Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Bende ekmeği hic yemiyorum onun yerine yediğim ceviz yada badem yeterince tok tutuyo zaten:)
Cay icmedigim icin şeker zaten kullanmiyodum ama latteyi vs biraktim sade kahve icmeye basladim. Tatlı ihtiyacim icin sabahlari bademi bala batırıp yiyodum yada kuru kayisi. Bunlari dene. Bi caba harcamadiysan zaten kendi kendine tokluk hissedemezsinki..seni daha uzun sure tok tutacak şeylere yönelmen lazim . Bizim deneyimlerimiz ne gune duruyo:)

Ben mesela ekmek hiç yemiyorum kızlar.

durusude durusude sana tavsiyem kuruyemişde tok tutmazsa dukan'ında içinde yer alan yulaf kepeğinden krep yapman.
İnanılmaz tok tutuyor aktif olamadığım zamanlarda sabah kahvaltım genelde oydu.
Yanında yeşillik domates salatalık vs.İnan sabah 7 de yiyordum öğlen 1,2 ye kadar açlık yok.

Ben birde çaydaki şekeri kestim tamamen.
Kahvede ise 1 şeker kullanıyorum ve bol su ve bitki çayı.

Şeker ihtiyacımı karşılamak için çubuk tarçın kullanıyorum meyveyle pek aram olmadığı için.
Aynı zamanda tarçın metabolizmamıda hızlandırıyo.

Birde mesela krep yapıyorum ya son zamanda tek öğünde çok geliyor.
2 ye bölüyorum biri sabah diğeri ise yogurdun içine mısır ekmeği gibi doğrayıp yiyorum.

Bunlar dışında öğünlerim genelde ızgara salata yada ızgara sebze şeklinde...
sağol güzel fikirler ama işte hepsine uyulmuyo ama yanıma kuruyemiş alabilirim arada atıştırmalık olarak
benim önceliğim yeme krizlerimden kurtulmak inş başarırım yoksa yakında boyumda kurtarmıcak beni dev bi şişko olucam

Bende ekmeği hic yemiyorum onun yerine yediğim ceviz yada badem yeterince tok tutuyo zaten:)
Cay icmedigim icin şeker zaten kullanmiyodum ama latteyi vs biraktim sade kahve icmeye basladim. Tatlı ihtiyacim icin sabahlari bademi bala batırıp yiyodum yada kuru kayisi. Bunlari dene. Bi caba harcamadiysan zaten kendi kendine tokluk hissedemezsinki..seni daha uzun sure tok tutacak şeylere yönelmen lazim . Bizim deneyimlerimiz ne gune duruyo:)
deneyimler süper elimden geldiğince hepsini yapıcam
çayıma illaki şeker atıyorum atmadan içemiyorum ve çayı çok tüketiyorum onun dışında bide su başka sıvı pek nadir alırım hıı arada bide kahve onda pek şeker aramıyorum ama tersim ben işte :)ekmekte sabah dışında tüketmem
cips kola pek nadiren oda az tüketirim tabi yaştanda metabolizma yavaşlamıştır belki ama ginede çok fazla yememem lazım:KK54:

lorinem lorinem hadi hayirlisi canim aslinda insanhepsini biliyo ama uygulamda sıkıntı yaşıyor umarim bu Azmin devam eder de verirsin yılbaşına kadar kilolari:)
@withoutlove canim fazla az yediysen metabolizman yavaslamistir karamsar olma sakın. Bu hafta ogunlerini hic aksatma.

