Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

bende 1 seneye yaklaşmıştır sabahları işe yürüyerek gelmeye başladım akşamlarıda aynı şekilde ve su içmeye başladım hiç içmezdim bende şimdi 1,5 lt içiyorum günde ve bunları yapınca hiç yememden kesmeden uzun vadede 6 kilo verdim
zaten ondan sonrada biraz daha zayıflamam gerektiğini düşündüm sizleride okudukça bi yerde yanlışım olduğunu fark ettim ve şimdide onu bulmaya çalışıyorum

Menülerini paylaşmaya başlayıp kendinde okuyunca fark ediyorsun canım:KK66:
yürüme imkanının olması çok güzel

ve sonuç 93,2 1 kilo daha gitti ama çok yavas gidiyo böyle olmayacak diyetisyene gidip tahlil falan yaptırma zamanı geldi

Diyetisyene gitmekle en iyisini yaparsın canım

Ama az gidiyor diye düşünme belkide ödemin yokturve direk yağdan kaybediyorsundur :KK66:

Kızlar tabloya bir baktım da bu hafta kimse kilo bildirimi yapmadı mı? :KK64:
Ben bu sabah tartıldım, haftasonu ciddi bozmama ve wc sorunum olmasına rağmen 67,6 çıktım. Hatta tartımda problem mi var diye düşünmedim değil :KK70: Umarım yediklerimin yavaş yavaş dönüşü olmaz bana :kk77:

Olmaz canım olmaz tebrik ederim :KK66:

Listen çok güzel canım ama benim mide küçüldüğü için bu kadar yiyebilir miyim bilmiyorum.

Su kulağıma küpe olsun bende içiyorum ama en fazla 1,5 yada 2 oluyo artırayım bari.

İnşallah kuzuş yaa...

Valla kociş pek memnun değil o yüzden zamanı kısıtlı tutarak devam ediyorm:KK70:

canım senın mıdeyle benımkı aynı durumda degıl bende azaltarak yıyorum lısteden ama saglık acısından bunların daha faydalı oldugunu bılıyoruz eksılterek devam edersın sekerım sende nolcekk sankı :)

Öğle yemeğim
Bir kase mercimek corbasi
Yarim porsiyon kiymali nohut yemegi
Birazcik havuclu marullu salata
Bir ayran.

lorinem lorinem listen gayet guzel canım yağ ve tuz aramaman isabet olmuş. Diyetisyenin dediği gibi ayda 8 kilo civarı verirseenn 3-4 aya istedigin gibi olucaksinn:))
ersnil ersnil canim nanolife tuzu bi arastir tuzsuz yapamiyosan. Odem yapmiyomus ve bi pazarlama taktigi degilse kilo vermeye yardimciymis. Pek inanmadim ama yemeklerinde sadece bu tuzu kullanarak zayiflayanlari gordum yani
durusude durusude cim oyle konusuyosun ki kilo vermeyi yeterince istemediğin kanısına variyo insan..bak ben cikolatasiz sekersiz tatlisiz hayat dusunemezdim regl donemleri dışında bile günde 5 çikolata yediğimi üzerine bide pastalar kakaolu kekler yedigimi bilirim. Tika basa toksam bile yerdim. Ama zayiflicam! Dedigim andan beri nefsime sahip cikabiliyorim cunku cikolata yeme istegim zayiflama istegimin önüne geçemiyor. Bence sende kendince bi onceliklerini gozden gecirmelisin. Hersey beyinde ve psikolojik olarak hazirlanmada bitiyo. Cunku (umarim yoktur) bir rahatsızlığın ciksa bile ben tiroid hastasi olup kilo verenleri biliyorum. Hastaliklar bile engel degil gercekten isteyen icin..

oh oh menuler gelsın azımler yukselsın super olmus yıdıklerın masallah canıma

kız ınsallah 8 kılo hedefım ayda 3 aydada oldummu 59 fılan daha nossun = )

oda olabilir önümüzdeki hafta bi gidip istenilen testleri yaptırıyım olmadı senin dediğin gibi yaparım
bi şekilde çözmeliyim

git git canım bız burdakı kımseyı zayıflatmadan bırakmıcazzz zayıflasakta bırakmıcaz korumu ytopıgı accaz 01/01/2015 ıtıbarıylennn ınsallah bunuda ben uydurdum ama acmalıyızda =)

