oda olabilir önümüzdeki hafta bi gidip istenilen testleri yaptırıyım olmadı senin dediğin gibi yaparımcanım pek okuyamadım yorumlarını ama sana sadece sunu onerıyorum dıyetısyene gıt ozel devlet fark etmezs genelde aynı lısteler oluyor ..
nerede yanlıs yaptıgını cozemıyorsun burada boyle yazarak vakıt kaybetme daha fazla..
ama bence duzensız beslendıgın ıcın olabılır bırazda psıkolojıktır belkı bılemeyız kı
Öğle yemeğim
Bir kase mercimek corbasi
Yarim porsiyon kiymali nohut yemegi
Birazcik havuclu marullu salata
Bir ayran.
@lorinem listen gayet guzel canım yağ ve tuz aramaman isabet olmuş. Diyetisyenin dediği gibi ayda 8 kilo civarı verirseenn 3-4 aya istedigin gibi olucaksinn:))
ersnil canim nanolife tuzu bi arastir tuzsuz yapamiyosan. Odem yapmiyomus ve bi pazarlama taktigi degilse kilo vermeye yardimciymis. Pek inanmadim ama yemeklerinde sadece bu tuzu kullanarak zayiflayanlari gordum yani
durusude cim oyle konusuyosun ki kilo vermeyi yeterince istemediğin kanısına variyo insan..bak ben cikolatasiz sekersiz tatlisiz hayat dusunemezdim regl donemleri dışında bile günde 5 çikolata yediğimi üzerine bide pastalar kakaolu kekler yedigimi bilirim. Tika basa toksam bile yerdim. Ama zayiflicam! Dedigim andan beri nefsime sahip cikabiliyorim cunku cikolata yeme istegim zayiflama istegimin önüne geçemiyor. Bence sende kendince bi onceliklerini gozden gecirmelisin. Hersey beyinde ve psikolojik olarak hazirlanmada bitiyo. Cunku (umarim yoktur) bir rahatsızlığın ciksa bile ben tiroid hastasi olup kilo verenleri biliyorum. Hastaliklar bile engel degil gercekten isteyen icin..
ben herşeyde nefsime hakim olabiliyorum mesela sigara yada ne biliyim başka şeyler ama yeme konu oldumu çıkamıyorum ama uğraşıyorum inş bişey çıkmazda o zaman kendime ve etrafa sunduğum bahanelerde olamıycağı için sanırım nefsimle daha iyi savaşabilicem bide burda aktif şekilde yazışmakta frenliyo insanı mesela öğlen az yedim ( benim normal yememe göre az tabi ) bi şekilde olucak ben sürekli kilo alan bi insan olamam
BENDE SİZLERE hep destek ve yanımda olucağınızı biliyorum buda insanı mutve ediyo teşekkürler herkesedurusude hadi bakalim sana güveniyorum:)
BENDE SİZLERE hep destek ve yanımda olucağınızı biliyorum buda insanı mutve ediyo teşekkürler herkese
Ben sevginin başarı hikayesini okuyunca gelmiştim buraya inan çok faydası var
Teşekkür ederim canım :)
Evdede tartım var ama bu iş yerindeki tartı kıyafetlerle ve kahvaltıdan sonra tartıldım.
Şirkette iddaya girmiştik o zamanlar 70 küsürdüm ilk 5 veren kazanıyordu iddayı ben kazandım
Ama hala kociş daha var diyip duruyor o yüzden 58 olup kocişle girdiğim iddayıda kazanıcam.
İdda ödülümüz ise bir maaş
Dolabı yeniliyeceğim için ihtiyacım olcak zaten
Herkes nasıl kilo verdin çok güzel olmuşsun diyor kociş hala var diyor.
Yahu 101 kiloyla doğuma girmişim geldiğimde 96
İşe başladığımda 83 tüm.
Oğlum 18 aylık ve ben 65 olmuşum ki 6 aylık evliyken 74 ile hamile kalmıştım
Yok arkadaş memnun edemiyoruz beyfendiyi
Ama bilmiyorki karısı inatçıdır hele idda varsa başarır alttan alttan çaktırmadan dikkat etmeye devam ediyorum
nurseza_ canim ben yuvarlak suzgeclerden kullaniyorum. Belki gormussundur kıskaçlari var acinca yuvarlak kisim ikiye ayrılıyor ona aliyorum kaşık gibi yesilcayi
ersnil canim benim erkek arkadaşım da daha var diyo 90dan 63e inmeme ragmen:) bunlara yaranilmazzzz. Olalim 55 kilo da catlasinlar yanimizda gobekli gobekli kalsinlar tebrik ederm bu arada iyi kilo verdin sende Meltem gbi:)
evet sokamıyorum
bendeki tuhaflık yemek yiyorum tıkabasa ama açım hala yada tok karnım ama yeme isteği bi geliyo engel olamıyorum kendime haftaya çarşambaya dr gidicem bir takım testler yapılıcak şekerime falan bakılıcak belki ondandır diye düşünüldü
ki eğer diğilse o günden sonra hiç bişey yemeden yaşıycam kendime ceza bunca yediklerimin yerine
evvvvett bayanlar gel gelelım benım dıyetımee bugun basladım canlarım..