Ben de malesef 65.2 yeniden 65i gordum:KK43::KK43:

umarım canım bu sefer hepımıze guvenıyorum ben nişan düğün dernek bayram seyran butun bahaneler bitti gitti azim geldi, hırs geldı, kararlılık geldı guzel olucak ınsallah : )

Aynen canım çok gibi görünse de listen güzel bence. Benim bir arkadaşa da diyetisyen buna benzer bir liste vermişti o da zamanla azalttıydı listedekileri o da iyi kilo verdi kalıcı verdi. Ben de yarından itibaren buna benzer bir şeyler yapmaya başlayacağım az yiyerek de verilmiyor. bitki çaylarımı da aldım onları da içmeye başlıcam yarın umarım faydasını görürüm

aynen canım o yuzden sende duzenlı beslenmeye gec bıran once ..

benım dıyetısyende ıkı hafta sonrakı lıstede olcumlerıme gore azaltmalar yapacagını soylemıstı bırden kesemeyız dedı herseyden ...
Cnm tesekkurler daha öncede demistin kakaolu kayisiyi denemeliyim :KK66: sevecegimi düşünüyorum. ..

Tebrikler cnm :)

sen azimle ilerliyosun biz yerimizde sayiyoruz :KK43:
seni tebrik ederim canim

bayram dan sonrası icin gr aldığımız icin sansliyiz 300 gr bisey degil bigün de telafisi mümkün cnm :KK66:

cnm hadi Bismillah saglikla zayıfla inş
sen hangi sehirdesin ?

cnm kesinlikle çözüm değil bunu daha önce konuşmuştuk
yemedikce metabolizma yavaşlıyor. ..

yesil cay paket oluyomu cnm ne dedi doktorun
bende alcam emzirmeyi bıraktım artık icebilirim :KK66:

cnm bu hafta daha güzel olacak üzülme ...

istanbul canımcım sen nerdensın ?

Bu arada cok fena grip oldum iki gundur yatiyorum Kızlar :KK43:
Yarinda iş var hiç halim yok :KK43:
İnsallah sabaha daha iyi olurum

cok gecmıs olsun salgın devam edıyor sanırım halen : (
katarın ford al eger doktora gıdecek zamanın yok ise sabah aksam tok karna super faydası oluyor :KK54:

Selam kızlar nasılsınız bakalım? Ben 81.2 kg yum vere vere 100 gr vermişim :KK43: artık evime döndüğüm için yeniden düzene gireceğim lamı cimi yok.. Bugnkü menüm :
Sabah menemen, bir dlm peynir, 5 zeytin, 5 badem, domates, salatalık, biber
Ara 2 bardak kiraz sapı çayı
Akşam 1 kase tarhana çorbası, köz patlıcan biber, 3 yk bulgur pilavı, yoğurt
Bir bardak kuşburnu hibisküs çayı.
Spor : Leslie Sansone 5 mile, callanetics

Kızlar ben beslenmemi karataya göre yeniden düzenlemeye karar verdim. Uygulayıp da başarılı olan çok insan tanıdım ben de denemek istiyorum o yüzden. Diyetisyenimin listesinden öğle yemeğini çıkardım. Onun yerine kahvaltıyı daha kuvvetli yapıp ekmek yemiyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak :)

haftada değilde gunde 100 gram vererek 2 ayda 8 kılo kadar vermıstı sanırım meltem ..
yogunluktan ve duzensızlıkten oldugunu dusunuyorum canını sıkma duzene gec şakır şakır gıder kılolar = )

Gunaydin kizlar herkese kacamaksiz iyi bir hafta diliyorum pazar gunu tartida herkesin yuzu guler insallah irade + sabir + azim = basari :)))

gunaydın canımmm

Miladımın ilk kahvaltısı:)
1 yumurta ve 2 kibrit kutusu peyniri küp küp doğradım salata gibi, yanına zeytinyağlı domates salatalık
ve 6-7 zeytin:)
yeşil çay
mandalina ve kara erik birer tane:)

yarın da pilatesim başlıyorrr:KK9:

:KK59::nazar:En Büyük KK

başarı seziyorummm sonuctan = ) miladım baslıgı hoş olmuş begendım:KK73:

Günaydın canlar ben geldim...

Son kilom da bu:) Artık ölçümlerime göre normal durumdayım.
Normal üstünden kurtuldum :)

Sevgicim nihal ne yaptı gitti mi diyetisyene haberin var mı?

tebrık ederım sekerım normalın altınada kısa surede ınersın ınsallah:KK68:

dıyetısyene gıttım canım sevgıcım cevaplamıs sorunu bende yazayım didim..

listemı cumartesı burda paylastım bır bakarsın :KK73:

bugunde uygulamaya basladım

ben obezıtenın1.basamagının sınırındaymısım normalın cok cok ustu yanı obezıtenınde bırkac yuz gram altı ..saglık olsun canımız sagolsun verecez ınsallah kılocukları :KK71::KK71:

yol uzun 3 ay dayanmak lazım bozmamak lazım azim lazım yapıcaz yapıcazzz:KK73::KK73:

evvvvett bayanlar gel gelelım benım dıyetımee bugun basladım canlarım..

sabah sırkelı su + 3 tane kuru kayısı ( sıyah )

kahvaltım :
1 tane cengel salatalık
1 tane domates
peynırlı yagsız tost
1 dılım peynır
1 fıncan cay sekersız
1 tane çarli biber tost mak. bastırdım mıs gıbıydı

tuz yok seker yok !!

ögle menüm :
3 kasık haslama bulgur
3 top haslama karnıbahar
1 cengelkoy salatalık
1 bardak ayran

tuz yok ekmek yok !

musaıt oldukca gırmeye calısıcam burada aktıf oldukca dahada motıve oluyorum sayenızde ..

bırde lıste verdı bana tablo seklınde 1 haftalık yıdıklerımı yazıcam ..

ilkokul talebesı gıbı hıssettım kendımı yer yemez yazıyorum hemen :KK53::KK53:

sağol güzel fikirler ama işte hepsine uyulmuyo ama yanıma kuruyemiş alabilirim arada atıştırmalık olarak
benim önceliğim yeme krizlerimden kurtulmak inş başarırım yoksa yakında boyumda kurtarmıcak beni dev bi şişko olucam

Kuruyemişler ara değil sabah kahvaltında yada öğününde ekmek yerine geçsin canım.
Sevgiye katılıyorum öncelikle seni tok tutacak şeylere yönelmen lazım bunun içinde deneme yanılma yöntemi yapıcaksın.
Herkesin bünyesi farklı sonuçta.

Bak bende çayı şekerli içiyordum büyük bardak 2 şeker küçüğe bir şeker
Şirkette çaycı abla olunca günde 5,6 bardak içiyordum kahve hariç.
Küçükle düşünürsen günde 6 küp şeker sadece çaydan alıyordum.
Sabah ve öğleden sonra kahvelerimdede 2 şeker düşünürsen.
Günde aldığım şeker miktarı 10 oluyordu.

Böyle böyle ne yedim ne içtim ney nekadar kalori neyi kıssam kilo veririm ney beni tok tutuyor çözdüm.

Mesela meyve beni acıktırıyo yada kuruyemiş.
Ama sende tokluk yaratabilir:KK66:

tebrık ederım sekerım normalın altınada kısa surede ınersın ınsallah:KK68:

dıyetısyene gıttım canım sevgıcım cevaplamıs sorunu bende yazayım didim..

listemı cumartesı burda paylastım bır bakarsın :KK73:

bugunde uygulamaya basladım

ben obezıtenın1.basamagının sınırındaymısım normalın cok cok ustu yanı obezıtenınde bırkac yuz gram altı ..saglık olsun canımız sagolsun verecez ınsallah kılocukları :KK71::KK71:

Teşekkür ederim canım benim.

Hep birlikde başarıcaz ne kadar aktif o kadar - rakam:KK70:

Senin için çok sevindim listeni yakından takip edicem.
Ben sayfalarda bulamadım bir kez daha paylaşır mısın.