Kızlar 1 yıl önceki halim ve son halim

İstersen başarırız ötesi yok

ayy kırkbınkere masallah o neymıs oyleee sımdı cıtır olmussun bravoooooo

mesela şimdi mutfağa çıktım ve çay yerine sade kahve aldım ne süt tozu var içinde nede şeker başaıcam ben :KK9:

ıyı yapmıssında dıyetısyen bana nescafeyı ıcme dedıydı nedenınıde anlattı ama unuttum :KK70: turk kahvesı ıc onun yerıne dedı bende nescafeyı cok severım aslında : (

Nilaayyy ödülde süpermiş hani :KK57::KK57::KK57:
İnşaallah başaracaksın canım çoğu gitmiş azı kalmış

Canım nekadar güzel kilo vermişsin ben 93le doğuma girdim
şimdi 86 yım işte veremiyorum bi türlü doğumdan sonra 82 ye düşmüştüm ama geri 90 a çıktım
Buranın sayesinde bi 4 kilo gitti işte
Benimde bi oğlum var bu arada 8,5 aylık :emir_bebek:

canım görmedim ama süzgeçli bardak görmüştüm ondan alırım 5 dk demlense yeter herhalde :KK66:
Metabolizmam çok yavaş hızlandırmam lazım :KK55:

canım bi doktora git Allah korusun ama şeker düşünce insan öyle çok yiyo Eşimde var ordan biliyorum :KK43:

ooo süper menü balım :KK36:
Ama tuzsuz hayat kötü be yawwww

Mesela ben canım tiroit hastayım çok yavaş çalışıyor Ama daha önce 17 kilo vermiştim
Şimdide 4 kilo gitti bakalım devamını bekliyoruz :cool:
İnsan isteyince yapar kendini tanımak çok önemli bana ne kilo yapar ne tok tutar
Ve sporsuz olmuyor arkadaşlar malesefff :KK51:

Canım çok güzel olmuşsun
Darısı başıma :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ayy bende sezeryanla doğum yaptım inş gider

ayhh kuzusumda gelmıs ozlemısım senıde vallahı tuzsuz hayat benım ıcın cokta kotu degıl bacım ben alıskınım pek sevmem :KK70:

Ayy resmen kilo vermek insanı gençleştiriyor. Böyle örnekler görmek hepimize iyi geliyordur eminim, çok sevindim senin adına canım :)

kesınlıkle ben mesela 25 yasındayım ama 27-28 duruyorumdur galıba :KK43: kılodan oturu

ve sonuç 93,2 1 kilo daha gitti ama çok yavas gidiyo böyle olmayacak diyetisyene gidip tahlil falan yaptırma zamanı geldi

gec olsun guc olmasın ama genede kontrollere gıtmek lazım bır baktır bakalım troıd hormon vs

Ben bu sabah tartıldım, haftasonu ciddi bozmama ve wc sorunum olmasına rağmen 67,6 çıktım. Hatta tartımda problem mi var diye düşünmedim değil :KK70: Umarım yediklerimin yavaş yavaş dönüşü olmaz bana :kk77:

yapmadık bayram dolayısıynan kapalıydık :KK70: ben 2 haftada bır yapıcam buı arada dıyetısyene goıre hareket etmek ıstyıyorum

Diyetisyene gitmekle en iyisini yaparsın canım

Ama az gidiyor diye düşünme belkide ödemin yokturve direk yağdan kaybediyorsundur :KK66:

Olmaz canım olmaz tebrik ederim :KK66:

aynen katılıyorum sana benım odemım yokmus sanırım ıctıgım cayla alakalıydı hıbıskus ıcıyordum ..

bakalım ödemsız ne kadarı sudan ne kadarı kastan ne kadarı yagdan gıdcek ayh heycanlandımmmmm:rolleyes:

lorinem lorinem bencede açmalıyız bacım çokda güzel olur
Kendine çok güzel hedef koymuşsun ve kesinlikle başarıcaksın

Bencede azaltarak bende senin listene uyum sağlıyabilirim.
Dediğim gibi şirketteki idda bitsin ptesinden itibaren bende herşeyden ama az yiyerek devam etmeyi düşünüyorum.
Izgara salatadan gına geldide azcık:KK70:

İyi vermişim valla bu resmi görene kadar bende çok farkında değildim bacım:KK70:

aynen katılıyorum sana benım odemım yokmus sanırım ıctıgım cayla alakalıydı hıbıskus ıcıyordum ..

bakalım ödemsız ne kadarı sudan ne kadarı kastan ne kadarı yagdan gıdcek ayh heycanlandımmmmm:rolleyes:

