Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol güzel fikirler ama işte hepsine uyulmuyo ama yanıma kuruyemiş alabilirim arada atıştırmalık olarakBen mesela ekmek hiç yemiyorum kızlar.
durusude sana tavsiyem kuruyemişde tok tutmazsa dukan'ında içinde yer alan yulaf kepeğinden krep yapman.
İnanılmaz tok tutuyor aktif olamadığım zamanlarda sabah kahvaltım genelde oydu.
Yanında yeşillik domates salatalık vs.İnan sabah 7 de yiyordum öğlen 1,2 ye kadar açlık yok.
Ben birde çaydaki şekeri kestim tamamen.
Kahvede ise 1 şeker kullanıyorum ve bol su ve bitki çayı.
Şeker ihtiyacımı karşılamak için çubuk tarçın kullanıyorum meyveyle pek aram olmadığı için.
Aynı zamanda tarçın metabolizmamıda hızlandırıyo.
Birde mesela krep yapıyorum ya son zamanda tek öğünde çok geliyor.
2 ye bölüyorum biri sabah diğeri ise yogurdun içine mısır ekmeği gibi doğrayıp yiyorum.
Bunlar dışında öğünlerim genelde ızgara salata yada ızgara sebze şeklinde...
deneyimler süper elimden geldiğince hepsini yapıcamBende ekmeği hic yemiyorum onun yerine yediğim ceviz yada badem yeterince tok tutuyo zaten:)
Cay icmedigim icin şeker zaten kullanmiyodum ama latteyi vs biraktim sade kahve icmeye basladim. Tatlı ihtiyacim icin sabahlari bademi bala batırıp yiyodum yada kuru kayisi. Bunlari dene. Bi caba harcamadiysan zaten kendi kendine tokluk hissedemezsinki..seni daha uzun sure tok tutacak şeylere yönelmen lazim . Bizim deneyimlerimiz ne gune duruyo:)
lorinem hadi hayirlisi canim aslinda insanhepsini biliyo ama uygulamda sıkıntı yaşıyor umarim bu Azmin devam eder de verirsin yılbaşına kadar kilolari:)
@withoutlove canim fazla az yediysen metabolizman yavaslamistir karamsar olma sakın. Bu hafta ogunlerini hic aksatma.
Ben de malesef 65.2 yeniden 65i gordum
Aynen canım çok gibi görünse de listen güzel bence. Benim bir arkadaşa da diyetisyen buna benzer bir liste vermişti o da zamanla azalttıydı listedekileri o da iyi kilo verdi kalıcı verdi. Ben de yarından itibaren buna benzer bir şeyler yapmaya başlayacağım az yiyerek de verilmiyor. bitki çaylarımı da aldım onları da içmeye başlıcam yarın umarım faydasını görürüm
Cnm tesekkurler daha öncede demistin kakaolu kayisiyi denemeliyim sevecegimi düşünüyorum. ..
Tebrikler cnm :)
sen azimle ilerliyosun biz yerimizde sayiyoruz
seni tebrik ederim canim
bayram dan sonrası icin gr aldığımız icin sansliyiz 300 gr bisey degil bigün de telafisi mümkün cnm
cnm hadi Bismillah saglikla zayıfla inş
sen hangi sehirdesin ?
cnm kesinlikle çözüm değil bunu daha önce konuşmuştuk
yemedikce metabolizma yavaşlıyor. ..
yesil cay paket oluyomu cnm ne dedi doktorun
bende alcam emzirmeyi bıraktım artık icebilirim
cnm bu hafta daha güzel olacak üzülme ...
Bu arada cok fena grip oldum iki gundur yatiyorum Kızlar
Yarinda iş var hiç halim yok
İnsallah sabaha daha iyi olurum
Selam kızlar nasılsınız bakalım? Ben 81.2 kg yum vere vere 100 gr vermişim artık evime döndüğüm için yeniden düzene gireceğim lamı cimi yok.. Bugnkü menüm :
Sabah menemen, bir dlm peynir, 5 zeytin, 5 badem, domates, salatalık, biber
Ara 2 bardak kiraz sapı çayı
Akşam 1 kase tarhana çorbası, köz patlıcan biber, 3 yk bulgur pilavı, yoğurt
Bir bardak kuşburnu hibisküs çayı.