Bu hafta geçtikden sonra bende senin listene geçebilirim.
Ptesi iddanın son günü sonucumu elime alimde rahatliyim:KK70:

Sonra ara vermek adına senin listene uyarım.

durusude durusude e nasil kilo aliyosun o zaman:/ cayi gunde kac bardak iciyosun ki. Aksamlari meyve mi yiyosun
ben çok fazla yiyorum yemeği yerken kendimi kaybediyorum
pilavları hamur işini severim ve sürekli yerim yani günde 5 öğun falan yok bende :KK51:akşamlarıda geç yiyorum malum işten git çocuğu al hazırla derken epey geç oluyo bide çok fazla yiynce zaten midem çatlıycak gibi oluyo:KK61:

evvvvett bayanlar gel gelelım benım dıyetımee bugun basladım canlarım..

sabah sırkelı su + 3 tane kuru kayısı ( sıyah )

kahvaltım :
1 tane cengel salatalık
1 tane domates
peynırlı yagsız tost
1 dılım peynır
1 fıncan cay sekersız
1 tane çarli biber tost mak. bastırdım mıs gıbıydı

tuz yok seker yok !!

ögle menüm :
3 kasık haslama bulgur
3 top haslama karnıbahar
1 cengelkoy salatalık
1 bardak ayran

tuz yok ekmek yok !

Menün gayet güzel canım...

Ben tuz olmadan yapamam ya diyetisyen hiç mi yok dedi

Menün gayet güzel canım...

Ben tuz olmadan yapamam ya diyetisyen hiç mi yok dedi

evet canım benım tuzla aram olmadıgı ıcın tekrar sormadım sadece tuzsuz ve yagsız dıye bastıra bastıra konustu ..

Allahtan yag ve tuzla aram yok sadece kahvaltıdakı cayı sekersız ıcmeyı sevmezdım o da pek sıkıntı degıl katlanacagım artıkın ..

ıyı dıleklerın ıcınde cok tesekkur ederım canım benımmmmm

-1 Su Bardağı ılık su + 1 çay kaşığı elma sirkesi + 3 adet Kuru Kayısı

- 2 adet tam ceviz (yolda)

Sabah:KK9:00

- Açık çay veya ıhlamur (şekerisz)

- 2 kibrit kutusu beyaz peynir 60 gr. (çörek otu)

- Domates – salatalık (tuzsuz ve yağsız)

- 2 ince dilim tam tahıllı ekmek ( 50 gr )

Ara :KK55:30

- 15 adet kuru üzüm çekirdekli yeşil çay (limon zencefil tarçın karanfil)

Öğlen :KK12:30

- 4 köfte kadar fırında köfte,120 gr

- salata

- 1/2 su bardağı yoğurt (100 ml) veya 1 su bardağı cacık,ayran

- 1 ince dilim tam tahıllı ekmek (25 gr ) veya 2 yemek kaşığı bulgur pilavı

Ara :KK15:00

1 fincan türk kahvesi ve 2 adet form bisküvi

Ara16:00

1 kutu activa veya 1 kutu kefir veya 1 meyve

Akşam :18:30

- 1 kase kadar çorba 1 kepçe

- 8 yemek kaşığı sebze yemeği (patatessiz bezelyesiz ve susuz) veya 6 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği

- 1/ su bardağı yoğurt ( 100 ml) veya 1 su bardağı ayran

- Salata (yağsız)

- 1 ince dilim tam tahıllı ekmek ( 25 gr )veya 2 yemek kasıgı BULGUR PİLAVI

Ara :KK70:00

1 su bardağı süt tarçınlı 2,5 litre su

bu lısteyle haftada 1-1,5 kılo verebılecegımı belırttı su ıcme olayının onemını anlattı dıyet yapmadan gun ıcınde hergun 1 ay boyunca 2,5-3 ltre su ıcsen dahı 1 kılo verebılırsın dedi..

Kuruyemişler ara değil sabah kahvaltında yada öğününde ekmek yerine geçsin canım.
Sevgiye katılıyorum öncelikle seni tok tutacak şeylere yönelmen lazım bunun içinde deneme yanılma yöntemi yapıcaksın.
Herkesin bünyesi farklı sonuçta.