Bu ayrıntı çok önemli bacım valla
Sudan kastan gitceğine yağdan gitsin 1 değil 300,500 gitsin:KK70:

lorinem lorinem bencede açmalıyız bacım çokda güzel olur
Kendine çok güzel hedef koymuşsun ve kesinlikle başarıcaksın

Bencede azaltarak bende senin listene uyum sağlıyabilirim.
Dediğim gibi şirketteki idda bitsin ptesinden itibaren bende herşeyden ama az yiyerek devam etmeyi düşünüyorum.
Izgara salatadan gına geldide azcık:KK70:

İyi vermişim valla bu resmi görene kadar bende çok farkında değildim bacım:KK70:

vallahı canım cok guzel vermıssın Allahım daım etsınn ınsallah bundan sonrası zaten senın ıcın aslında koruma evresı ve yanındada ayda 1-2 kılo versen fenamı dahada ıyı hıssedersın :KK54:

bu arada benım doktor dedıydı

hergun 2-5/3 lıtre su tuketırsen otomatıkmen 1 ayda 1 kılo zaten verırmıssın :KK70:

Bu ayrıntı çok önemli bacım valla
Sudan kastan gitceğine yağdan gitsin 1 değil 300,500 gitsin:KK70:

daha bırkac hafta oncesıne kadar nerden gıderse gıtsın dıyordum lakın artık bende dıyorum yagdan gıtsınn 300-500 ne kadar olursa olsunn boılgesel gıtsın :KK70:

vallahı canım cok guzel vermıssın Allahım daım etsınn ınsallah bundan sonrası zaten senın ıcın aslında koruma evresı ve yanındada ayda 1-2 kılo versen fenamı dahada ıyı hıssedersın :KK54:

bu arada benım doktor dedıydı

hergun 2-5/3 lıtre su tuketırsen otomatıkmen 1 ayda 1 kılo zaten verırmıssın :KK70:

Valla bu detay çok ii oldu bebem sen bilgileri aldıkça bizlede paylaşırsın bizde uygularız.

Daha var datlum ya ama sizinle başarıcam :KK66:

daha bırkac hafta oncesıne kadar nerden gıderse gıtsın dıyordum lakın artık bende dıyorum yagdan gıtsınn 300-500 ne kadar olursa olsunn boılgesel gıtsın :KK70:

Yağdan gitsin valla sudan gideceğine:KK70:

Ben bugün neler yedim

09:00 Sabah light latte

Ara:Yok

Öğlen 12:30

Izgara köfte,yoğurt,közlenmiş biber

16:30Ara:Nescafe light sütle(Şeker yok)

Akşam 16;30

Yulaf keğimden krebim
Zeytinyağlu fasulye
Cacık

Şu ana kadar 2 litre su

Canım incelme varsa yağlar gidiyo tartıya çok takılmamak lazım aslında önemli olan 0 1 kilo neden gitti yağdanmı sudanmı kastan mı ??????????

Kuzuşlar için her alınan kiloya değer canım..

Bizim velette 18 aylık oldu.
Doğumdan 1 yıl sonra rahat kilo vermeye başladım aklında bulunsun.
emzirmeden dolayı en başlarda kasmadım kendimi zaten.

Güzel yorumların için teşekkür ederim.

O ilk resmim doğum izninden dönüşte işe ilk başladığım zamanda diğerinide yeni çektim sayılır.
Gitti gidiyorda...

Ve inan şuan bu hiç sporsuz halim.
Tabi arasın peşinde koşturmalarımı saymazsak.
Hele bir yürüsün bak sen gör o zaman nasıl gidecek kilocukların :KK66:

Canım emzirirken olmuyo zaten bizde 1 ay oldu sütüm kesildi zaten sağıp veriyodum 3 aydan sonra hiç emmedi benim sıpa :)
Gitgide azaldı ve finish geçen ay ondan sonra başladım zaten biraz biraz kilo gidiyo
Emzirirken zayıflamak zor ben boğazımı tutamadım
İnşaallah oğluşun doğumgününde hiç değilse bi 10 kilo vermiş olarak girerim çok istiyorum canım

Kilo bildirimleri yapıldıda Sevgi güncellemedi sanırım daha :KK66:
Ama hala yazmayanlar var Kilo bildirimleri düzenli olmalı artık Herkes en geç pazartesi yazmalı
Böyle olmuyor :KK43:

ayhh kuzusumda gelmıs ozlemısım senıde vallahı tuzsuz hayat benım ıcın cokta kotu degıl bacım ben alıskınım pek sevmem :KK70:

Canım bende seni özledim :KK60:
Bomba gibi döndük inşallaaaahhh :KK49:
Hangi şehirdesin diye sormuştum ya bende istanbuldayım iyi bi diyetisyen bulursam bende gitmek istiyorum
Saatleride uymalı tabi seninki dikkatimi çektide hangi hastanede sen hangi semttesin ?
Ben Anadolu yakasındayım :cool:

Ben bugün neler yedim

Akşam 16;30

Yulaf keğimden krebim
Zeytinyağlu fasulye
Cacık

Şu ana kadar 2 litre su

Güzel menü canım bana göre azıcık ama :eek:
Sen azalta azalta yetiyodur sana afiyet olsun canım :kk77:

Bugünki menümü yazayım

Sabah :
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli sandviç

Öğlen :
1 tabak taze fasulye - 4 kaşık makarna

Akşam :
1,5 kase tavuklu şehriye çorbası içicem
Zaten fazla aç hissetmiyorum hastalığımada iyi gelir bol karabiberli limonlu :KK66:

Su şuana kadar 2 lt oldu :KK54:

kızzlaaar durun silmeyin beni :KK70: nasılsınız ? benim bu aralar kafam yoğun giremedim buralara kilo bildirimi de yapamadım ki yapsam da bayramzedeyim :S 71.9 ama evet bende bir gazla geri döndümEn Büyük KK

Kızlar 1 yıl önceki halim ve son halim

İstersen başarırız ötesi yok
O nasıl bir değişim öylee:)) :nazar::nazar: çıtır Anne olmuşsun yavrummm

BENDE SİZLERE hep destek ve yanımda olucağınızı biliyorum buda insanı mutve ediyo teşekkürler herkese:KK23:
tabikiii niye açtık bu topiği yoksaaa ne işe yarıyo:))

Nilaayyy ödülde süpermiş hani :KK57::KK57::KK57:
İnşaallah başaracaksın canım çoğu gitmiş azı kalmış

Canım nekadar güzel kilo vermişsin ben 93le doğuma girdim
şimdi 86 yım işte veremiyorum bi türlü doğumdan sonra 82 ye düşmüştüm ama geri 90 a çıktım
Buranın sayesinde bi 4 kilo gitti işte
Benimde bi oğlum var bu arada 8,5 aylık :emir_bebek:

canım görmedim ama süzgeçli bardak görmüştüm ondan alırım 5 dk demlense yeter herhalde :KK66:
Metabolizmam çok yavaş hızlandırmam lazım :KK55:

canım bi doktora git Allah korusun ama şeker düşünce insan öyle çok yiyo Eşimde var ordan biliyorum :KK43:

ooo süper menü balım :KK36:
Ama tuzsuz hayat kötü be yawwww

Mesela ben canım tiroit hastayım çok yavaş çalışıyor Ama daha önce 17 kilo vermiştim
Şimdide 4 kilo gitti bakalım devamını bekliyoruz :cool:
İnsan isteyince yapar kendini tanımak çok önemli bana ne kilo yapar ne tok tutar
Ve sporsuz olmuyor arkadaşlar malesefff :KK51:

Canım çok güzel olmuşsun
Darısı başıma :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ayy bende sezeryanla doğum yaptım inş gider
birazdan fotosunu atıcam canım bende bugün aldım daha. diğeri bozulmuştu attım

yapıldı canım herkesin yapmasını bekliyodum:)

canım senın mıdeyle benımkı aynı durumda degıl bende azaltarak yıyorum lısteden ama saglık acısından bunların daha faydalı oldugunu bılıyoruz eksılterek devam edersın sekerım sende nolcekk sankı :)

oh oh menuler gelsın azımler yukselsın super olmus yıdıklerın masallah canıma

kız ınsallah 8 kılo hedefım ayda 3 aydada oldummu 59 fılan daha nossun = )

git git canım bız burdakı kımseyı zayıflatmadan bırakmıcazzz zayıflasakta bırakmıcaz korumu ytopıgı accaz 01/01/2015 ıtıbarıylennn ınsallah bunuda ben uydurdum ama acmalıyızda =)

