Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

hem evlı hem cocuklu hemde calısan hanımları ayakta selamlıyorum cıdden zor bır iş.
parçanızı evde bırakıp işe gelıyorsunuz aklınız arkada eve gt kosusturmaca Allah yardımcınız olsun hepınızın ..

ay yeme konusunda kımse yarışamaz valla can bogazdan gelır dıye yıdık yıdık ne oldu sımdı ceberesınız bız cekıyoruz ..

Aminn canım teşekkür ederim gerçekten zor L

Bende 1 buçuk saat pilates yaptımm. Akşam yemeği olarak da
bir kase çorba
tavuk yahni
bir kase yoğurt yedim. çok fazla su içemediğimi farkettim şimdi geri kalanını içicem. bu gece geç uyumam gerekebilir. o yüzden 11 gibi de tarçınlı süt içmeyi düşünüyorumm

İyi geceler kızlar ancak vakit bulabildim bugünkü menümü yazıyım.

Sabah 09.30 malesef acelem olduğu için 2 dlm çavdar ekmeği beyaz peynir domates salatalaık şekersiz çay

Ara 1 elma 13.30

Akşam 1 kase çorba, kavurma ayran 16.30

yatmadan bir bardak süt

Spor tibetlerimi yaptım, su 2.5 lt

Gunaydin kizlar bu sabah kuvvetli bir kahvalti yaptim bende yegenim safra kesesi ameliyati olacak daha 17 yasinda hastaneye gidicem birazdan duanizi eksik etmeyin...
Iste yediklerim

Eklentiler

• 20141017_072212.jpg
    20141017_072212.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 52
bir kase çorba
tavuk yahni
bir kase yoğurt yedim. çok fazla su içemediğimi farkettim şimdi geri kalanını içicem. bu gece geç uyumam gerekebilir. o yüzden 11 gibi de tarçınlı süt içmeyi düşünüyorumm

ohhh plateste yapılmış maşallah canım :)

İyi geceler kızlar ancak vakit bulabildim bugünkü menümü yazıyım.

Sabah 09.30 malesef acelem olduğu için 2 dlm çavdar ekmeği beyaz peynir domates salatalaık şekersiz çay

Ara 1 elma 13.30

Akşam 1 kase çorba, kavurma ayran 16.30

yatmadan bir bardak süt

Spor tibetlerimi yaptım, su 2.5 lt

Güzel menü canım zamansızlığa rağmen spor yine yapılmış :)

Gunaydin kizlar bu sabah kuvvetli bir kahvalti yaptim bende yegenim safra kesesi ameliyati olacak daha 17 yasinda hastaneye gidicem birazdan duanizi eksik etmeyin...
Iste yediklerim

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin yiğenine ...

Günaydın canlar :)

Hemen menümü yazıyorum :)

Sabah : 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli domatesli sandviç

Öğle : 1 kepçe mercimek çorbası – 1 kepçe nohut yemeği – 1 kase yoğurt – 1 çimdik kepek ekmeği

Akşam : 1 yumurtadan omlet – yarım dilimden de az kepek ekmeği – 1 dilim beyaz peyn - Domates

Veee 2,5 lt su :KK66:

günaydın herkese.bu sabah 1 tost (yağsız) şekersiz çay kahvaltımdı.erken gideceğim okula sınıf annesiyim. cumaları çocuklar test oluyor sınıf kalabalık olunca öğretmene yardım ediyorum.:KK69::KK69::KK69::KK69:

sonunda evdeyim.saçlarımı kestirdim aralara kızıl atıldı.çok hoşuma gitti.kızlar ısrar etti ama ben yemedim.kazasız belasız atlattım ev oturmasını da:KK73::KK73::KK73::KK73:

ıyı yapmıssın saclarınıda gule gule kullan canım

bir kase çorba
tavuk yahni

guzel enfes on numaraaaaaaaaaaaa =)
Iste yediklerim

menun cok guzel canım yegenınede Allahım şifa versın ınsallah cok gecmıs olsun :KK70:

Günaydın canlar :)

Hemen menümü yazıyorum :)

Sabah : 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli domatesli sandviç

Öğle : 1 kepçe mercimek çorbası – 1 kepçe nohut yemeği – 1 kase yoğurt – 1 çimdik kepek ekmeği

Akşam : 1 yumurtadan omlet – yarım dilimden de az kepek ekmeği – 1 dilim beyaz peyn - Domates

Veee 2,5 lt su :KK66:

sade hoş pilavsız enfesssssssssssss:KK68::KK68:

Gunaydinn meyvenin yarisini yedim sadece:)

meyvelı guzel :)

hahah kaşık on numaraymıs işkence resmen :confused:

X