Bak bende çayı şekerli içiyordum büyük bardak 2 şeker küçüğe bir şeker
Şirkette çaycı abla olunca günde 5,6 bardak içiyordum kahve hariç.
Küçükle düşünürsen günde 6 küp şeker sadece çaydan alıyordum.
Sabah ve öğleden sonra kahvelerimdede 2 şeker düşünürsen.
Günde aldığım şeker miktarı 10 oluyordu.

Böyle böyle ne yedim ne içtim ney nekadar kalori neyi kıssam kilo veririm ney beni tok tutuyor çözdüm.

Mesela meyve beni acıktırıyo yada kuruyemiş.
Ama sende tokluk yaratabilir:KK66:

Teşekkür ederim canım benim.

Hep birlikde başarıcaz ne kadar aktif o kadar - rakam:KK70:

Senin için çok sevindim listeni yakından takip edicem.
Ben sayfalarda bulamadım bir kez daha paylaşır mısın.

Bu hafta geçtikden sonra bende senin listene geçebilirim.
Ptesi iddanın son günü sonucumu elime alimde rahatliyim:KK70:

Sonra ara vermek adına senin listene uyarım.

bend dhada çok çay içiyorum senden kahveleri zaten saymıyorum tabi evdede içiyoruz şeker bende fincana 1,5 atıyorum küçük bardağa 1 şekeri abartmıyorum sanırım
bide işte günboyu oturarak çalışıyorum ama elimden geldiğikçe kalmaya 1 kat mmerdiven var onu inip çıkmaya çalışıyorum evde de malum akşam ne kadar hareket edebilirsem

evet canım benım tuzla aram olmadıgı ıcın tekrar sormadım sadece tuzsuz ve yagsız dıye bastıra bastıra konustu ..

Allahtan yag ve tuzla aram yok sadece kahvaltıdakı cayı sekersız ıcmeyı sevmezdım o da pek sıkıntı degıl katlanacagım artıkın ..

ıyı dıleklerın ıcınde cok tesekkur ederım canım benımmmmm

He o zaman ben azcık kullanırım ya:KK70:

Bende çayı şekersiz içiyorum artık şükür tadıda gayet güzel geliyo:KK70:

Başarıcaksın valla bak inanıyorum sana sonuna kadar bende kalan 5,6 kilomu senin listenle vermeye çalışabilirim:KK70:

He o zaman ben azcık kullanırım ya:KK70:

Bende çayı şekersiz içiyorum artık şükür tadıda gayet güzel geliyo:KK70:

Başarıcaksın valla bak inanıyorum sana sonuna kadar bende kalan 5,6 kilomu senin listenle vermeye çalışabilirim:KK70:

kullanırsın abartmadan zaten saglık acısındanda cok tuz seker vs zararlı canım..

bacım ınsallah bende guvenıyorum hepımıze sende kasma kendını 5-6 kılo ıcın yılbasına kadar hedef koy bence normal degerlere dustun nasılsa sonrası corap sokugu gıbı gelecektır eminim ben :KK24::KK51:

bend dhada çok çay içiyorum senden kahveleri zaten saymıyorum tabi evdede içiyoruz şeker bende fincana 1,5 atıyorum küçük bardağa 1 şekeri abartmıyorum sanırım
bide işte günboyu oturarak çalışıyorum ama elimden geldiğikçe kalmaya 1 kat mmerdiven var onu inip çıkmaya çalışıyorum evde de malum akşam ne kadar hareket edebilirsem

canım pek okuyamadım yorumlarını ama sana sadece sunu onerıyorum dıyetısyene gıt ozel devlet fark etmezs genelde aynı lısteler oluyor ..

nerede yanlıs yaptıgını cozemıyorsun burada boyle yazarak vakıt kaybetme daha fazla..

ama bence duzensız beslendıgın ıcın olabılır bırazda psıkolojıktır belkı bılemeyız kı

-1 Su Bardağı ılık su + 1 çay kaşığı elma sirkesi + 3 adet Kuru Kayısı

- 2 adet tam ceviz (yolda)

Sabah:KK9:00

- Açık çay veya ıhlamur (şekerisz)