ayy kırkbınkere masallah o neymıs oyleee sımdı cıtır olmussun bravoooooo

ıyı yapmıssında dıyetısyen bana nescafeyı ıcme dedıydı nedenınıde anlattı ama unuttum :KK70: turk kahvesı ıc onun yerıne dedı bende nescafeyı cok severım aslında : (

kesınlıkle ben mesela 25 yasındayım ama 27-28 duruyorumdur galıba :KK43: kılodan oturu

gec olsun guc olmasın ama genede kontrollere gıtmek lazım bır baktır bakalım troıd hormon vs

yapmadık bayram dolayısıynan kapalıydık :KK70: ben 2 haftada bır yapıcam buı arada dıyetısyene goıre hareket etmek ıstyıyorum
tabiki koruma topiği de açıcazzz:) ben bunu daha önce de söylemiştim peşinizi bırakmıcamm hahaa:cool::cool:

kızzlaaar durun silmeyin beni :KK70: nasılsınız ? benim bu aralar kafam yoğun giremedim buralara kilo bildirimi de yapamadım ki yapsam da bayramzedeyim :S 71.9 ama evet bende bir gazla geri döndümEn Büyük KK
nerelerdesin kız seeenn:) gel tabii herkes bi geldi kii bomba gibi:)

Valla bu detay çok ii oldu bebem sen bilgileri aldıkça bizlede paylaşırsın bizde uygularız.

Daha var datlum ya ama sizinle başarıcam :KK66:

Yağdan gitsin valla sudan gideceğine:KK70:

Tabi paylasirim canim memnuniyetlenn

Ben bugün neler yedim

Akşam 16;30

Yulaf keğimden krebim
Zeytinyağlu fasulye
Cacık

Şu ana kadar 2 litre su

Az ama oz mide kuculunce doyuyor insa tabi..

Canım incelme varsa yağlar gidiyo tartıya çok takılmamak lazım aslında önemli olan 0 1 kilo neden gitti yağdanmı sudanmı kastan mı ??????????

Canım emzirirken olmuyo zaten bizde 1 ay oldu sütüm kesildi zaten sağıp veriyodum 3 aydan sonra hiç emmedi benim sıpa :)
Gitgide azaldı ve finish geçen ay ondan sonra başladım zaten biraz biraz kilo gidiyo
Emzirirken zayıflamak zor ben boğazımı tutamadım
İnşaallah oğluşun doğumgününde hiç değilse bi 10 kilo vermiş olarak girerim çok istiyorum canım

Kilo bildirimleri yapıldıda Sevgi güncellemedi sanırım daha :KK66:
Ama hala yazmayanlar var Kilo bildirimleri düzenli olmalı artık Herkes en geç pazartesi yazmalı
Böyle olmuyor :KK43:

Canım bende seni özledim :KK60:
Bomba gibi döndük inşallaaaahhh :KK49:
Hangi şehirdesin diye sormuştum ya bende istanbuldayım iyi bi diyetisyen bulursam bende gitmek istiyorum
Saatleride uymalı tabi seninki dikkatimi çektide hangi hastanede sen hangi semttesin ?
Ben Anadolu yakasındayım :cool:

Güzel menü canım bana göre azıcık ama :eek:
Sen azalta azalta yetiyodur sana afiyet olsun canım :kk77:

Canim en avrupa yakasindayim suanlik sorun yok lakin bakicaz bir ay gecsin neler olucak.. maddiyat acisindanda zorlamayacak bir meblag lakin sana uzak :'(

Bugünki menümü yazayım

Sabah :
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli sandviç

Öğlen :
1 tabak taze fasulye - 4 kaşık makarna

Akşam :
1,5 kase tavuklu şehriye çorbası içicem
Zaten fazla aç hissetmiyorum hastalığımada iyi gelir bol karabiberli limonlu :KK66:

Su şuana kadar 2 lt oldu :KK54:

Bacim su makarnalar pilavlar keske ciksa hayatimizdan :'(

O nasıl bir değişim öylee:)) :nazar::nazar: çıtır Anne olmuşsun yavrummm

tabikiii niye açtık bu topiği yoksaaa ne işe yarıyo:))

birazdan fotosunu atıcam canım bende bugün aldım daha. diğeri bozulmuştu attım

yapıldı canım herkesin yapmasını bekliyodum:)

tabiki koruma topiği de açıcazzz:) ben bunu daha önce de söylemiştim peşinizi bırakmıcamm hahaa:cool::cool:

akşam yemeğim
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz:)

Hihihi birakma kiz pesimizi menunde gayet guzelll imhh imhh yani

X