Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Tatlımm yoğurda üzülme. Yağ yakıcı özelliği sayesinde her ara öğüne ek olarak bile yesen birşey olmaz:) Petibörüde sabah yedinnn çoktan sindirilmiştir o. :KK70:
Sabah yenilen şeyler kolay eritilir ve çok abartmadığın sürece kiloya etki etmez:)
Kalorisini de hemen hesaplayıp sölim sana. Aşağı yukarı 300-350 kalori aldın. mükemmel bence :KK51:

soguk almısım bu havalarda nasıl olduysaaaa :KK43: ter atıyorum hemde nasıl hemde ne ıgrencc katarın tylot ıcıyorum ondandır belkıde ...

ayh ınsallah o kdr azdır kalorısı seker =):KK31:

soguk almısım bu havalarda nasıl olduysaaaa :KK43: ter atıyorum hemde nasıl hemde ne ıgrencc katarın tylot ıcıyorum ondandır belkıde ...

ayh ınsallah o kdr azdır kalorısı seker =):KK31:

Geçmiş olsun canımmm. Üstünkörü hesapladım aşağı yukarı o kadar:) sanırım bugün 1000e bile çıkmayacaksın. (biraz sağlıksız ama naaaapalım yani kilolarda sağlıksız :44: ) :KK33:

Geçmiş olsun canımmm. Üstünkörü hesapladım aşağı yukarı o kadar:) sanırım bugün 1000e bile çıkmayacaksın. (biraz sağlıksız ama naaaapalım yani kilolarda sağlıksız :44: ) :KK33:

kesınlıkle katılıyorum kılo daha saglıksız hem gorunus olarakta hıc hos degıll ...

bayrama cok guzel planlarım var da umarım 24 agustosa kadar 74 olurum olurmuyumkıne acaba :/

kesınlıkle katılıyorum kılo daha saglıksız hem gorunus olarakta hıc hos degıll ...

bayrama cok guzel planlarım var da umarım 24 agustosa kadar 74 olurum olurmuyumkıne acaba :/

Pazar günü kilo veriş hızımızı bi görsekkk, 24 ağustos için bir yorumda bulunacağız da. az daha sabır :KK54:

Boyum 1.65 yasim 34 2 cocuk annesiyim kizim 3 ay sonra tam 10 yasini dolduracak oglumda 16 aylik oglumun dogum gununde tam 89 u gordum iki ileri bir geri anca 77 olabildim sizlerinde destegi ile hepbirlikte verelim su fazlaliklari.

Boyum 1.65 yasim 34 2 cocuk annesiyim kizim 3 ay sonra tam 10 yasini dolduracak oglumda 16 aylik oglumun dogum gununde tam 89 u gordum iki ileri bir geri anca 77 olabildim sizlerinde destegi ile hepbirlikte verelim su fazlaliklari.

Maşallahh :)
Vereceğiz merak etmeyin, hedefe 65 yazacağım listede?:)

Ben ayca kaya ile 53333 sayarak zayifliyorum o topiktede varim ama cok sessiz gunluk gibi kullaniyorum orayi .
Yarindan itibaren menumu burayada yazicam bayram bitti ama ben hala adapte olmakta zorlaniyorum.silkelenip kendime gelmem lazim artik

Ben ayca kaya ile 53333 sayarak zayifliyorum o topiktede varim ama cok sessiz gunluk gibi kullaniyorum orayi .
Yarindan itibaren menumu burayada yazicam bayram bitti ama ben hala adapte olmakta zorlaniyorum.silkelenip kendime gelmem lazim artik

Sormaaa, henüz kimse silkelenemedi ama Pazar günü tartılmadan sonra herkes bir silkelenecek bence :KK1:
Ayça Kaya diyeti nasıl oluyor?

Canim cok kisa anlatip aksam ywmegini yicem
Boyuna ve kilona gore besleniyorsun
Ben 53333 yapiyorum yani
5 tahil 3 et 3 sut 3 meyve 3 yag
Aksam detayli anlatirim sormak istedigin olursa cevaplarim sevgicigim opuyorum :KK16:

Canim cok kisa anlatip aksam ywmegini yicem
Boyuna ve kilona gore besleniyorsun
Ben 53333 yapiyorum yani
5 tahil 3 et 3 sut 3 meyve 3 yag
Aksam detayli anlatirim sormak istedigin olursa cevaplarim sevgicigim opuyorum :KK16:

Afiyet olsuunn. Az kalorili yemeleerrr :KK70:
Şimdi yarasıınn dersem vurursun beni o yüzden yaramasıınn :KK70::KK70:

Araştırırm onu ben:)

Kizlar suanki kilolarimiza tarih ekleyecegim.
Mesela 05.08.2014 ; 67 kilo
Bir hafta sonra tartildigimizda
12.08.2014 ; 66 kilo
Seklinde olacak. O yuzden isteyenler tartilip guncel kilosunu soylesin. Ya da ben daha once soylediginiz kilolarin yanina bugunun tarihini yazaym.
Umarm derdimi anlatabilmisimdir.
Bunu ilerleyen zamanlarda verdiginiz kilolari oraya not ettigimde daha iyi gozlemleyebilesiniz diye yapiyorum :)

canım benide yine 69 olarak yaz..tartılmayı pazar yapmak istiyorum:)

bu arada bugünkü yediklerim
sabah:3 dilim ekmekle biraz peynir zeytin 1 haşlanmış yumurta
ara:1 dilim kek
öğlen:1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt
ara:1 tane şeftali
akşam:1 tabak bulgur pilavı 1 kase yoğurt

canım buarada kiloları eklemişsin şimdi gördüm..ellerine sağlık:)

Son düzenleme:
canım benide yine 69 olarak yaz..tartılmayı pazar yapmak istiyorum:)

bu arada bugünkü yediklerim
sabah:3 dilim ekmekle biraz peynir zeytin 1 haşlanmış yumurta
ara:1 dilim kek
öğlen:1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt
ara:1 tane şeftali
akşam:1 tabak bulgur pilavı 1 kase yoğurt

canım buarada kiloları eklemişsin şimdi gördüm..ellerine sağlık:)

Canim pilav makarna tarzi seyleri aksam degil de ogle yesen daha iyi olur:)
1 dilim kek de ara icin biraz kacamak gibi:) onun disinda cok guzel. Hele oglen yedigini aksam yesen super:)

X