- 12 Ocak 2012
- 1.323
- 690
INSALLAH BU SAATTEN SONRA YEMEK YEMEMEM LAZIM SIMDI TARCINLI SUTLU KAHVE ICIYOM BENDE GECE DE ACIKIRSAN PEKMEZLI YOGURT YERIM
aynen canım oyle yap ben cıkıyorum kızlar baya kotu hıssedıyorum nıyeyse anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
INSALLAH BU SAATTEN SONRA YEMEK YEMEMEM LAZIM SIMDI TARCINLI SUTLU KAHVE ICIYOM BENDE GECE DE ACIKIRSAN PEKMEZLI YOGURT YERIM
hem evlı hem cocuklu hemde calısan hanımları ayakta selamlıyorum cıdden zor bır iş.
parçanızı evde bırakıp işe gelıyorsunuz aklınız arkada eve gt kosusturmaca Allah yardımcınız olsun hepınızın ..
ay yeme konusunda kımse yarışamaz valla can bogazdan gelır dıye yıdık yıdık ne oldu sımdı ceberesınız bız cekıyoruz ..
Bende 1 buçuk saat pilates yaptımm. Akşam yemeği olarak da
bir kase çorba
tavuk yahni
bir kase yoğurt yedim. çok fazla su içemediğimi farkettim şimdi geri kalanını içicem. bu gece geç uyumam gerekebilir. o yüzden 11 gibi de tarçınlı süt içmeyi düşünüyorumm
İyi geceler kızlar ancak vakit bulabildim bugünkü menümü yazıyım.
Sabah 09.30 malesef acelem olduğu için 2 dlm çavdar ekmeği beyaz peynir domates salatalaık şekersiz çay
Ara 1 elma 13.30
Akşam 1 kase çorba, kavurma ayran 16.30
yatmadan bir bardak süt
Spor tibetlerimi yaptım, su 2.5 lt
Gunaydin kizlar bu sabah kuvvetli bir kahvalti yaptim bende yegenim safra kesesi ameliyati olacak daha 17 yasinda hastaneye gidicem birazdan duanizi eksik etmeyin...
Iste yediklerim
TEŞEKKÜRLER CANIM....@melike06 tebrik ederim canımmmm saçlarını da güle güle kullan:))
çok teşekkürler canım :)Papillon_ cok güzel gidiyosun canimm:)
sonunda evdeyim.saçlarımı kestirdim aralara kızıl atıldı.çok hoşuma gitti.kızlar ısrar etti ama ben yemedim.kazasız belasız atlattım ev oturmasını da
Bende 1 buçuk saat pilates yaptımm. Akşam yemeği olarak da
bir kase çorba
tavuk yahni
bir kase yoğurt yedim. çok fazla su içemediğimi farkettim şimdi geri kalanını içicem. bu gece geç uyumam gerekebilir. o yüzden 11 gibi de tarçınlı süt içmeyi düşünüyorumm
Gunaydin kizlar bu sabah kuvvetli bir kahvalti yaptim bende yegenim safra kesesi ameliyati olacak daha 17 yasinda hastaneye gidicem birazdan duanizi eksik etmeyin...
Iste yediklerim
Günaydın canlar :)
Hemen menümü yazıyorum :)
Sabah : 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli domatesli sandviç
Öğle : 1 kepçe mercimek çorbası – 1 kepçe nohut yemeği – 1 kase yoğurt – 1 çimdik kepek ekmeği
Akşam : 1 yumurtadan omlet – yarım dilimden de az kepek ekmeği – 1 dilim beyaz peyn - Domates
Veee 2,5 lt su
Gunaydinn meyvenin yarisini yedim sadece:)
Eki Görüntüle 1272096 banada lazım bundan.
Eki Görüntüle 1272098 ve bu makineden