- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
mesleğiniz neydiönerilerin için sağol iş yerine süt bilmemki o küçüklerden belki olabilir ama zeytini getiriken peynirde eklerim yanına bundan sonra
mesleğiniz neydi
öyle olması gerekti başta şuan da artık hiç canım istemiyor.belki küçük oğlum büyüdüğünde olabilir.10 yıl oldu mezun olalı.okulun bittiği gün evlendim.ben özel firmada çalışıyorum ve masa başı işim varsizin meseliğiniz çok güzel ve önemli neden çalışmıyosunuzki
öyle olması gerekti başta şuan da artık hiç canım istemiyor.belki küçük oğlum büyüdüğünde olabilir.10 yıl oldu mezun olalı.okulun bittiği gün evlendim.
Kızzzz aynı şeyleri yemişiz :):) Ben de mandalina ve süt ekledim bugün kahvaltıma herşey aynı valla:):)Gunaydiinnn
günaydın kızlar.bu sabah kahvaltım 1 tost (yağsız) şekersiz çay.işlerimi erken bitirip çıkacağım saç stilimi değiştireceğim.kapalıyım ama saçlarım benim için çok önemli kısa kestirmek istiyorum.asi bir model istiyorum.hiç boya değdirmedim ama belki kızıllar attırırım az biraz.sonra oğlumu okuldan alıp ev oturmasına gidiyorum.7 kadın arkadaş grubum.orada boğazımı tutacağıma söz veriyorum size.akşam yazarım zaten neler yaptığımı persian zumbaya başlıyacağım yarında.dün keçe pardesü baktım tuğba dan bayıldım bir tanesine ama kalçam kocamanmış giyince farkettim.8 10 kilo verip öyle almaya karar verdim.inşallah 60 kiloya inip her istediğim kıyafeti alabileceğim.herkesi öpüyorum bye.
günaydın
bu sabah 2 dilim kepek ekmek ve siyah zeytin ( bolca ) yiyorum ama bunlar beni ne kadar tok tutar bilmem
dayanmaya çalışıcam
bu arada dün akşam çorba salata ve biber dolması yedim küçük 3 tane ( pirinç az bulgur çoktu dolmalarda )
offf unuttuğum şeyler var birkaç kaşık pudig yedim sonradan bide sofrada dometesli biber vardi ondanda biraz yedim ( ama önceden olsa o bitmeden masadan kalkmazdım aklıma geldiniz durdum :) )
Günaydın canlar
Menümü yazayım
Sabah : 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peyn domatesli sandviç
Öğle : 1 kase şehriye çorba , 1 dilim kepek ekmeği , 2 kaşık patlıcan yemeği
Ara : 1 havuç
Akşam : 1 tabak etli patlıcan yemeği , 1 dilim kepek ekmeği , Salata
Akşam misafirim vardı bi dilim kek yedim
2,5 lt su
dünden hiç memnun olmadım
Günaydınnn canlarKahvaltımı yaptım 2 ye kadar tok tutar beni diye düşünüyorum
Selam kızlar günaydın, ben bu sabah acelem olduğu için kk hazırlayamadım. 2 dlm çavdar ekmeği arasına peynir domates salatalık sandviç yapıp yedim :) Bugünlük böyle olsun napalım, acıkmamak dileğiyle :)
Günaydın canlar
Menümü yazayım
Sabah : 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peyn domatesli sandviç
Öğle : 1 kase şehriye çorba , 1 dilim kepek ekmeği , 2 kaşık patlıcan yemeği
Ara : 1 havuç
Akşam : 1 tabak etli patlıcan yemeği , 1 dilim kepek ekmeği , Salata
Akşam misafirim vardı bi dilim kek yedim
2,5 lt su
dünden hiç memnun olmadım
gozlerım pılav mantı makarnayı aramadı degıl hanı
bı dılım kekten bırsey olmaz bır seferlıge mahsus bence 10 gunde bır odullendırmelıyız tatlı babında
15/10/2014
****SABAH*****
1 Bardak limonlu su
*****KAHVALTI*****
1 Çeri domates
1 Salatalık
1 kk peynir
1 Bahçe biberi
Biraz Roka
Çeyrek kepek ekmeği(halk ekmek)
*****ARA*****
4 Adet mısır patlağı
8 Adet kabuklu fındık
******ÖĞLE*******
1 Tabak mantarlı et sote
1 Dilim ekmek
2 Bardak ayran
*****ARA*****
1 Yeşil elma tarçın serpilmiş
******AKŞAM*******
1 Posiyon hamsi tava
Biraz turşu
****ÇAY SAATİ*****
Yrm çb çekirdek
Neden memnun olmadın?kek harici bi sıkıntı varmış gibi durmuyor!