bende 1 seneye yaklaşmıştır sabahları işe yürüyerek gelmeye başladım akşamlarıda aynı şekilde ve su içmeye başladım hiç içmezdim bende şimdi 1,5 lt içiyorum günde ve bunları yapınca hiç yememden kesmeden uzun vadede 6 kilo verdim
zaten ondan sonrada biraz daha zayıflamam gerektiğini düşündüm sizleride okudukça bi yerde yanlışım olduğunu fark ettim ve şimdide onu bulmaya çalışıyorum
ve sonuç 93,2 1 kilo daha gitti ama çok yavas gidiyo böyle olmayacak diyetisyene gidip tahlil falan yaptırma zamanı geldi
Kızlar tabloya bir baktım da bu hafta kimse kilo bildirimi yapmadı mı?
Ben bu sabah tartıldım, haftasonu ciddi bozmama ve wc sorunum olmasına rağmen 67,6 çıktım. Hatta tartımda problem mi var diye düşünmedim değilUmarım yediklerimin yavaş yavaş dönüşü olmaz bana
Listen çok güzel canım ama benim mide küçüldüğü için bu kadar yiyebilir miyim bilmiyorum.
Su kulağıma küpe olsun bende içiyorum ama en fazla 1,5 yada 2 oluyo artırayım bari.
İnşallah kuzuş yaa...
Valla kociş pek memnun değil o yüzden zamanı kısıtlı tutarak devam ediyorm
Öğle yemeğim
Bir kase mercimek corbasi
Yarim porsiyon kiymali nohut yemegi
Birazcik havuclu marullu salata
Bir ayran.
lorinem listen gayet guzel canım yağ ve tuz aramaman isabet olmuş. Diyetisyenin dediği gibi ayda 8 kilo civarı verirseenn 3-4 aya istedigin gibi olucaksinn:))
ersnil canim nanolife tuzu bi arastir tuzsuz yapamiyosan. Odem yapmiyomus ve bi pazarlama taktigi degilse kilo vermeye yardimciymis. Pek inanmadim ama yemeklerinde sadece bu tuzu kullanarak zayiflayanlari gordum yani
durusude cim oyle konusuyosun ki kilo vermeyi yeterince istemediğin kanısına variyo insan..bak ben cikolatasiz sekersiz tatlisiz hayat dusunemezdim regl donemleri dışında bile günde 5 çikolata yediğimi üzerine bide pastalar kakaolu kekler yedigimi bilirim. Tika basa toksam bile yerdim. Ama zayiflicam! Dedigim andan beri nefsime sahip cikabiliyorim cunku cikolata yeme istegim zayiflama istegimin önüne geçemiyor. Bence sende kendince bi onceliklerini gozden gecirmelisin. Hersey beyinde ve psikolojik olarak hazirlanmada bitiyo. Cunku (umarim yoktur) bir rahatsızlığın ciksa bile ben tiroid hastasi olup kilo verenleri biliyorum. Hastaliklar bile engel degil gercekten isteyen icin..
oda olabilir önümüzdeki hafta bi gidip istenilen testleri yaptırıyım olmadı senin dediğin gibi yaparım
bi şekilde çözmeliyim
Kızlar 1 yıl önceki halim ve son halim
İstersen başarırız ötesi yok
mesela şimdi mutfağa çıktım ve çay yerine sade kahve aldım ne süt tozu var içinde nede şeker başaıcam ben
Nilaayyy ödülde süpermiş hani
İnşaallah başaracaksın canım çoğu gitmiş azı kalmış
Canım nekadar güzel kilo vermişsin ben 93le doğuma girdim
şimdi 86 yım işte veremiyorum bi türlü doğumdan sonra 82 ye düşmüştüm ama geri 90 a çıktım
Buranın sayesinde bi 4 kilo gitti işte
Benimde bi oğlum var bu arada 8,5 aylık
canım görmedim ama süzgeçli bardak görmüştüm ondan alırım 5 dk demlense yeter herhalde
Metabolizmam çok yavaş hızlandırmam lazım
canım bi doktora git Allah korusun ama şeker düşünce insan öyle çok yiyo Eşimde var ordan biliyorum
ooo süper menü balım
Ama tuzsuz hayat kötü be yawwww
Mesela ben canım tiroit hastayım çok yavaş çalışıyor Ama daha önce 17 kilo vermiştim
Şimdide 4 kilo gitti bakalım devamını bekliyoruz
İnsan isteyince yapar kendini tanımak çok önemli bana ne kilo yapar ne tok tutar
Ve sporsuz olmuyor arkadaşlar malesefff
Canım çok güzel olmuşsun
Darısı başıma
Ayy bende sezeryanla doğum yaptım inş gider
Ayy resmen kilo vermek insanı gençleştiriyor. Böyle örnekler görmek hepimize iyi geliyordur eminim, çok sevindim senin adına canım :)
ve sonuç 93,2 1 kilo daha gitti ama çok yavas gidiyo böyle olmayacak diyetisyene gidip tahlil falan yaptırma zamanı geldi
Ben bu sabah tartıldım, haftasonu ciddi bozmama ve wc sorunum olmasına rağmen 67,6 çıktım. Hatta tartımda problem mi var diye düşünmedim değilUmarım yediklerimin yavaş yavaş dönüşü olmaz bana
Diyetisyene gitmekle en iyisini yaparsın canım
Ama az gidiyor diye düşünme belkide ödemin yokturve direk yağdan kaybediyorsundur
Olmaz canım olmaz tebrik ederim
aynen katılıyorum sana benım odemım yokmus sanırım ıctıgım cayla alakalıydı hıbıskus ıcıyordum ..