Spor : Leslie Sansone 5 mile, callanetics
Kızlar ben beslenmemi karataya göre yeniden düzenlemeye karar verdim. Uygulayıp da başarılı olan çok insan tanıdım ben de denemek istiyorum o yüzden. Diyetisyenimin listesinden öğle yemeğini çıkardım. Onun yerine kahvaltıyı daha kuvvetli yapıp ekmek yemiyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak :)
Gunaydin kizlar herkese kacamaksiz iyi bir hafta diliyorum pazar gunu tartida herkesin yuzu guler insallah irade + sabir + azim = basari :)))
Miladımın ilk kahvaltısı:)
1 yumurta ve 2 kibrit kutusu peyniri küp küp doğradım salata gibi, yanına zeytinyağlı domates salatalık
ve 6-7 zeytin:)
yeşil çay
mandalina ve kara erik birer tane:)
yarın da pilatesim başlıyorrr
Günaydın canlar ben geldim...
Son kilom da bu:) Artık ölçümlerime göre normal durumdayım.
Normal üstünden kurtuldum :)
Sevgicim nihal ne yaptı gitti mi diyetisyene haberin var mı?
sağol güzel fikirler ama işte hepsine uyulmuyo ama yanıma kuruyemiş alabilirim arada atıştırmalık olarak
benim önceliğim yeme krizlerimden kurtulmak inş başarırım yoksa yakında boyumda kurtarmıcak beni dev bi şişko olucam
tebrık ederım sekerım normalın altınada kısa surede ınersın ınsallah
dıyetısyene gıttım canım sevgıcım cevaplamıs sorunu bende yazayım didim..
listemı cumartesı burda paylastım bır bakarsın
bugunde uygulamaya basladım
ben obezıtenın1.basamagının sınırındaymısım normalın cok cok ustu yanı obezıtenınde bırkac yuz gram altı ..saglık olsun canımız sagolsun verecez ınsallah kılocukları
ben çok fazla yiyorum yemeği yerken kendimi kaybediyorumdurusude e nasil kilo aliyosun o zaman:/ cayi gunde kac bardak iciyosun ki. Aksamlari meyve mi yiyosun
evvvvett bayanlar gel gelelım benım dıyetımee bugun basladım canlarım..
sabah sırkelı su + 3 tane kuru kayısı ( sıyah )
kahvaltım :
1 tane cengel salatalık
1 tane domates
peynırlı yagsız tost
1 dılım peynır
1 fıncan cay sekersız
1 tane çarli biber tost mak. bastırdım mıs gıbıydı
tuz yok seker yok !!
ögle menüm :
3 kasık haslama bulgur
3 top haslama karnıbahar
1 cengelkoy salatalık
1 bardak ayran
tuz yok ekmek yok !
Menün gayet güzel canım...
Ben tuz olmadan yapamam ya diyetisyen hiç mi yok dedi
Kuruyemişler ara değil sabah kahvaltında yada öğününde ekmek yerine geçsin canım.
Sevgiye katılıyorum öncelikle seni tok tutacak şeylere yönelmen lazım bunun içinde deneme yanılma yöntemi yapıcaksın.
Herkesin bünyesi farklı sonuçta.
Bak bende çayı şekerli içiyordum büyük bardak 2 şeker küçüğe bir şeker
Şirkette çaycı abla olunca günde 5,6 bardak içiyordum kahve hariç.
Küçükle düşünürsen günde 6 küp şeker sadece çaydan alıyordum.
Sabah ve öğleden sonra kahvelerimdede 2 şeker düşünürsen.
Günde aldığım şeker miktarı 10 oluyordu.
