Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Yapilis sekillerine gote degisiyor kaloriler sifir yagla yaptigin corbada 250 kalorimi bir kase ??

Bence daha azdir .. kaloriyi yukselten yemeklere konulan yag zaten

Icine koydugun malzemede etkiliyor canim her corbanin kalorisi farkli. 350 olan da var 170 olan da. Ayarlarsin ona gore:)

Evet haslama cok az kalorili oluyor. Kahvaltiyi sıkı tutariz. Ogle ve aksam da corbayla beraber haslanmis sebzeler. Ara ogunleri de atlamak olmaz tabii.

Evet canim ara ogunler icin iki kuru kayisi 3 ceviz yazdim listeme yarin menumle karsinizda olucam ...
Ogun ogun paylasim yapicam ..

Bu arada ayin 24une kadar yani 20 gunde 8 kilo vermem gerek cok siki tutmam lazim benim cok .....

Bu arada ayin 24une kadar yani 20 gunde 8 kilo vermem gerek cok siki tutmam lazim benim cok .....

Evde leslie ve demin paylastigim mekik programini uygularsan aslinda spor salonuna bile gitmene gerek kalmaz. Bunlari yapip bir de gunde 1300-1500 civari kalori alirsan cok guzel kilo verirsin guven bana :)

Kizlar bir konuyu daha kesinlestirelim. Ana ve ara ogunleri her gun ayni saatte yemek cok etkili. Bu saatleri topic olarak mi belirleyelim yoksa kisisel olarak mi belirleyeceksiniz.

bugün toplamda 5 dilim ekmek biraz peynir domates zeytin 5 köfte 1 parça kızarmış tavuk 1 kase çorba yedim..he birde 2 fincan kahve..total bu yani..ben sadece kahvaltıda yarım ekmeğe yakın yerdim..bu benim için büyük bir şey şuanda:)

bugün toplamda 5 dilim ekmek biraz peynir domates zeytin 5 köfte 1 parça kızarmış tavuk 1 kase çorba yedim..he birde 2 fincan kahve..total bu yani..ben sadece kahvaltıda yarım ekmeğe yakın yerdim..bu benim için büyük bir şey şuanda:)

O zaman sana tebrik koyuyorum :KK70::KK70: guzel baslangicc:)

okudum canım...gayet güzel olabilir..ben kalori sayımını hesaplayamayabilirim belki tatilim bugün bitti yarın derse başlıyorum öğretmenim dershanede..hep ayakta ve ders anlatarak dakalori yakmam hızlanır inşallah..ama eve geldiğimde tüm gün ne yediğimi mutlaka yazıcam..buarada ismin nedir canım..

Iyi aksamlar kalori sayimi degil de daha cok protein almayi düşünüyorum çünkü ben daha cok et peynir ve yumurta seviyorum boyle de cok kilo veren var

okudum canım...gayet güzel olabilir..ben kalori sayımını hesaplayamayabilirim belki tatilim bugün bitti yarın derse başlıyorum öğretmenim dershanede..hep ayakta ve ders anlatarak dakalori yakmam hızlanır inşallah..ama eve geldiğimde tüm gün ne yediğimi mutlaka yazıcam..buarada ismin nedir canım..

Sen yaz ben hesaplarim canim :KK70: adim sevgi :)

Iyi aksamlar kalori sayimi degil de daha cok protein almayi düşünüyorum çünkü ben daha cok et peynir ve yumurta seviyorum boyle de cok kilo veren var

Tabi ki cok var:) ben daha cok et ve tavuk yiyerek kilo verdim ornegin. Ama bu kalori hesabi yapmani engellemez ki:) ugrasamam dersen sen bilirsin tabi.

memnun oldum sevgi...nolur zahmet etme...şu 58e bir düşiyim ilk işim resmimi ve o beğendiğim elbiseyi alıp giyip resmimi buraya göndermek olucak inşa.

Kızlar ara ogunlerle ana öğünler arasına kaç saat koyuyosunuz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi ki cok var:) ben daha cok et ve tavuk yiyerek kilo verdim ornegin. Ama bu kalori hesabi yapmani engellemez ki:) ugrasamam dersen sen bilirsin tabi.

Yok ugrasmamaktan degil de zaten protein türü yiceklerde haslandiktan sonra fazla kalori kalmiyo ama yine de saymaya calisirim bakalim

X