Yıllar Sonra Görüşen Anne-Oğul Birbirlerine Aşık Oldu!

Catharsis sizce bu sadece fiziksel benzerlik mi yoksa meslek vb benzerlikler de dahil mi?
Kişisel olarak meslekten elektrik almam ama bizim toplum geneline bakarsak bence meslek de olabilir işin içinde :)
Üniformaya hayranlık duyabilen çok kadın gördüm de :)

O açıdan babanın mesleği de cazip gelebilir . Tabi bana pazarda limon satmıyorsa :)

Hanedanlığın Saraydan çıkıp halka karışmadığının ispatı bu işler.. Az biraz slavlık bulaşsaymış nolurmuş..

Aman hanedanı sarayı bırakın, benim öz annem sarışın mavi gözlü, ben siyah siyah.
Babayı görmek lazım :)

Bir de esmer Ruslar da gördüm. Gene güzeller iş renkte değil bence. Ben sarışın yeşil gözlüyüm. Uzun boylu zayıfım da ama slavlara benzemiyorum.

Babayı görmek lazım :)

Bir de esmer Ruslar da gördüm. Gene güzeller iş renkte değil bence. Ben sarışın yeşil gözlüyüm. Uzun boylu zayıfım da ama slavlara benzemiyorum.
Babayı gördüm ben
Babam işte siyah saç siyah göz yani. Baba tarafıma çekmişim ben. Annemler full sarı saç, mavi göz

Babayı gördüm ben
Babam işte siyah saç siyah göz yani. Baba tarafıma çekmişim ben. Annemler full sarı saç, mavi göz
Ahan ideal döl :) çok güzel olman lazım senin..

Benim sülale komple sarışın renkli gözlü.. Haliyle, ben ruh gibi beyazım. Irk fazla saf olunca tehlikeli işte :)

vala bence sapikliktir bende evlatligim abimi 21 yasinda tanidim tobe yarabbim ya tobe estafurllah ya sapikliklarini bi kilifa sokmaya calismislar bide yuh yuh

Hay okumaz olaydim

Eh olsun, en basit o bulusmaya "annem ile taniscagim" diye gidiyorsun. Blind date degil ya. Hadi diyelim arada elektrik var, o zaman ben olsam gerekirse dünyanin öbür ucuna kadar tasinirdim ve iletisimi bozardim.

Bence bunu yasayan insanlar asosyal, iliski kurmakta zorlanan yada travma gecirmis olan insanlar. Gercekten ne kadar igrenc yaa!!

Ay olay üstüme kaldı
Valla benlik bir şey yok ortada

Rezillikte son nokta.kusma smileyi yoktu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…