- 6 Aralık 2012
- 673
- 68
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum canim oyle bi soyleyeyim dedim :) yanlis anlama.
Arada bunyeyi sasirtmak iyidir bende gece iki tane kek yedm hahahaha
Siz zaten 23 kilo vermissiniz tecrubelisiniz bilirsiniz nerede duracaginizi sevgicimde uyarmak istemis sadece .. benide uyarin kizlae arasa hatta bagrinabilirsinizdee serbestt
Zeynepcigim sen digerlerini bosver kendi bildiginden sasma masallah cok guzel kilo vermissin o sasiranlar bidaha bidaha sasirtmak icin kilo vermeye devam durmak yok yola devam
Canim tebrik ederim harika gidiyorsun ilk haftalarda boyle hizli gidiyor kilo odem oldugu icin daha sonra yagdan gitmeye baslayinca biraz yavasliyor
Günaydın kızlar kahvaltıda 3 dilim küçük kepekli ekmek 1 ince dilim kaşar peyniri 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 1 yumurta yedim yanında da ayran içtim
Öylede ben bu ara çok sasirtiyorum nedense hahaha :) yok ya destek olun vericem bu kilolari ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba yeni üye oldum. Konularınızı hep okuyordum ve artık üye olmanın zamanı geldi diye düşünüyorum çünkü desteğe ihtiyacım var diyet konusunda fazlasıyla bilgiye sahibim ancak söz konusu uygulamak olunca zorlanıyorum. Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum:) Birlikten kuvvet doğar biz de sanırım birbirimize destek olarak, kaçamak yaptığımızda kızarak ve önerilerde bulunarak istediğimiz kiloya inebiliriz. İsmim duygu. 25 yaşındayım. Kilom 83 hedef kilom 60. Dün başladım diyete kendi günlüğümü de açtım ancak size de katılmak istiyorum. Herkese kolay gelsin inşallah herkes başaracak
Merhaba yeni üye oldum. Konularınızı hep okuyordum ve artık üye olmanın zamanı geldi diye düşünüyorum çünkü desteğe ihtiyacım var diyet konusunda fazlasıyla bilgiye sahibim ancak söz konusu uygulamak olunca zorlanıyorum. Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum:) Birlikten kuvvet doğar biz de sanırım birbirimize destek olarak, kaçamak yaptığımızda kızarak ve önerilerde bulunarak istediğimiz kiloya inebiliriz. İsmim duygu. 25 yaşındayım. Kilom 83 hedef kilom 60. Dün başladım diyete kendi günlüğümü de açtım ancak size de katılmak istiyorum. Herkese kolay gelsin inşallah herkes başaracak
Yok tatlım yanlış anlamadim uyar bana destek olun bu zamana kdr kendi irademle geldim ama yok gersisinde oluyo ama geç çünkü bosluyorum ya
Sabah kahvaltim
1 haşlanmış yumurta
Yarım kibrit kutusu peynir
Domates
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1 bardak süt
Dün gece midem çok kazindi
1 kase yoğurt ve 5 tane form bisküvi yedim
Kizlar gunaydin ya ben yaklasik 3 haftadir arazide calisiyorum. Hava cok sicak gunde belki 4 litreden fazla su icip deli gibi ter atiyorum. Amacim kilo vermek degildi ama yaklasik 2 kilo almisim ve o kadar beden gucuyle calismama ragmen. Yemegide cok abartmadim ekmeksiz yemekhanedeki yemegi yedim, sabah mutlaka kahvalti ettim aksamda normal yedim bazen dondurma yedigim oldu. Bayramda sadece 2 baklava yedim bol bol yuzdum ve yurudum. Normal sartlarda kilo veririm derken bu kilo nasil geldi anlamadim. Kas yapmis olabilirmiyim acaba veya vucudum butun gun ayakta kalinca su mu topladi veya kas mi yaptim ? 2 kg ama kimse kilo almissin demiyor. Bir yandanda bagirsak problemi yasiyorum yemekhane yemeginden diye dusundum cok iyi degil. Sizin tavsiye edebileceginiz odem sokturucu ve bagirsak calistirici ne yapabilirim? Form caylarindan ictim hicbir etkisi yok.
Kızlaar benim diyet hafiften bozuldu çok üzgünüm kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum
O kadar yoğundum ki ne işe ne okula yetişebildim daha yeni uyuyacağım 1-2 saat neyse dün yinede zaman ayırıp sporuma gittim yaklaşık 2.5 saat çalıştım bugün artık ne olursa olsun bozmamak üzere diyetime tekrardan başlıyorum bırakmak yok hee canım bu arada tartı aldım ben dün sabah tartıldım 74 müş :)
Gunaydinnnn cok mutlu oldum 77,6 kilo cktm az olsada daha tartlmamiza 4 gun var 3 kiloyu gorurum ins ...
Bide ben gece iki tane kek yedm itiraf ediyorumm ama birdaha yemiycem:'(
Yakin sayilir kilolarimiz olsun canm ayak uyduramamis olabilirsin ama onemli olan birakmamamn insan birakinca iyice bosluyor ...bugun ins dedigin gibi baslarsin canim .
Arada bunyeyi sasirtmak iyidir bende gece iki tane kek yedm hahahaha
Siz zaten 23 kilo vermissiniz tecrubelisiniz bilirsiniz nerede duracaginizi sevgicimde uyarmak istemis sadece .. benide uyarin kizlae arasa hatta bagrinabilirsinizdee serbestt
Aramiza hosgeldin canimm. Bizimde gunlugu acarken amacimiz birbirimize destek olmakk kacamak yaptigimizda uyarmak ve kendimizi buraya karsi sorumlu hissetmekti.:)
Birazdan listeye ekleyecegim seni. Hep birlikte basaricazz.
