Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kadiriyecim hos geldin....

Kizlar aksam yemegim 1 kck dlm ev yapimi kek uc dort dilim patates haslamasi soganli...

Yememem lazmdi bunlari biliyorum fekat baska bisey yemedimmm ki :''(

Kadiriyecim hos geldin....

Kizlar aksam yemegim 1 kck dlm ev yapimi kek uc dort dilim patates haslamasi soganli...

Yememem lazmdi bunlari biliyorum fekat baska bisey yemedimmm ki :''(

Hosbuldum nihalcim.
Olsun canim yarin karbonhidrati azaltip sut gurubunu artirarak telafi edersin insallah

Hosbuldum nihalcim.
Olsun canim yarin karbonhidrati azaltip sut gurubunu artirarak telafi edersin insallah

Insallah canim bu topige arkadaslara ve kendime guvenim sonsuz .. ilk kez bu kadar iradeli ve sabirliyim Allahim bizide sevindirsin insalah canim ♥♥♥

Afiyet olsun canim bu arada pil aldim sbh kilomu soyliyecegimm heyecanliyim

Insallah canim bu topige arkadaslara ve kendime guvenim sonsuz .. ilk kez bu kadar iradeli ve sabirliyim Allahim bizide sevindirsin insalah canim ♥♥♥

Merakla bekliyorum canim ama kilonu topicte degistirmicem eger verdiysen de pazar gunu tartilma gunune kadar biraz daha vericeksin eksi olarak yazicam oraya:) dusunseneee -2 :)
Bende cok guveniyorum. Kizlar biraz suskunlasti ama olsunnn.

Bende guveniyorum acim hep birlikte azimle vericez bu kilolari citir bayanlar olucaz bi dahaki yaza fit olarak girecegiz kk oldugu muddetce kilolu bayan kalmaz herhalde iyi buraya uye olmusum keske daha ince olsaymisimneyse zararin neresinden donersek kardir dimi ben tarcinli sutumu icecegim

Aynen oyleeee canimciklarimmm:)
Ben de mi bsy icsem napsammm

Merakla bekliyorum canim ama kilonu topicte degistirmicem eger verdiysen de pazar gunu tartilma gunune kadar biraz daha vericeksin eksi olarak yazicam oraya:) dusunseneee -2 :)
Bende cok guveniyorum. Kizlar biraz suskunlasti ama olsunnn.

Tamam canim bana uyar vallahi keske vermis olsam 2 kiloo ne kadwr sevinirimm ayh ayh ▶

Katiliyorumm sana kadriye abla diyeyimm ablam sayilirsin ...
Birlikte basaricaz insalllah
bende sirkeli suyumu ictim wc kosuyorum hehehe

Iskendeerr. Amaninn. ekmeklerini de yedin mi?

Aynen öyle yedim ya ben 23 kiloyu verdiğim dönem de yiyordumki öyle arada, sadece sıkıntım diğerleri ya 65 kiloya düştüm herkeste oo çok iyisin dedikçe ben bi bosladim ya zaten bana destek olun diye burdayım tatlım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biliyorum canim oyle bi soyleyeyim dedim :) yanlis anlama.

Kızlaar benim diyet hafiften bozuldu çok üzgünüm kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum
O kadar yoğundum ki ne işe ne okula yetişebildim daha yeni uyuyacağım 1-2 saat neyse dün yinede zaman ayırıp sporuma gittim yaklaşık 2.5 saat çalıştım bugün artık ne olursa olsun bozmamak üzere diyetime tekrardan başlıyorum bırakmak yok hee canım bu arada tartı aldım ben dün sabah tartıldım 74 müş :)

Yarin tartil da bakalim :)

Gunaydinnnn cok mutlu oldum 77,6 kilo cktm az olsada daha tartlmamiza 4 gun var 3 kiloyu gorurum ins ...

Bide ben gece iki tane kek yedm itiraf ediyorumm ama birdaha yemiycem:'(

Yakin sayilir kilolarimiz olsun canm ayak uyduramamis olabilirsin ama onemli olan birakmamamn insan birakinca iyice bosluyor ...bugun ins dedigin gibi baslarsin canim .

Arada bunyeyi sasirtmak iyidir bende gece iki tane kek yedm hahahaha

Siz zaten 23 kilo vermissiniz tecrubelisiniz bilirsiniz nerede duracaginizi sevgicimde uyarmak istemis sadece .. benide uyarin kizlae arasa hatta bagrinabilirsinizdee serbestt

Kizlar gunaydin ya ben yaklasik 3 haftadir arazide calisiyorum. Hava cok sicak gunde belki 4 litreden fazla su icip deli gibi ter atiyorum. Amacim kilo vermek degildi ama yaklasik 2 kilo almisim ve o kadar beden gucuyle calismama ragmen. Yemegide cok abartmadim ekmeksiz yemekhanedeki yemegi yedim, sabah mutlaka kahvalti ettim aksamda normal yedim bazen dondurma yedigim oldu. Bayramda sadece 2 baklava yedim bol bol yuzdum ve yurudum. Normal sartlarda kilo veririm derken bu kilo nasil geldi anlamadim. Kas yapmis olabilirmiyim acaba veya vucudum butun gun ayakta kalinca su mu topladi veya kas mi yaptim ? 2 kg ama kimse kilo almissin demiyor. Bir yandanda bagirsak problemi yasiyorum yemekhane yemeginden diye dusundum cok iyi degil. Sizin tavsiye edebileceginiz odem sokturucu ve bagirsak calistirici ne yapabilirim? Form caylarindan ictim hicbir etkisi yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim tebrik ederim harika gidiyorsun ilk haftalarda boyle hizli gidiyor kilo odem oldugu icin daha sonra yagdan gitmeye baslayinca biraz yavasliyor

Zeynepcigim sen digerlerini bosver kendi bildiginden sasma masallah cok guzel kilo vermissin o sasiranlar bidaha bidaha sasirtmak icin kilo vermeye devam durmak yok yola devam

Bazen diyete baslamakta zorlaniyoruz yavas dda olsa alisiyor insan o kadar yogunlugun icinde sporada zaman ayirmissin bide beslenmene dikkat edersen oldu bu is

Sabah ac karnina kuru kayisi uzerine limonlu su icebilirsin veya form caylari bile fayda etmediyse yine ac karnina 1 yemek kasigi zeytin yagi uzerine limonlu su iyi gelir insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…