Yıllar Sonra Görüşen Anne-Oğul Birbirlerine Aşık Oldu!

Evet ve çocukların iç güdüsel olarak evlat alındıklarında kokularından ebveynlerini tanıyamadıklarını tartışan teoriler var. Yani çocuk içgüdüsel olarak o aileye ait olmadığını anlıyor. Elbette bu anlamayı bir mantık süzgecinden geçirip neden-sonu olarak koyamıyor.
Sadece bir şeyler yanlış duygusu.
Bu duyguyu yoğun olarak yaşayanlar arasında bu GSA'nın ortaya çıkıyor diyen araştırmacılar var.
Kardeşler arasında olmasının açıklamasını da tıpkı yavru kediler gibi birbirlerine sokularak uyuyamadıkları için o duyguyu telafi etmek istedikleri vs vs vs.
Anladın değil mi?
Çocuklukta kesilen doğal süreçleri doğal olmayan şekilde telafi ettiklerini varsayıyorlar, en azından varsaymaya çalışıyorlar.
Aslında psikiyatristlerin çok da üzerinde tartıştıkları bir şey değil, sanırım çok iplemiyorlar, bunları oralarda Diş fırçasının açısına kadar hesap yapan adamlar şunlar hakkında enli boylu bir teori geliştirmiş değil, tam anlamıyla.

Amaan bana ne ya, elalemin derdi beni mi gerdi

Anne-oğul olursa en azından kaynana derdi olmaz

Ya şimdi hiç görüşmemiş insanlar yolda da karşılaşıp aşık olabilirlerdi bilmeden nebilim olmasa iyiymiş ama çok tepki vermedim ben bitane kardeşler vardır kaç yıllık evlilerdi sonradan kardeş oldukları ortaya çıkmıştı

Yav bibi ana-oğul olduklarını bilmeseler tamam diyeceğim gene de. Bile bile yemişler ne herze yedilerse yav.
Iyyyyyy

Yav bibi ana-oğul olduklarını bilmeseler tamam diyeceğim gene de. Bile bile yemişler ne herze yedilerse yav.
Iyyyyyy
Ya nebilim şimdi hiç görüşmemiş insanlar bana yabancı gibi geliyor mesela hiç görmediğim akrabalarım var benim için yabancılar ama şu ayrıntı var ana oğul olarak buluşmuşlar kutlamadan sonra hemen yatağa atlamışlar çok ilginç

İçtikleri mi kafa yaptı artık nedir diyeceğim de ayılınca da değişen bir şey olmamış yalnız.

Bence bu olayda tuhaf olan biz değiliz Biz sadece akrabalık bağlarını irdeliyoruz
Daha eltiye falan girmedim
Konuya baksana, hepimiz paragraflar yazmışız, sırf bunların tuhaf ilişkilerini irdelemek adına.
Her konuda bir açık oturum konumuna gelebiliyoruz, helal olsun diyorum hepimize.

Konuya baksana, hepimiz paragraflar yazmışız, sırf bunların tuhaf ilişkilerini irdelemek adına.
Her konuda bir açık oturum konumuna gelebiliyoruz, helal olsun diyorum hepimize.
Ama farkındaysanız gayet güzel, neşeli bir fikir paylaşımı ortamı var

Ben çeviri yapıyorum, nameaver bana atar yapıyor falan

Çevredeki çiftlere baktığınızda çok benzeyen insanlar görmüyor musunuz?
Hatta pekçok insan var eşiyle kardeş zannedilen ..

Bizim kızlar genelde babalarına benzeyen adamlardan hoşlanır mottosu vs

Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kusma smile ını hep istiyoruz ama eklemiyorlar Mune müdürüm

Yani aslında bu durumun yaygın olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Varolmanın dayanılmaz hafifliği demek istiyorum ama kilo vermeden hafiflikten bahsedemem
Kaç kilo hedefliyorsun?

Kusma smile ını hep istiyoruz ama eklemiyorlar Mune müdürüm
Ben de tüküren istiyorum. :)

-lotus-
Yaygın demek iddialı olur. Ama GSA( her bireyde olan bir durum değil elbet) var. Ancak insanoğlu dürtülerden ibaret değil ; ahlak normları ile yoğruluyor. Her toplumun kendi ahlak normları var. İngiltere'nin bazı kesimlerinde ensest o kadar normal ki bu kadar açık olabilmelerine şaşırmadım ben.

Doğaya bakarsak ; doğanın ensestten nefret ettiğini düşünüyorum. Çünkü gen çeşitliliği ne kadar az ise döl o kadar sağlıksız oluyor. Bana kalırsa mümkünse tüm evlilikler interracial olsun.
Not: Türk'le evli Türk'üm ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…