sabah sırkelı su + 3 tane kuru kayısı ( sıyah )
kahvaltım :
1 tane cengel salatalık
1 tane domates
peynırlı yagsız tost
1 dılım peynır
1 fıncan cay sekersız
1 tane çarli biber tost mak. bastırdım mıs gıbıydı
tuz yok seker yok !!
ögle menüm :
3 kasık haslama bulgur
3 top haslama karnıbahar
1 cengelkoy salatalık
1 bardak ayran
tuz yok ekmek yok !
Öğle yemeğim
Bir kase mercimek corbasi
Yarim porsiyon kiymali nohut yemegi
Birazcik havuclu marullu salata
Bir ayran.
@lorinem listen gayet guzel canım yağ ve tuz aramaman isabet olmuş. Diyetisyenin dediği gibi ayda 8 kilo civarı verirseenn 3-4 aya istedigin gibi olucaksinn:))
ersnil canim nanolife tuzu bi arastir tuzsuz yapamiyosan. Odem yapmiyomus ve bi pazarlama taktigi degilse kilo vermeye yardimciymis. Pek inanmadim ama yemeklerinde sadece bu tuzu kullanarak zayiflayanlari gordum yani
durusude cim oyle konusuyosun ki kilo vermeyi yeterince istemediğin kanısına variyo insan..bak ben cikolatasiz sekersiz tatlisiz hayat dusunemezdim regl donemleri dışında bile günde 5 çikolata yediğimi üzerine bide pastalar kakaolu kekler yedigimi bilirim. Tika basa toksam bile yerdim. Ama zayiflicam! Dedigim andan beri nefsime sahip cikabiliyorim cunku cikolata yeme istegim zayiflama istegimin önüne geçemiyor. Bence sende kendince bi onceliklerini gozden gecirmelisin. Hersey beyinde ve psikolojik olarak hazirlanmada bitiyo. Cunku (umarim yoktur) bir rahatsızlığın ciksa bile ben tiroid hastasi olup kilo verenleri biliyorum. Hastaliklar bile engel degil gercekten isteyen icin..
Kızlar 1 yıl önceki halim ve son halim
İstersen başarırız ötesi yok
Canımsın süpersin burda ol bizimle ol bak nasıl gitcek o kilolar.
Sizin için foto ekledim valla gidiyor bak.
Ben sezeryan doğum yaptım herkes göbek kalır hayatta gitmez diyordu ama gidiyor kalmıyor.
Ayy resmen kilo vermek insanı gençleştiriyor. Böyle örnekler görmek hepimize iyi geliyordur eminim, çok sevindim senin adına canım :)Kızlar 1 yıl önceki halim ve son halim
İstersen başarırız ötesi yok
Nilaayyy ödülde süpermiş hani
İnşaallah başaracaksın canım çoğu gitmiş azı kalmış
Canım nekadar güzel kilo vermişsin ben 93le doğuma girdim
şimdi 86 yım işte veremiyorum bi türlü doğumdan sonra 82 ye düşmüştüm ama geri 90 a çıktım
Buranın sayesinde bi 4 kilo gitti işte
Benimde bi oğlum var bu arada 8,5 aylık
canım görmedim ama süzgeçli bardak görmüştüm ondan alırım 5 dk demlense yeter herhalde
Metabolizmam çok yavaş hızlandırmam lazım
canım bi doktora git Allah korusun ama şeker düşünce insan öyle çok yiyo Eşimde var ordan biliyorum
ooo süper menü balım
Ama tuzsuz hayat kötü be yawwww
Mesela ben canım tiroit hastayım çok yavaş çalışıyor Ama daha önce 17 kilo vermiştim
Şimdide 4 kilo gitti bakalım devamını bekliyoruz
İnsan isteyince yapar kendini tanımak çok önemli bana ne kilo yapar ne tok tutar
Ve sporsuz olmuyor arkadaşlar malesefff
Canım çok güzel olmuşsun
Darısı başıma
Ayy bende sezeryanla doğum yaptım inş gider
Ayy resmen kilo vermek insanı gençleştiriyor. Böyle örnekler görmek hepimize iyi geliyordur eminim, çok sevindim senin adına canım :)