Öyle bir hedefim yokKaç kilo hedefliyorsun?
Ya anacım tamam.Ya nebilim şimdi hiç görüşmemiş insanlar bana yabancı gibi geliyor mesela hiç görmediğim akrabalarım var benim için yabancılarama şu ayrıntı var ana oğul olarak buluşmuşlar kutlamadan sonra hemen yatağa atlamışlar çok ilginç
Ay sen böyle dedin de eski sevgilim bıyık bırakınca babama benzedi diye terk etmiştim ben adamıÇevredeki çiftlere baktığınızda çok benzeyen insanlar görmüyor musunuz?
Hatta pekçok insan var eşiyle kardeş zannedilen ..
Bizim kızlar genelde babalarına benzeyen adamlardan hoşlanır mottosu vs
Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aslında annesi olduğunu bilmeden olsaydı bu durum tam GSA oluyordu. Böyle olunca her ihtimal olabiliyorYa anacım tamam.
Anası olmadığını bilmeden anasıyla yatsa bak gene hadi diyeceğim de ana-oğul olarak buluşmuşlar be. Herif sanırsın 25 yıl boyunca anasını bulup da...
te yarabbim neyse
İşte ben de böyleyim. Babamla hiçbir sorunum yok ama ona benzeyen bir adam düşünemem. Sırf bu yüzden yeşil gözlü adamları kafadan çizmişliğim var.Ay sen böyle dedin de eski sevgilim bıyık bırakınca babama benzedi diye terk etmiştim ben adamı
aklıma geldi ürperdim yine
İngiltere'de cidden o kadar yaygın mı ya? Off of...-lotus-
Yaygın demek iddialı olur. Ama GSA( her bireyde olan bir durum değil elbet) var. Ancak insanoğlu dürtülerden ibaret değil ; ahlak normları ile yoğruluyor. Her toplumun kendi ahlak normları var. İngiltere'nin bazı kesimlerinde ensest o kadar normal ki bu kadar açık olabilmelerine şaşırmadım ben.
Doğaya bakarsak ; doğanın ensestten nefret ettiğini düşünüyorum. Çünkü gen çeşitliliği ne kadar az ise döl o kadar sağlıksız oluyor. Bana kalırsa mümkünse tüm evlilikler interracial olsun.
Not: Türk'le evli Türk'üm ama...
Ben olsam babama gider ve şu cümleyi kurardım.Ay sen böyle dedin de eski sevgilim bıyık bırakınca babama benzedi diye terk etmiştim ben adamı
aklıma geldi ürperdim yine
Ya bir şey soracağım. Kedi köpek falan kendi yavrusuyla çiftleşiyor aslında. Ama ben bunu hiç sokak hayvanlarında görmedim, sadece ev hayvanlarında.-lotus-
Yaygın demek iddialı olur. Ama GSA( her bireyde olan bir durum değil elbet) var. Ancak insanoğlu dürtülerden ibaret değil ; ahlak normları ile yoğruluyor. Her toplumun kendi ahlak normları var. İngiltere'nin bazı kesimlerinde ensest o kadar normal ki bu kadar açık olabilmelerine şaşırmadım ben.
Doğaya bakarsak ; doğanın ensestten nefret ettiğini düşünüyorum. Çünkü gen çeşitliliği ne kadar az ise döl o kadar sağlıksız oluyor. Bana kalırsa mümkünse tüm evlilikler interracial olsun.
Not: Türk'le evli Türk'üm ama...
Aynen ya. Yani ben ki şu forumda ehhhh senin özgürlüğüne lafının dibine dibine vurdurmuş insanım ama bunu içim almaz arkadaş. Düşüncesine bile tahammülüm yok. Yapacaklarsa da kısırlaşıp, gözden uzakta çiftleşsinler.Aslında annesi olduğunu bilmeden olsaydı bu durum tam GSA oluyordu. Böyle olunca her ihtimal olabiliyor
Yani benim de evlenmeyi düşündüğüm adam gayet kumral uzun boylu renkli gözlü falan bir adamdı. Babam normal yurdum erkeği, kısa boylu göbekli bıyıklı falanİşte ben de böyleyim. Babamla hiçbir sorunum yok ama ona benzeyen bir adam düşünemem. Sırf bu yüzden yeşil gözlü adamları kafadan çizmişliğim var.
