvararak geçti.
Sabah 7 de ayaktaydık birde hastalık...
anne anne anne dio kalkmazsam dürtüklüyo yinemi kalkmadık bu sefer sinirleniyo saçımı çekiyo bir ara kocişin burnuna oyuncağını vurdu galiba kalkmadı diye kanıyor diyordu.
Sonra ben salondan yatak odasına kaçtım uyumuşum
Valla kola zero canım çok tatlı çekerse içiyorum tatlım ama hergün değil.
Haftada bir bilemedin iki.
Normal kola şekerli gelmeye başladıda buna alıştım heralde.
Balıkda yiyince yoğurt yada ayran alamadım tabi bunu tercih ettim.
bidahaki sefere bende öyle yapıyım bari ama pilavıda çok seviyorummmm
valla canım cektı : (
ama yemıycem yılbasına kadar yasak bana
Azminizi yiyeyim kizlaarrr
bu arada pilav gercekten 2-3 dilim beyaz ekmekten bile daha zararlu
light kolayi da mecbur kaldiginizda icin cunku light urunlerinin hepsinde seker orani fazla. Ben yogurdu sutu ayrani hep tam yagli alirim
HAYIRDIR CANIM COK MU YOGUNSUN?darlanıyomm afakanlar basıyor benı bugun
BOL KALORI YAKMALAR CANIMnurseza_ bende boga burcuyum kizz:)
Pilatese gidiyorum canlar. Yemegi cikinca yicem kahvaltıyi gec yaptım bugun
Zor canım anne baba olmak hasta olmıcaksın hep iyi ve güçlü olmalısın ebveynsen
Bunu anne olunca daha iyi anladım
Çok tatlı anlatmışsın bizimkide aynı haylaz Senin aras ne kadarlık yada kaç yaşında ?
Benim oğlum 8,5 aylık daha diş sıkıntısıda var bide uyuyunca biz gidicez korkusu sanırım
oooo ben neler neler seviyorumda :) yemiycez canım
Boğa burcuyum ben hani şu yiyince mutlu olanlardan herşeyi unutanlardan...
Ama zayıflamak istiyosak tutcaz boğazımızı
sen yemicen ama siz böyle anlatınca ben yicem canımı çektirdiniz yaa
ne güzel de açıkladın canım
nurseza_ bende boga burcuyum kizz:)
HAYIRDIR CANIM COK MU YOGUNSUN?
KIZLAR REGL DONEMINE YAKLASIYORUM BENIM ISTAHIM COK ACIILDI GUNDUZ YEDIKLERIM COK CIZZZLI INSALLAH AKSAMI HAFIF ATLATARAK DENGELERIM
YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM MUHASEBECIYDIN TAM VERGI ZAMANI BIDE ILAVE OLARAK GECICI VERGIgule gule canım bu arada ıkınızlede ıyı anlasmamızın nedenı bellı oldu benımde yukselenım boğa :)
evet fazlasıyla ama ıcımden hıcbırsey yapmak gelmıyor kalakaldım boyle
NE BULDUYSAM YARIM KALAN SILIP SUPURUYOM DESENmesela neler yıyosun yaz bakalım cız yaparım yoksa bak
YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM MUHASEBECIYDIN TAM VERGI ZAMANI BIDE ILAVE OLARAK GECICI VERGI
BENIMDE BEKARLIK MESLEGI DE
DOGRU DURUST YEMEK YESEM OYLE OLMIYCAK AMA BAZEN OYLE GOZUM DONUYOR IŞTE SANIRIM INSULIN DIRENCI SEBEP OLUYORNE BULDUYSAM YARIM KALAN SILIP SUPURUYOM DESEN
NE BULDUYSAM YARIM KALAN SILIP SUPURUYOM DESEN
DOGRU DURUST YEMEK YESEM OYLE OLMIYCAK AMA BAZEN OYLE GOZUM DONUYOR IŞTE SANIRIM INSULIN DIRENCI SEBEP OLUYOR
INSALLAH CANIM KOLAYLIKLAR DILERIM:)evet ne yazıkkı muhasebecıyım kdv ve muhtasar bır arada sagolsunlar bense tekim delılıge vurdum saat 15:00dan berı hıcbırsey yapmıyorum kal geldı yarın halledıcem ınsallah
INSALLAH CANIM KOLAYLIKLAR DILERIM:)
darlanıyomm afakanlar basıyor benı bugun
nurseza_ bende boga burcuyum kizz:)
gule gule canım bu arada ıkınızlede ıyı anlasmamızın nedenı bellı oldu benımde yukselenım boğa :)
evet fazlasıyla ama ıcımden hıcbırsey yapmak gelmıyor kalakaldım boyle
DOGRU DURUST YEMEK YESEM OYLE OLMIYCAK AMA BAZEN OYLE GOZUM DONUYOR IŞTE SANIRIM INSULIN DIRENCI SEBEP OLUYOR
maşallah
afıyet olsun ama sen genede dıkkat et bende az once ruh halımın vermıs oldugu yetkıyle bır baktım cevız mevız goturuyorum sonra sılkelendım ve yesılcayımı demledım ıcıyorum sımdık ..
regl yaklasınca ınsanın agzı boş kalmıyor yanı ben oyleyım hafıf gecırırsın ıns aksamı dengeler
aynı durumdayız bi bitse bugünoğlumu görsem çok iyi olacağım
hadi be canlar boğa burcuyuz demek burçlara pek inanmam aslında ama yeme konusu çok doğru
dikkat et canım abartmamaya çalış :)
gerçekten öyle oluyo insanın aklı kalbi hep onların olduğu yerde kalıyo ama akşam eve gidince bile isteğim gibi ilgilenimiyorumki evdede mecburen yapman gereke işler varhem evlı hem cocuklu hemde calısan hanımları ayakta selamlıyorum cıdden zor bır iş.
parçanızı evde bırakıp işe gelıyorsunuz aklınız arkada eve gt kosusturmaca Allah yardımcınız olsun hepınızın ..
ay yeme konusunda kımse yarışamaz valla can bogazdan gelır dıye yıdık yıdık ne oldu sımdı ceberesınız bız cekıyoruz ..