Çok teşekkür ederim. Ekle beni de çok heyecanlıyım hepimiz adına lütfen yarıda bırakmayalım herkes birbirini teşvik etsin durmak yok yola devam
7:30'da ballı limonlu ılık su içtim
9:00'da kahvaltımı yaptım yediklerim şunlar:
1 domates
1 salatalık
1 dilim kızarmış ekmek
Çok az süzme peynir
Şu anda da ara öğün olarak kavun yiyorum. Akşam 7'den sonra meyve dahil katı hiçbir şey yemedim dün bundan sonra da öyle yapacağım bu yüzden meyveleri de ara öğünlerde tüketmeye özen gösteriyorum akşam yediğimiz her şey kilo olarak geri dönüyor malesef
Aramiza hosgeldin canimm. Bizimde gunlugu acarken amacimiz birbirimize destek olmakk kacamak yaptigimizda uyarmak ve kendimizi buraya karsi sorumlu hissetmekti.:)
Birazdan listeye ekleyecegim seni. Hep birlikte basaricazz.
Seni cok iyi anliyorm canim cunku suan ayni durumdayiz. Ben de 23 kilo verince herkes ay cok verdin ay cok iyi oldunn ay daha da verme diyince ben de cok bosladim. Kendimi toparlamam baya surdu. O yuzden seni de uyarma ihtiyaci hissettim :)
Bisey olmaz canim diyete alisma sureci bunlari yaptiriyo bizeee:)
Kas yapmis olabilirsin evett. Dun nette gordum ayni kadin farkli kilolardaki fotografini paylasmis, kilo aldikca incelmis resmen. Cunku yaglarini kasa cevirmis. Bulursam paylasirim icin rahatlar :) bir de ödem atmak istiyorsan tuzu kesmen lazim vucutta su toplar cunku. Yesilcay icmen lazim, sabahlari Zeynep'in de dedigi gibi ilis su falan icmen lazim :)
Bunlara ilk iki hafta bisey demicem sonra kizmaya baslicam alisma surecindeyiz tatlim kendini uzmene gerek yok :)
Vaaay. Cok iyi farketmis daha ne kadar oldu ki baslayali :) 3 bucuk kilo falan farkediceekk:) cok mutlu oldum adinaa :)
Evet canim meyveyi bile ilk ara ogunde yememiz gerekiyor :)
Bence de birbirimize sonuna kadar destek olalim yarida birakmayalim. Ama bunun icin herkesin aktif olmasi lazim :)
Aynen canım birlikte başarıcaz:) Öğlen kepekli makarna yoğurt yesem olur mu peki yoksa makarnayı kepekli de olsa yemesem daha mı iyi? Diyet yaparken de ne yiyeceğimi bulmada zorlanıyorum. Bu arada benim gibi evden çıkmayı pek sevmiyorsanız evde mutlaka spor yapın ben şimdi Jillian Michaels 30 day shred level 1 yapacağım çok övdüler bakalım ne olacak bir şey kaybetmem heralde denemekten zarar gelmez:)
Bende leslie yapiyorum canim 3 mille baslamistim artik 5 mile falan cikaricam. O da super tavsiye ederim :)
Makarnayi yagsiz tuzsuz ye. Ama onu bile her zaman onermiyolar haftada bir :)
Olur canim:) verdigimiz kilolari hafta hafta takip edecegiz zaten :)Yok zaten yağ tuz koymam haşlıyorum sadece üzerine yoğurt tamamdır:) Ekmek kalmadı evde o yüzden dedim makarna yapayım. Akşamları da ekmek yemiyorum. Leslie de güzel onu da bir ara yapmıştım bu 30 günü atlatayım ona geçerim bakalım hangisi daha etkili olacak fikir alışverişinde bulunuruz ona göre devam ederiz.
kızlar ne guzel evdesınız spor yapabılıyorsunuz masallah
ben henuz ne salona yazıldım ne de evde spora basladım moron gıbıyım ya
Kızlar duygu patlaması yaşıyorum şuan inanın çok farklı bır hıs şişman olmak adı bile acı " şişman "... Yıllardır kıloluyum unıversıte donemınde 60 kıloydum çıroz gıbıydım iri kemıklıyım boyum 1,64 ...
O kıloma donmek ıstıyorum bayramda herkesın hayretlı bakıslarıyla belkıde ılk kez nazara gelısımden yakınmadannn gozlerının ıcıne ıcıne bakmak ıstıyorum nazarda degdırseler Allahım korur zaten .. hanı derlerya şaşkınlıktan ne yapacagını şaşırdılar oyle olsunlar ıstıyorum hayret etsınler gıpta etsınler en cok ta ornek alsınlar ıstıyorum ... sulalemde genc kızlar harıc orta yaslı yengelerın çoğu kılolu ınsanlar onlarda kurtulsun ıstıyorum ...
en cok ıstedıgımde yenı kapandım gecen sene kurbanda .... bu sene kurban bayramında uzun pudra pembesı bır elbıle gıymek ıstıyorummmmmmmmmm =) guzel bır topuklu ve guzel bır eşarpp ah ah ah cıtı pıtı kapalılara cok ozenıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm