- 12 Ocak 2012
- 1.323
- 690
-THYPHON (GÜLİZ) :
Şuan ki kilo (06.08.2014) : 69
Hedef kilo : 60
hoş geldınız sevgi geldıgınde sızıde ekler lısteye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-THYPHON (GÜLİZ) :
Şuan ki kilo (06.08.2014) : 69
Hedef kilo : 60
özlem
suanki kilo 65,6
hedef kilo 53
(süre umarım 2 ayda olur )
Canım yemek istemedi öğlen yemeği olarak soda içiyorum :)
Merhaba kizlar pazartesi sabah aniden 2 gunluk ufak bi tatile ciktik ve dun gece gec saatte geldik o yuzden yazamadim kusura bakmayin ve tabi diyetim biraz alt ust oldu ama bugunden sonra telafi edicem insallah aksam da biraz bisiklet surucem. Bu arada yeni gelen arkadaslar da hosgeldiler birlikten kuvvet dogar herkese bol kalori yakmalar
sanırım kirazlar zayıflamaya yardımcı oluyor o kadar da sok dıyet degılmıs hanı
kızlarrrrr yetişinnn nerdesınızzzzzzzzzzzzzzz komşularrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Merhaba kizlar pazartesi sabah aniden 2 gunluk ufak bi tatile ciktik ve dun gece gec saatte geldik o yuzden yazamadim kusura bakmayin ve tabi diyetim biraz alt ust oldu ama bugunden sonra telafi edicem insallah aksam da biraz bisiklet surucem. Bu arada yeni gelen arkadaslar da hosgeldiler birlikten kuvvet dogar herkese bol kalori yakmalar
Bir ara kilo vermem durmuştu bunu uyguladım 2 gün. 1,5 kilo verdim baya tualete çıkartıyor kirazlar sayesinde heralde:) Ama pek doyurmadı beni fazla bir şey aslında listede ama 2 gün nasılsa yapılıyor sorunsuz aklıma gelmişken ben de bunu yapayım cuma günü pazar tartılınca bakalım ne olacak:) Sen de yap şok diyetini işe yararsa onu da denerim nasıl oluyor bu ayran diyeti?
Yetistim canim hayrola insallah:))
Selam kızlar cenazemiz vardı ordayım yazamadım.
Kahvaltı 1 fincan yeşil çay
0.5 yk bal
1 yk labne peynir
0.5 dilim çavdar ekmeği
4 ceviz
200 gr üzüm
Öğle cenaze evinde olduğum için 1 tane kır pidesi ve bi ayran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkes kendine göre mi diyet yapıyor burda kızlar?
Herkese merhaba. Öncelikle cenazesi olan arkadaşa başsağlığı diliyorum. Bende size katılmak istiyorum. 28 yaşında evliyim. Evlendikten sonra en fazla 73.6yı görünce tartıda ara ara diyetler yaparak 70e düştüm. Geçen hafta hurma diyetine başladım. Bu sabah 68.9 çıktım. Hedefim ilk başta 60 olmak. Beni de aranıza alın :)
Herkese merhaba. Öncelikle cenazesi olan arkadaşa başsağlığı diliyorum. Bende size katılmak istiyorum. 28 yaşında evliyim. Evlendikten sonra en fazla 73.6yı görünce tartıda ara ara diyetler yaparak 70e düştüm. Geçen hafta hurma diyetine başladım. Bu sabah 68.9 çıktım. Hedefim ilk başta 60 olmak. Beni de aranıza alın :)
Kizlarrr kuzenimin nisan bohcasi geldi erkek tarafindan. Oraya gittigimiz icin yazamadim.
E tabi fena bozdum hamur isleri tatlilar ((
Yeni gelenler hosgeldiler bilgisayara gecer gecmez kaydedecegim sizi de :)
Ailemiz genisliyor kizlarrr.
Tartilma gunune kadar hic bi sekilde bize katilmamis olanlari silmeyi dusunuyorm ne dersiniz?
Destek olmak icin variz, bi koseden izlemek icin degil dimi :))) hepiniz cok iyi gidiyosunuz. Ben disinda
Allahimmm olur öyle kacamaklar yoksa hepten pes edersin olur mu hiçccc ümitsizliğe gerek yok :)) bak rabbim bile insanlari gunah islemeseler yaratmazdim buyurmuş derdi benim öğretmenim, rahmetli gibi andim onu da ama benden sağlıkli maşallah bak gicik micikti ama iyi adamdi.
Nerde kalmistik heh sen iyi gidiyorsun canım benim zafere giden yolda çekilen cile kutsaldır boşver olsun bu kadarcik asil ben 63 te kaldım Bunyem bile tembel kilo vermeye useniyo
....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....