Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Hosgeldin aramiza:) aksam eklerim listeye seni de.
nesnesly nesnesly hayirdir canim neden eskisi gibi yapamiyosun:/
Bilmiyorum canım, sizin de motivasyonunuzu düşürmemek için bir süredir menü de paylaşmıyordum hatta. Şimdi biraz biraz toparlamaya başladım ama doymadığımı hissediyorum bazen. Gerçekten ekmek yemeyince daha güzel doyuluyormuş. Bayramda ekmek yedim kahvaltıda falan, insanın yedikçe yiyesi geliyor. Vücuda ne verirsen hep daha fazlasını istiyor maalesef. Dünkü menüm yine azaltılmış bir menü, 3 kaşık pilav en masumu :)

Selam kızlar günaydın :)
R rizeLiguneS hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın en kısa zamanda :)

Ben karataya devam ediyorum kızlar dün biraz eksik kahvaltı yapmışım enerjim çok düşüktü ama dersimi aldım bugün daha sağlam bir kahvaltıyla başladım. Bugünkü kahvaltım :
1 yumurta, 1 elma, 11 zeytin, 10 badem, 2 ceviz , zeytinyağlı domates ve salatalık, şekersiz çay, avuç içi kadar peynir

Bilmiyorum canım, sizin de motivasyonunuzu düşürmemek için bir süredir menü de paylaşmıyordum hatta. Şimdi biraz biraz toparlamaya başladım ama doymadığımı hissediyorum bazen. Gerçekten ekmek yemeyince daha güzel doyuluyormuş. Bayramda ekmek yedim kahvaltıda falan, insanın yedikçe yiyesi geliyor. Vücuda ne verirsen hep daha fazlasını istiyor maalesef. Dünkü menüm yine azaltılmış bir menü, 3 kaşık pilav en masumu :)
Evet canım gerçekten de öyle, ipin ucu bir kere kaçtı mı gerisi geliyor. Umarım toparlarsın yeniden :)

nesnesly nesnesly oyle canim ekmek doymani yavaslatiyo ben ekmegi kesip yerine ceviz falan yedigimden beri daha guzel doyuyorum. Bak bütün grup toparlandı sende toplan artik:)
Papillon_ Papillon_ kahvaltin benimkilere cok benziyo canim bende karatay yapıyorum:)

nesnesly nesnesly oyle canim ekmek doymani yavaslatiyo ben ekmegi kesip yerine ceviz falan yedigimden beri daha guzel doyuyorum. Bak bütün grup toparlandı sende toplan artik:)
Papillon_ Papillon_ kahvaltin benimkilere cok benziyo canim bende karatay yapıyorum:)
Tamam canım toparlıyorum yavaş yavaş. Zaten tartıda eksileri gördükçe insanın motivasyonu artıyor :KK66:

saol canm benm adım güneş rizeliyim 24 yasındayım gitgide kilo alıyorm valla kıyafetlerm olmuyo bana.hısr yaptumda bakalum inşallah işe yaracak :))

memnun oldum canım bende nihal 25 yasındayım evlı mısın boyle soruyorum burda arkadas gıbıyız bırbırımızı taıyalım babında

Beyaz ekmek değil canım kepek ekmeği, bizim eve beyaz ekmek senede bir falan girer :) Pilavın da olmaması gerektiğini biliyorum ama eskisi kadar çok sıkı diyet yapamıyorum artık.

1 dlım beyaz peynırı ekmek olarak algılamısım =)

pilavda vazgecemıyorsan oglen yersın bırsey olmaz sanırım

Bakın kızlar dün evde ne buldum:)

1 yıl önce 83 kiloyla giydiğim kısa kollum:KK70:
Dün sizler için yine giydim:KK70::KK70:

Ve bu halimle bir karşılaştırma daha yaptım:KK70:

Eklentiler

• İLK.jpg
    İLK.jpg
    313,9 KB · Görüntüleme: 61
  • DSC_0312.jpg
    DSC_0312.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 60
dünkü menüm ( utanarak yazmaktayım )
2 poğça
1 kase çorba
1 kase yoğurt
makarna
2 adet bisküvi
2 elma
bulgur pilavı
menemen
1 dilim ekmek
içtiğim çay ve kahveleri sayamadım

durusude durusude canim aslinda 2 pogaca yerine güzel bir kahvaltı yapsaydin ve makarna yerine bol salata yeseydin kotu bi menu olmazmis. Abarttigin kadar yemiyomussun:)

X