- 5 Ağustos 2014
- 813
- 512
Kızlar duygu patlaması yaşıyorum şuan inanın çok farklı bır hıs şişman olmak adı bile acı " şişman "... Yıllardır kıloluyum unıversıte donemınde 60 kıloydum çıroz gıbıydım iri kemıklıyım boyum 1,64 ...
O kıloma donmek ıstıyorum bayramda herkesın hayretlı bakıslarıyla belkıde ılk kez nazara gelısımden yakınmadannn gozlerının ıcıne ıcıne bakmak ıstıyorumnazarda degdırseler Allahım korur zaten .. hanı derlerya şaşkınlıktan ne yapacagını şaşırdılar oyle olsunlar ıstıyorum hayret etsınler gıpta etsınler en cok ta ornek alsınlar ıstıyorum ... sulalemde genc kızlar harıc orta yaslı yengelerın çoğu kılolu ınsanlar onlarda kurtulsun ıstıyorum ...
en cok ıstedıgımde yenı kapandım gecen sene kurbanda .... bu sene kurban bayramında uzun pudra pembesı bır elbıle gıymek ıstıyorummmmmmmmmm =) guzel bır topuklu ve guzel bır eşarpp ah ah ah cıtı pıtı kapalılara cok ozenıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ah canimmm:) merak etme bu hayalin gercek olacakkk:) bosuna mi actik biz bu gunlugu. Salina salina gideceksin bayram gezmelerine :)
Ben de üniversiteye başladığımda 62 kiloydumOkula başladım fast food yedim her gün iki yıl içinde bir bakmışım 87 olmuşum. 1 yıl önce okulum bitti sonra biraz uğraştım 2 ayda 87den 73 e indim ama 3-4 ay önce yine kilo aldım 83 oldum işte İstemek başarmanın yarısıdır istekli olduktan sonra kurbanda istediğin elbiseyi giyersin:) Sabırlı olucaz az yicez çok hareket etçez olcakkkkkkkkkkkkkkkk
Kızlar ara ögün 200 gr yoğurt 1.5 litre suyumda bitmek üzere iyi gidiyorum bugün :)
Kızlar ara ögün 200 gr yoğurt 1.5 litre suyumda bitmek üzere iyi gidiyorum bugün :)
ınsallah kızlar 2 ayda 15 kılo vermıs olurum sızde ıstedıgınız kıloları vermıs olursunuz ınsallah ....
withoutlove senın adın nedır ve 83kılomusun suanda cnm
Selam kizlar
Sabah limonlu su ve 1 dilim kavun
Kahvalti
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 ad zeytin
Domates
yaseminli yesil cay
Evet canım iki gün önce tartıldım 83.0 çıktım. Pazar günü tartılacağım sizinle birlikte bakalım ne olacak:) Ben verince hızlı veriyorum bakalım bu sefer de öyle olacak mı. İsmim duygu bu arada. Emin ol 2 ayda 10-15 rahat veriliyor ben 1 yıl önce 87 den 73 e indiğimde her şeyi yiyerek indim sadece biraz fazla yürüdüm bide akşam yemeği kesmiştim
Saat 13.30 ara ogun yapicam
1 armut 3 adet grisini
Saat 15.30 ogle yemegi
5 ad kofte
Semizli cacik
Salata
1 dilim ekmek
Saat 17.00 ara ogun
Sutlu tarcinli turk kahvesi
2 ad hurma
Saat 19.00 aksam yemegi
Mercimek corbasi
Salata
Sogus yesillik
Saat 21.30
Tarcinli sut
Evet canım iki gün önce tartıldım 83.0 çıktım. Pazar günü tartılacağım sizinle birlikte bakalım ne olacak:) Ben verince hızlı veriyorum bakalım bu sefer de öyle olacak mı. İsmim duygu bu arada. Emin ol 2 ayda 10-15 rahat veriliyor ben 1 yıl önce 87 den 73 e indiğimde her şeyi yiyerek indim sadece biraz fazla yürüdüm bide akşam yemeği kesmiştim
selam nehır hosgeldın canım =)
ınsallah dedıgın gıbı olur bırde şu çatlamaya cozum bulsak vucudum daha evlenmeden fay hattı gıbı nefret edıyorum bundan =(
bende gecen sene hazıranda 86 kılo cıvarındaydım 76ya dustum sonra gene 80 79 78 derken en son 79 da kaldım pazartesı basladım dıyete bgn sabah 77 kusur geldım cok mutlu oldum devam edıcem canım sende boyle devam edersen ınsallah guzel sonuclar alıcaz ....
ben yarn ayran aşı detoksu yapıcam perş.cuma.c.tesi ve pzr olmak uzere 4 gun .. normalde 2 gun dıyorlar ama ben 4 yapicem
selam nehır hosgeldın canım =)
ınsallah dedıgın gıbı olur bırde şu çatlamaya cozum bulsak vucudum daha evlenmeden fay hattı gıbı nefret edıyorum bundan =(
Selam nihalcim sende hosgeldin
Canim kendinden biraz bahsetsene ozel degilse evli olmadigini anladim bide calisiyorsun dimi
Herseye cozum var ama su catlaklara cozum keske olsa ancak cok yeniyken belki gecer uzun sureli catlaklar yani artik kirmizidan beyaza donmus catlaklar gecmiyor maalesef
Bak ben sana diyetisyenin verdiği listeyi göndereyim buraya yüklemeye çalışayım resmini çekip 2 günlük şok diyet ben yapmıştım 1,5-2 kilo vermiştim başka listem de vardı normal diyet listesi kilo vermen durunca arada bunu yap dediydi işe yaradıydı. Eki Görüntüle 1210487
Ben de çatlaklar vardı 87 kiloyken sonra zayıflayınca gözden kayboldular şuanda da yoklar ilginç yani bilmiyorum ama ben birkaç ay spora da gittim pilates+bol yürüyüş yaptım kilo verirken belki de bunlar etkili olmuştur
Bak ben sana diyetisyenin verdiği listeyi göndereyim buraya yüklemeye çalışayım resmini çekip 2 günlük şok diyet ben yapmıştım 1,5-2 kilo vermiştim başka listem de vardı normal diyet listesi kilo vermen durunca arada bunu yap dediydi işe yaradıydı. Eki Görüntüle 1210487