Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

oda olabilir önümüzdeki hafta bi gidip istenilen testleri yaptırıyım olmadı senin dediğin gibi yaparım
bi şekilde çözmeliyim

merhaba arkadaşlar bayram tatili ile aradaki üç günü birleştirip güzel bir tatil yaptım diyet tabikide hikaye oldu ama tatlıyı abartmadım sadece sabah kahvaltıda ekmeği biraz kacırdım.
yeni iş günüm ve yeni haftayla birlikte bugun 64,500 olmuşum enson 66yı gördüm bikaçgündür sebebi bilinmeyen bir iştah kaçışı bu sayede 64.5 oldum :)
bugun kahvaltıda ince dilim bir ekmek kibrit kutusu büyüklüğünde peynir yedim
ara öğün iki mandalina
öğlen yemekte bulgurlu mercimekli pilav ve kuru cacık yedim küçük bir parça ıslak kek
şimdide elmalı tarçınlı bitki çayı içicem :) şu altmışın altına bir inebilsem :)
inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız

ben herşeyde nefsime hakim olabiliyorum mesela sigara yada ne biliyim başka şeyler ama yeme konu oldumu çıkamıyorum ama uğraşıyorum inş bişey çıkmazda o zaman kendime ve etrafa sunduğum bahanelerde olamıycağı için sanırım nefsimle daha iyi savaşabilicem bide burda aktif şekilde yazışmakta frenliyo insanı mesela öğlen az yedim ( benim normal yememe göre az tabi ) bi şekilde olucak ben sürekli kilo alan bi insan olamam

Canımsın süpersin burda ol bizimle ol bak nasıl gitcek o kilolar.
Sizin için foto ekledim valla gidiyor bak.

Ben sezeryan doğum yaptım herkes göbek kalır hayatta gitmez diyordu ama gidiyor kalmıyor.

İşte sevginin başarı hikayesi

20 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim. Genelde yurtta kalanlar kilo veremediğinden şikayetçidir ama ben yurtta kaldığım süre içinde verdim ve benim için düşündüğümden çok daha kolay oldu :)

Öncelikle kilo vermeden önceki beslenme düzenimden bahsedeyim de nasıl bu kadar hızlı verdiğimi anlayın:)
Ben hiç su içmezdim. Su benim için 3-4 günde bir akla gelirse bir bardak içeyim bari denilen bir içecekti.
Çikolata vazgeçilmezimdi tabi ki :) Günde 3-4 tane yerdim hem de yanına latteyle.
Ekmeği çok aramazdım ama tuz ve şekeri çok bol tüketirdim.
Yediğim saate de hiç dikkat etmezdim. Eğer acıktıysam gecenin 12 sinde bile yurda pizza söylerdim.

Sonunda bir gece 3 gibi kızlarla acıktık yine. Makarna yapalım dedik. Bol yağlı bol salçalı. Hemen ocağın yanındaki tartı gözüme ilişti. Tartıldım. O an kendime neler yaptığımı anladım çünkü 89.9 çıkmıştım.

1 hafta sonra ara tatile girdik ve ben hemen araştırmalara koyuldum. Ara öğün nedir, ne yenir, kalori hesabı nasıl yapılır, spordan önce ve sonra ne yenir vs. Annem ve sevgilim hehe diyip geçtiler her zamanki girişimlerimden sandılar.

Yurda döndüğümde mart ayının sonlarına doğru başladım.
Her gün 1 - 1 buçuk saat yürüyüşümü kesinlikle yaptım. Yürüyüşlerden yarım saat önce yeşilçay içtim çünkü kalori yakımını hızlandırıyormuş.
Yürüyüşlerden sonra yaklaşık 40 dk hiçbir şey yemedim bir tek su içtim.
Ekmeği normalde de aramazdım ama hiç yememek olmaz diye sabah kahvaltılarında 2 dilim yedim ( kepek veya tam buğday)
İlk zamanlardaki hırsımdan dolayı çikolatayı adet dönemlerimde bile yemedim yaklaşık 2 buçuk ay. Ama daha sonra 2 haftada bir kere yemeye başladım. Çikolata veya dondurma yediğim günler akşam yemeğinde sadece bir çorba içip kalktım.
Suyu 2 buçuk litre içtim her gün. Alışkanlık haline getirebildim sonunda.
Pilavı makarnayı tamamen çıkardım. Haftada bir 1-2 kaşık yedim arasıra.
Ara öğünlerimi hiç aksatmadım. Çantamda taşıdım. Saatini hiç geçirmedim.
Akşam 6 dan sonra yemeyi kestim. Yemekhanede pilav makarna varsa almadım. Bir tek çorba ve yemekten yarım porsiyon yedim. Ekmek kullanmadım öğlen ve akşam.
Sabah uyandığımda kahvaltıdan 15 dk önce kayısımı ve ılık suyumu içtim.
Ve en çok kiloyu ilk ay verdim.
Ben dayanamayıp her sabah tartılıyodum ama kalori hesabı yaptığım için her sabah 100-200 gram azalmış oluyordu zaten. Rakamların düştüğünü gürdükçe heveslendim ve Ramazanda'da çok kaçırmadım ipin ucunu. 2 kilo verdim. ve gördüğüm son rakam 67:) Şimdiki hedefim 55. Bana katılabilirsiniz :)

*Aşağıya fotoğraf da ekledim.

Nilaayyy ödülde süpermiş hani
İnşaallah başaracaksın canım çoğu gitmiş azı kalmış

Canım nekadar güzel kilo vermişsin ben 93le doğuma girdim
şimdi 86 yım işte veremiyorum bi türlü doğumdan sonra 82 ye düşmüştüm ama geri 90 a çıktım
Buranın sayesinde bi 4 kilo gitti işte
Benimde bi oğlum var bu arada 8,5 aylık

canım görmedim ama süzgeçli bardak görmüştüm ondan alırım 5 dk demlense yeter herhalde
Metabolizmam çok yavaş hızlandırmam lazım

canım bi doktora git Allah korusun ama şeker düşünce insan öyle çok yiyo Eşimde var ordan biliyorum

ooo süper menü balım
Ama tuzsuz hayat kötü be yawwww

Mesela ben canım tiroit hastayım çok yavaş çalışıyor Ama daha önce 17 kilo vermiştim
Şimdide 4 kilo gitti bakalım devamını bekliyoruz
İnsan isteyince yapar kendini tanımak çok önemli bana ne kilo yapar ne tok tutar
Ve sporsuz olmuyor arkadaşlar malesefff

Kızlar 1 yıl önceki halim ve son halim

İstersen başarırız ötesi yok

Canım çok güzel olmuşsun
Darısı başıma

Canımsın süpersin burda ol bizimle ol bak nasıl gitcek o kilolar.
Sizin için foto ekledim valla gidiyor bak.

Ben sezeryan doğum yaptım herkes göbek kalır hayatta gitmez diyordu ama gidiyor kalmıyor.

Ayy bende sezeryanla doğum yaptım inş gider

bende 1 seneye yaklaşmıştır sabahları işe yürüyerek gelmeye başladım akşamlarıda aynı şekilde ve su içmeye başladım hiç içmezdim bende şimdi 1,5 lt içiyorum günde ve bunları yapınca hiç yememden kesmeden uzun vadede 6 kilo verdim
zaten ondan sonrada biraz daha zayıflamam gerektiğini düşündüm sizleride okudukça bi yerde yanlışım olduğunu fark ettim ve şimdide onu bulmaya çalışıyorum

Kuzuşlar için her alınan kiloya değer canım..

Bizim velette 18 aylık oldu.
Doğumdan 1 yıl sonra rahat kilo vermeye başladım aklında bulunsun.
emzirmeden dolayı en başlarda kasmadım kendimi zaten.

Güzel yorumların için teşekkür ederim.

O ilk resmim doğum izninden dönüşte işe ilk başladığım zamanda diğerinide yeni çektim sayılır.
Gitti gidiyorda...

Ve inan şuan bu hiç sporsuz halim.
Tabi arasın peşinde koşturmalarımı saymazsak.
Hele bir yürüsün bak sen gör o zaman nasıl gidecek kilocukların

Kızlar tabloya bir baktım da bu hafta kimse kilo bildirimi yapmadı mı?
Ben bu sabah tartıldım, haftasonu ciddi bozmama ve wc sorunum olmasına rağmen 67,6 çıktım. Hatta tartımda problem mi var diye düşünmedim değil Umarım yediklerimin yavaş yavaş dönüşü olmaz bana

Ayy resmen kilo vermek insanı gençleştiriyor. Böyle örnekler görmek hepimize iyi geliyordur eminim, çok sevindim senin adına canım :)

Kesinlikle canım daha yolum var ama başarıcam cidden arkadaş gönderdi bu resmimi.
Böyle bakınca insan vay be diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…