bakalım ödemsız ne kadarı sudan ne kadarı kastan ne kadarı yagdan gıdcek ayh heycanlandımmmmm
lorinem bencede açmalıyız bacım çokda güzel olur
Kendine çok güzel hedef koymuşsun ve kesinlikle başarıcaksın
Bencede azaltarak bende senin listene uyum sağlıyabilirim.
Dediğim gibi şirketteki idda bitsin ptesinden itibaren bende herşeyden ama az yiyerek devam etmeyi düşünüyorum.
Izgara salatadan gına geldide azcık
İyi vermişim valla bu resmi görene kadar bende çok farkında değildim bacım
Bu ayrıntı çok önemli bacım valla
Sudan kastan gitceğine yağdan gitsin 1 değil 300,500 gitsin
menülerimi paylaşmasan daha iyi olur benceMenülerini paylaşmaya başlayıp kendinde okuyunca fark ediyorsun canım
yürüme imkanının olması çok güzel
vallahı canım cok guzel vermıssın Allahım daım etsınn ınsallah bundan sonrası zaten senın ıcın aslında koruma evresı ve yanındada ayda 1-2 kılo versen fenamı dahada ıyı hıssedersın
bu arada benım doktor dedıydı
hergun 2-5/3 lıtre su tuketırsen otomatıkmen 1 ayda 1 kılo zaten verırmıssın
daha bırkac hafta oncesıne kadar nerden gıderse gıtsın dıyordum lakın artık bende dıyorum yagdan gıtsınn 300-500 ne kadar olursa olsunn boılgesel gıtsın
menülerimi paylaşmasan daha iyi olur bence
Kuzuşlar için her alınan kiloya değer canım..
Bizim velette 18 aylık oldu.
Doğumdan 1 yıl sonra rahat kilo vermeye başladım aklında bulunsun.
emzirmeden dolayı en başlarda kasmadım kendimi zaten.
Güzel yorumların için teşekkür ederim.
O ilk resmim doğum izninden dönüşte işe ilk başladığım zamanda diğerinide yeni çektim sayılır.
Gitti gidiyorda...
Ve inan şuan bu hiç sporsuz halim.
Tabi arasın peşinde koşturmalarımı saymazsak.
Hele bir yürüsün bak sen gör o zaman nasıl gidecek kilocukların
ayhh kuzusumda gelmıs ozlemısım senıde vallahı tuzsuz hayat benım ıcın cokta kotu degıl bacım ben alıskınım pek sevmem
Ben bugün neler yedim
09:00 Sabah light latte
Ara:Yok
Öğlen 12:30
Izgara köfte,yoğurt,közlenmiş biber
16:30Ara:Nescafe light sütle(Şeker yok)
Akşam 16;30
Yulaf keğimden krebim
Zeytinyağlu fasulye
Cacık
Şu ana kadar 2 litre su
O nasıl bir değişim öylee:))Kızlar 1 yıl önceki halim ve son halim
İstersen başarırız ötesi yok
tabikiii niye açtık bu topiği yoksaaa ne işe yarıyo:))BENDE SİZLERE hep destek ve yanımda olucağınızı biliyorum buda insanı mutve ediyo teşekkürler herkese
birazdan fotosunu atıcam canım bende bugün aldım daha. diğeri bozulmuştu attımNilaayyy ödülde süpermiş hani
İnşaallah başaracaksın canım çoğu gitmiş azı kalmış
Canım nekadar güzel kilo vermişsin ben 93le doğuma girdim
şimdi 86 yım işte veremiyorum bi türlü doğumdan sonra 82 ye düşmüştüm ama geri 90 a çıktım
Buranın sayesinde bi 4 kilo gitti işte
Benimde bi oğlum var bu arada 8,5 aylık
canım görmedim ama süzgeçli bardak görmüştüm ondan alırım 5 dk demlense yeter herhalde
Metabolizmam çok yavaş hızlandırmam lazım
canım bi doktora git Allah korusun ama şeker düşünce insan öyle çok yiyo Eşimde var ordan biliyorum
ooo süper menü balım
Ama tuzsuz hayat kötü be yawwww
Mesela ben canım tiroit hastayım çok yavaş çalışıyor Ama daha önce 17 kilo vermiştim
Şimdide 4 kilo gitti bakalım devamını bekliyoruz
İnsan isteyince yapar kendini tanımak çok önemli bana ne kilo yapar ne tok tutar
Ve sporsuz olmuyor arkadaşlar malesefff
Canım çok güzel olmuşsun
Darısı başıma
Ayy bende sezeryanla doğum yaptım inş gider
yapıldı canım herkesin yapmasını bekliyodum:)Kızlar tabloya bir baktım da bu hafta kimse kilo bildirimi yapmadı mı?