Böyle böyle ne yedim ne içtim ney nekadar kalori neyi kıssam kilo veririm ney beni tok tutuyor çözdüm.
Mesela meyve beni acıktırıyo yada kuruyemiş.
Ama sende tokluk yaratabilir
Teşekkür ederim canım benim.
Hep birlikde başarıcaz ne kadar aktif o kadar - rakam
Senin için çok sevindim listeni yakından takip edicem.
Ben sayfalarda bulamadım bir kez daha paylaşır mısın.
Bu hafta geçtikden sonra bende senin listene geçebilirim.
Ptesi iddanın son günü sonucumu elime alimde rahatliyim
Sonra ara vermek adına senin listene uyarım.
evet canım benım tuzla aram olmadıgı ıcın tekrar sormadım sadece tuzsuz ve yagsız dıye bastıra bastıra konustu ..
Allahtan yag ve tuzla aram yok sadece kahvaltıdakı cayı sekersız ıcmeyı sevmezdım o da pek sıkıntı degıl katlanacagım artıkın ..
ıyı dıleklerın ıcınde cok tesekkur ederım canım benımmmmm
He o zaman ben azcık kullanırım ya
Bende çayı şekersiz içiyorum artık şükür tadıda gayet güzel geliyo
Başarıcaksın valla bak inanıyorum sana sonuna kadar bende kalan 5,6 kilomu senin listenle vermeye çalışabilirim
bend dhada çok çay içiyorum senden kahveleri zaten saymıyorum tabi evdede içiyoruz şeker bende fincana 1,5 atıyorum küçük bardağa 1 şekeri abartmıyorum sanırım
bide işte günboyu oturarak çalışıyorum ama elimden geldiğikçe kalmaya 1 kat mmerdiven var onu inip çıkmaya çalışıyorum evde de malum akşam ne kadar hareket edebilirsem
-1 Su Bardağı ılık su + 1 çay kaşığı elma sirkesi + 3 adet Kuru Kayısı
- 2 adet tam ceviz (yolda)
Sabah00
- Açık çay veya ıhlamur (şekerisz)
- 2 kibrit kutusu beyaz peynir 60 gr. (çörek otu)
- Domates – salatalık (tuzsuz ve yağsız)
- 2 ince dilim tam tahıllı ekmek ( 50 gr )
Ara 30
- 15 adet kuru üzüm çekirdekli yeşil çay (limon zencefil tarçın karanfil)
Öğlen 30
- 4 köfte kadar fırında köfte,120 gr
- salata
- 1/2 su bardağı yoğurt (100 ml) veya 1 su bardağı cacık,ayran
- 1 ince dilim tam tahıllı ekmek (25 gr ) veya 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara 00
1 fincan türk kahvesi ve 2 adet form bisküvi
Ara16:00
1 kutu activa veya 1 kutu kefir veya 1 meyve
Akşam :18:30
- 1 kase kadar çorba 1 kepçe
- 8 yemek kaşığı sebze yemeği (patatessiz bezelyesiz ve susuz) veya 6 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği
- 1/ su bardağı yoğurt ( 100 ml) veya 1 su bardağı ayran
- Salata (yağsız)
- 1 ince dilim tam tahıllı ekmek ( 25 gr )veya 2 yemek kasıgı BULGUR PİLAVI
Ara 00
1 su bardağı süt tarçınlı 2,5 litre su
bu lısteyle haftada 1-1,5 kılo verebılecegımı belırttı su ıcme olayının onemını anlattı dıyet yapmadan gun ıcınde hergun 1 ay boyunca 2,5-3 ltre su ıcsen dahı 1 kılo verebılırsın dedi..
kullanırsın abartmadan zaten saglık acısındanda cok tuz seker vs zararlı canım..
bacım ınsallah bende guvenıyorum hepımıze sende kasma kendını 5-6 kılo ıcın yılbasına kadar hedef koy bence normal degerlere dustun nasılsa sonrası corap sokugu gıbı gelecektır eminim ben