Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Menülerini paylaşmaya başlayıp kendinde okuyunca fark ediyorsun canım
yürüme imkanının olması çok güzel

ve sonuç 93,2 1 kilo daha gitti ama çok yavas gidiyo böyle olmayacak diyetisyene gidip tahlil falan yaptırma zamanı geldi

Diyetisyene gitmekle en iyisini yaparsın canım

Ama az gidiyor diye düşünme belkide ödemin yokturve direk yağdan kaybediyorsundur

Olmaz canım olmaz tebrik ederim

Listen çok güzel canım ama benim mide küçüldüğü için bu kadar yiyebilir miyim bilmiyorum.

Su kulağıma küpe olsun bende içiyorum ama en fazla 1,5 yada 2 oluyo artırayım bari.

İnşallah kuzuş yaa...

Valla kociş pek memnun değil o yüzden zamanı kısıtlı tutarak devam ediyorm

canım senın mıdeyle benımkı aynı durumda degıl bende azaltarak yıyorum lısteden ama saglık acısından bunların daha faydalı oldugunu bılıyoruz eksılterek devam edersın sekerım sende nolcekk sankı :)

oh oh menuler gelsın azımler yukselsın super olmus yıdıklerın masallah canıma

kız ınsallah 8 kılo hedefım ayda 3 aydada oldummu 59 fılan daha nossun = )

oda olabilir önümüzdeki hafta bi gidip istenilen testleri yaptırıyım olmadı senin dediğin gibi yaparım
bi şekilde çözmeliyim

git git canım bız burdakı kımseyı zayıflatmadan bırakmıcazzz zayıflasakta bırakmıcaz korumu ytopıgı accaz 01/01/2015 ıtıbarıylennn ınsallah bunuda ben uydurdum ama acmalıyızda =)

Kızlar 1 yıl önceki halim ve son halim

İstersen başarırız ötesi yok

ayy kırkbınkere masallah o neymıs oyleee sımdı cıtır olmussun bravoooooo

mesela şimdi mutfağa çıktım ve çay yerine sade kahve aldım ne süt tozu var içinde nede şeker başaıcam ben

ıyı yapmıssında dıyetısyen bana nescafeyı ıcme dedıydı nedenınıde anlattı ama unuttum turk kahvesı ıc onun yerıne dedı bende nescafeyı cok severım aslında : (

ayhh kuzusumda gelmıs ozlemısım senıde vallahı tuzsuz hayat benım ıcın cokta kotu degıl bacım ben alıskınım pek sevmem

Ayy resmen kilo vermek insanı gençleştiriyor. Böyle örnekler görmek hepimize iyi geliyordur eminim, çok sevindim senin adına canım :)

kesınlıkle ben mesela 25 yasındayım ama 27-28 duruyorumdur galıba kılodan oturu

ve sonuç 93,2 1 kilo daha gitti ama çok yavas gidiyo böyle olmayacak diyetisyene gidip tahlil falan yaptırma zamanı geldi

gec olsun guc olmasın ama genede kontrollere gıtmek lazım bır baktır bakalım troıd hormon vs

yapmadık bayram dolayısıynan kapalıydık ben 2 haftada bır yapıcam buı arada dıyetısyene goıre hareket etmek ıstyıyorum

Diyetisyene gitmekle en iyisini yaparsın canım

Ama az gidiyor diye düşünme belkide ödemin yokturve direk yağdan kaybediyorsundur

Olmaz canım olmaz tebrik ederim

aynen katılıyorum sana benım odemım yokmus sanırım ıctıgım cayla alakalıydı hıbıskus ıcıyordum ..

bakalım ödemsız ne kadarı sudan ne kadarı kastan ne kadarı yagdan gıdcek ayh heycanlandımmmmm

lorinem bencede açmalıyız bacım çokda güzel olur
Kendine çok güzel hedef koymuşsun ve kesinlikle başarıcaksın

Bencede azaltarak bende senin listene uyum sağlıyabilirim.
Dediğim gibi şirketteki idda bitsin ptesinden itibaren bende herşeyden ama az yiyerek devam etmeyi düşünüyorum.
Izgara salatadan gına geldide azcık

İyi vermişim valla bu resmi görene kadar bende çok farkında değildim bacım

Bu ayrıntı çok önemli bacım valla
Sudan kastan gitceğine yağdan gitsin 1 değil 300,500 gitsin

vallahı canım cok guzel vermıssın Allahım daım etsınn ınsallah bundan sonrası zaten senın ıcın aslında koruma evresı ve yanındada ayda 1-2 kılo versen fenamı dahada ıyı hıssedersın

bu arada benım doktor dedıydı

hergun 2-5/3 lıtre su tuketırsen otomatıkmen 1 ayda 1 kılo zaten verırmıssın

Bu ayrıntı çok önemli bacım valla
Sudan kastan gitceğine yağdan gitsin 1 değil 300,500 gitsin

daha bırkac hafta oncesıne kadar nerden gıderse gıtsın dıyordum lakın artık bende dıyorum yagdan gıtsınn 300-500 ne kadar olursa olsunn boılgesel gıtsın

Valla bu detay çok ii oldu bebem sen bilgileri aldıkça bizlede paylaşırsın bizde uygularız.

Daha var datlum ya ama sizinle başarıcam

daha bırkac hafta oncesıne kadar nerden gıderse gıtsın dıyordum lakın artık bende dıyorum yagdan gıtsınn 300-500 ne kadar olursa olsunn boılgesel gıtsın

Yağdan gitsin valla sudan gideceğine

Ben bugün neler yedim

09:00 Sabah light latte

Ara:Yok

Öğlen 12:30

Izgara köfte,yoğurt,közlenmiş biber

16:30Ara:Nescafe light sütle(Şeker yok)

Akşam 16;30

Yulaf keğimden krebim
Zeytinyağlu fasulye
Cacık

Şu ana kadar 2 litre su

Canım incelme varsa yağlar gidiyo tartıya çok takılmamak lazım aslında önemli olan 0 1 kilo neden gitti yağdanmı sudanmı kastan mı ??????????

Canım emzirirken olmuyo zaten bizde 1 ay oldu sütüm kesildi zaten sağıp veriyodum 3 aydan sonra hiç emmedi benim sıpa :)
Gitgide azaldı ve finish geçen ay ondan sonra başladım zaten biraz biraz kilo gidiyo
Emzirirken zayıflamak zor ben boğazımı tutamadım
İnşaallah oğluşun doğumgününde hiç değilse bi 10 kilo vermiş olarak girerim çok istiyorum canım

Kilo bildirimleri yapıldıda Sevgi güncellemedi sanırım daha
Ama hala yazmayanlar var Kilo bildirimleri düzenli olmalı artık Herkes en geç pazartesi yazmalı
Böyle olmuyor

ayhh kuzusumda gelmıs ozlemısım senıde vallahı tuzsuz hayat benım ıcın cokta kotu degıl bacım ben alıskınım pek sevmem

Canım bende seni özledim
Bomba gibi döndük inşallaaaahhh
Hangi şehirdesin diye sormuştum ya bende istanbuldayım iyi bi diyetisyen bulursam bende gitmek istiyorum
Saatleride uymalı tabi seninki dikkatimi çektide hangi hastanede sen hangi semttesin ?
Ben Anadolu yakasındayım

Güzel menü canım bana göre azıcık ama
Sen azalta azalta yetiyodur sana afiyet olsun canım

Bugünki menümü yazayım

Sabah :
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli sandviç

Öğlen :
1 tabak taze fasulye - 4 kaşık makarna

Akşam :
1,5 kase tavuklu şehriye çorbası içicem
Zaten fazla aç hissetmiyorum hastalığımada iyi gelir bol karabiberli limonlu

Su şuana kadar 2 lt oldu

kızzlaaar durun silmeyin beni nasılsınız ? benim bu aralar kafam yoğun giremedim buralara kilo bildirimi de yapamadım ki yapsam da bayramzedeyim :S 71.9 ama evet bende bir gazla geri döndüm

Kızlar 1 yıl önceki halim ve son halim

İstersen başarırız ötesi yok
O nasıl bir değişim öylee:)) çıtır Anne olmuşsun yavrummm

BENDE SİZLERE hep destek ve yanımda olucağınızı biliyorum buda insanı mutve ediyo teşekkürler herkese
tabikiii niye açtık bu topiği yoksaaa ne işe yarıyo:))

birazdan fotosunu atıcam canım bende bugün aldım daha. diğeri bozulmuştu attım

yapıldı canım herkesin yapmasını bekliyodum:)

tabiki koruma topiği de açıcazzz:) ben bunu daha önce de söylemiştim peşinizi bırakmıcamm hahaa

kızzlaaar durun silmeyin beni nasılsınız ? benim bu aralar kafam yoğun giremedim buralara kilo bildirimi de yapamadım ki yapsam da bayramzedeyim :S 71.9 ama evet bende bir gazla geri döndüm
nerelerdesin kız seeenn:) gel tabii herkes bi geldi kii bomba gibi:)

Valla bu detay çok ii oldu bebem sen bilgileri aldıkça bizlede paylaşırsın bizde uygularız.

Daha var datlum ya ama sizinle başarıcam

Yağdan gitsin valla sudan gideceğine

Tabi paylasirim canim memnuniyetlenn

Az ama oz mide kuculunce doyuyor insa tabi..

Canim en avrupa yakasindayim suanlik sorun yok lakin bakicaz bir ay gecsin neler olucak.. maddiyat acisindanda zorlamayacak bir meblag lakin sana uzak :'(

Bacim su makarnalar pilavlar keske ciksa hayatimizdan :'(

akşam yemeğim
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz:)

Hihihi birakma kiz pesimizi menunde gayet guzelll imhh imhh yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…