tabiki koruma topiği de açıcazzz:) ben bunu daha önce de söylemiştim peşinizi bırakmıcamm hahaacanım senın mıdeyle benımkı aynı durumda degıl bende azaltarak yıyorum lısteden ama saglık acısından bunların daha faydalı oldugunu bılıyoruz eksılterek devam edersın sekerım sende nolcekk sankı :)
oh oh menuler gelsın azımler yukselsın super olmus yıdıklerın masallah canıma
kız ınsallah 8 kılo hedefım ayda 3 aydada oldummu 59 fılan daha nossun = )
git git canım bız burdakı kımseyı zayıflatmadan bırakmıcazzz zayıflasakta bırakmıcaz korumu ytopıgı accaz 01/01/2015 ıtıbarıylennn ınsallah bunuda ben uydurdum ama acmalıyızda =)
ayy kırkbınkere masallah o neymıs oyleee sımdı cıtır olmussun bravoooooo
ıyı yapmıssında dıyetısyen bana nescafeyı ıcme dedıydı nedenınıde anlattı ama unuttumturk kahvesı ıc onun yerıne dedı bende nescafeyı cok severım aslında : (
ayhh kuzusumda gelmıs ozlemısım senıde vallahı tuzsuz hayat benım ıcın cokta kotu degıl bacım ben alıskınım pek sevmem
kesınlıkle ben mesela 25 yasındayım ama 27-28 duruyorumdur galıbakılodan oturu
gec olsun guc olmasın ama genede kontrollere gıtmek lazım bır baktır bakalım troıd hormon vs
yapmadık bayram dolayısıynan kapalıydıkben 2 haftada bır yapıcam buı arada dıyetısyene goıre hareket etmek ıstyıyorum
nerelerdesin kız seeenn:) gel tabii herkes bi geldi kii bomba gibi:)kızzlaaar durun silmeyin beninasılsınız ? benim bu aralar kafam yoğun giremedim buralara kilo bildirimi de yapamadım ki yapsam da bayramzedeyim :S 71.9 ama evet bende bir gazla geri döndüm
Valla bu detay çok ii oldu bebem sen bilgileri aldıkça bizlede paylaşırsın bizde uygularız.
Daha var datlum ya ama sizinle başarıcam
Yağdan gitsin valla sudan gideceğine
Ben bugün neler yedim
09:00 Sabah light latte
Ara:Yok
Öğlen 12:30
Izgara köfte,yoğurt,közlenmiş biber
16:30Ara:Nescafe light sütle(Şeker yok)
Akşam 16;30
Yulaf keğimden krebim
Zeytinyağlu fasulye
Cacık
Şu ana kadar 2 litre su
Canım incelme varsa yağlar gidiyo tartıya çok takılmamak lazım aslında önemli olan 0 1 kilo neden gitti yağdanmı sudanmı kastan mı ??????????
Canım emzirirken olmuyo zaten bizde 1 ay oldu sütüm kesildi zaten sağıp veriyodum 3 aydan sonra hiç emmedi benim sıpa :)
Gitgide azaldı ve finish geçen ay ondan sonra başladım zaten biraz biraz kilo gidiyo
Emzirirken zayıflamak zor ben boğazımı tutamadım
İnşaallah oğluşun doğumgününde hiç değilse bi 10 kilo vermiş olarak girerim çok istiyorum canım
Kilo bildirimleri yapıldıda Sevgi güncellemedi sanırım daha
Ama hala yazmayanlar var Kilo bildirimleri düzenli olmalı artık Herkes en geç pazartesi yazmalı
Böyle olmuyor
Canım bende seni özledim
Bomba gibi döndük inşallaaaahhh
Hangi şehirdesin diye sormuştum ya bende istanbuldayım iyi bi diyetisyen bulursam bende gitmek istiyorum
Saatleride uymalı tabi seninki dikkatimi çektide hangi hastanede sen hangi semttesin ?
Ben Anadolu yakasındayım
Güzel menü canım bana göre azıcık ama
Sen azalta azalta yetiyodur sana afiyet olsun canım
Bugünki menümü yazayım
Sabah :
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli sandviç
Öğlen :
1 tabak taze fasulye - 4 kaşık makarna
Akşam :
1,5 kase tavuklu şehriye çorbası içicem
Zaten fazla aç hissetmiyorum hastalığımada iyi gelir bol karabiberli limonlu
Su şuana kadar 2 lt oldu
O nasıl bir değişim öylee:))çıtır Anne olmuşsun yavrummm
tabikiii niye açtık bu topiği yoksaaa ne işe yarıyo:))
birazdan fotosunu atıcam canım bende bugün aldım daha. diğeri bozulmuştu attım
yapıldı canım herkesin yapmasını bekliyodum:)
tabiki koruma topiği de açıcazzz:) ben bunu daha önce de söylemiştim peşinizi bırakmıcamm hahaa
akşam yemeğim
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz:)