Eşimle fiziksel benzerliğimiz yok . Birimiz esmer birimiz sarışın. Ama cevreye bakınca bu durumun tersini gözlemliyorum ben. Herkes bir olmuyor yani.
Ensest kraliyet "tabu"sudur.İngiltere'de cidden o kadar yaygın mı ya? Off of...
Irklar arası evet, mantıklı olur. Akrabalık şansı azalır böylelikle.
Akrabalık her yönden tehlikeli zaten. Ahlaki olarak dışlanma, genetik faktörler, bir de ensest dışında yapılan evliliklerde çiftler arası anlaşmazlıklarda durumun aşırı büyümesi gibi nedenler her yönden avatanjsız hale getiriyor meseleyi.
Ben olsam babama gider ve şu cümleyi kurardım.
-Babacığım bize söylemediğin bir şey var mı?
belkı huy olarak babasına benzesın istiyordur. tip olarak isteyen manyak kadınlar psikiyatra gitmeli çünkü.Çevredeki çiftlere baktığınızda çok benzeyen insanlar görmüyor musunuz?
Hatta pekçok insan var eşiyle kardeş zannedilen ..
Bizim kızlar genelde babalarına benzeyen adamlardan hoşlanır mottosu vs
Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yani benim de evlenmeyi düşündüğüm adam gayet kumral uzun boylu renkli gözlü falan bir adamdı. Babam normal yurdum erkeği, kısa boylu göbekli bıyıklı falan
Adanın bazı kesimlerinde cok normal karşılanıyor evet. ABD de daha bir tabu aslında.İngiltere'de cidden o kadar yaygın mı ya? Off of...
Irklar arası evet, mantıklı olur. Akrabalık şansı azalır böylelikle.
Akrabalık her yönden tehlikeli zaten. Ahlaki olarak dışlanma, genetik faktörler, bir de ensest dışında yapılan evliliklerde çiftler arası anlaşmazlıklarda durumun aşırı büyümesi gibi nedenler her yönden avatanjsız hale getiriyor meseleyi.
Targaryenler misalEnsest kraliyet "tabu"sudur.
Eskiden krallıklarda soyu saf tutmak için kardeşler kardeşlerle babalar kızlarla anneler oğullarla ilişkiye girerdi. Sonra da tarih deli krallarla doldu işte
Bütün krallıklar döner dolaşır, İngilizlere varır
Ehehehe
Genel bir isteme hali benim gördüğüm :)belkı huy olarak babasına benzesın istiyordur. tip olarak isteyen manyak kadınlar psikiyatra gitmeli çünkü.
Bilimsel olarak doğru da anlam veremediğim bir habsburg hanedanlığından gelen Avusturyalılara bak bir de bizeTargaryenler misal
Eski Mısır'da Ptolemaioslar döneminde birinci dereceden akrabalar arasında evlilik yaygındı (iki kardeş gibi).
Avrupa hanedanlarında baba-kız/anne-oğul veya iki kardeşten ziyade kuzenler ve yeğenler arasında evlilikler yaygındı. Hatta Habsburg hanedanında nesillerce o kadar çok aile içi evlilik oldu ki kalıtsal fiziksel ve zihinsel özürler çıkmaya başladı; örneğin Deli Joanna olarak bilinen Joanna la Loca ilerleyen yaşlarında akıl hastalığından muzdaripti, torunu 2. Carlos da hem fiziki hem zihinsel olarak ağır engelliydi, ki Carlos Habsburgların aile içi evliliklerinin en bariz sonuçlarından biri olarak bilinir.
Bu açıdan bakınca neyse ki bizim padişahların bir sürü cariyeden sürüsüne bereket çocuğu olmuş diyorum.
Ya işte adamların genleri çeşitli olmadığı için belli bir fiziksel standardı hep tutturmuşlar. Onların zihinler problemli.Bilimsel olarak doğru da anlam veremediğim bir habsburg hanedanlığından gelen Avusturyalılara bak bir de bize
Akraba evliliklerini biz yapmışız gibi duruyor tip olarak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?