- 2 kibrit kutusu beyaz peynir 60 gr. (çörek otu)

- Domates – salatalık (tuzsuz ve yağsız)

- 2 ince dilim tam tahıllı ekmek ( 50 gr )

Ara :KK55:30

- 15 adet kuru üzüm çekirdekli yeşil çay (limon zencefil tarçın karanfil)

Öğlen :KK12:30

- 4 köfte kadar fırında köfte,120 gr

- salata

- 1/2 su bardağı yoğurt (100 ml) veya 1 su bardağı cacık,ayran

- 1 ince dilim tam tahıllı ekmek (25 gr ) veya 2 yemek kaşığı bulgur pilavı

Ara :KK15:00

1 fincan türk kahvesi ve 2 adet form bisküvi

Ara16:00

1 kutu activa veya 1 kutu kefir veya 1 meyve

Akşam :18:30

- 1 kase kadar çorba 1 kepçe

- 8 yemek kaşığı sebze yemeği (patatessiz bezelyesiz ve susuz) veya 6 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği

- 1/ su bardağı yoğurt ( 100 ml) veya 1 su bardağı ayran

- Salata (yağsız)

- 1 ince dilim tam tahıllı ekmek ( 25 gr )veya 2 yemek kasıgı BULGUR PİLAVI

Ara :KK70:00

1 su bardağı süt tarçınlı 2,5 litre su

bu lısteyle haftada 1-1,5 kılo verebılecegımı belırttı su ıcme olayının onemını anlattı dıyet yapmadan gun ıcınde hergun 1 ay boyunca 2,5-3 ltre su ıcsen dahı 1 kılo verebılırsın dedi..

Listen çok güzel canım ama benim mide küçüldüğü için bu kadar yiyebilir miyim bilmiyorum.

Su kulağıma küpe olsun bende içiyorum ama en fazla 1,5 yada 2 oluyo artırayım bari.

kullanırsın abartmadan zaten saglık acısındanda cok tuz seker vs zararlı canım..

bacım ınsallah bende guvenıyorum hepımıze sende kasma kendını 5-6 kılo ıcın yılbasına kadar hedef koy bence normal degerlere dustun nasılsa sonrası corap sokugu gıbı gelecektır eminim ben :KK24::KK51:

İnşallah kuzuş yaa...

Valla kociş pek memnun değil o yüzden zamanı kısıtlı tutarak devam ediyorm:KK70:

Öğle yemeğim
Bir kase mercimek corbasi
Yarim porsiyon kiymali nohut yemegi
Birazcik havuclu marullu salata
Bir ayran.

lorinem lorinem listen gayet guzel canım yağ ve tuz aramaman isabet olmuş. Diyetisyenin dediği gibi ayda 8 kilo civarı verirseenn 3-4 aya istedigin gibi olucaksinn:))
ersnil ersnil canim nanolife tuzu bi arastir tuzsuz yapamiyosan. Odem yapmiyomus ve bi pazarlama taktigi degilse kilo vermeye yardimciymis. Pek inanmadim ama yemeklerinde sadece bu tuzu kullanarak zayiflayanlari gordum yani
durusude durusude cim oyle konusuyosun ki kilo vermeyi yeterince istemediğin kanısına variyo insan..bak ben cikolatasiz sekersiz tatlisiz hayat dusunemezdim regl donemleri dışında bile günde 5 çikolata yediğimi üzerine bide pastalar kakaolu kekler yedigimi bilirim. Tika basa toksam bile yerdim. Ama zayiflicam! Dedigim andan beri nefsime sahip cikabiliyorim cunku cikolata yeme istegim zayiflama istegimin önüne geçemiyor. Bence sende kendince bi onceliklerini gozden gecirmelisin. Hersey beyinde ve psikolojik olarak hazirlanmada bitiyo. Cunku (umarim yoktur) bir rahatsızlığın ciksa bile ben tiroid hastasi olup kilo verenleri biliyorum. Hastaliklar bile engel degil gercekten isteyen icin..

X