- 30 Aralık 2009
- 22.525
- 87.210
- 40
Alında yazıyor olabilir mi zerre ?Ben de küçük bir yerde yaşıyorum hatta köyde yaşıyorum. Bizim mahalleden dışarıya çıksam kimin gelinisin,kimin kızısın diye soruyorlar seni nerden tanıdılar hemen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alında yazıyor olabilir mi zerre ?Ben de küçük bir yerde yaşıyorum hatta köyde yaşıyorum. Bizim mahalleden dışarıya çıksam kimin gelinisin,kimin kızısın diye soruyorlar seni nerden tanıdılar hemen?
Hayal değil, yaşadıklarım ve bunları size ispat etmek zorunda değilim. Çünkü anonim olmanın bir anlamı kalmaz.Began hanımefendiyle ilgili tamamen kendi teorimi söyliycem:
Bence began bir yere kadar kendi yaşadıklarını anlatıyordu. Eşiyle problemler vs. Sonrasında artık yaşamak istediği, hayalini kurduğu şeyleri anlatmaya başladı.
Began eşiyle ayrılırsa erkeklerin -hatta kendisinden oldukça genç erkeklerin - peşinde pervane olacağını düşünüyor veya arzu ediyor her neyse. Burayı da wattpad gibi kullanıyor artık. Konularına inanan 3-5 kişi var. Henüz gelmemişler ama yakında gelirler. İnanmayanları engelleyip o inanın birkaç kişiye hayal dünyasını anlatıyor.
Burada bir arkadaş vardı. İlk üye olunca nasıl bir ilişki hayal ettiğiyle ilgili konu açmıştı. Sonraki konularında evli olduğunu yazınca haliyle ilk konusunu sorduk. Onu başkası için açmıştım diye kıvırdı. Yani insanlar burayı bazen hayallerini yazmak için kullanıyor.
Ben sizin hikayelerinizi baltalamayacağım began hanım kolay gelsin
Bu şekilde başlanmaz inanın.Evlenene kadar hiçbir bir erkekle bu şekilde bir iletişimim olmadı. Ailem çok katıydı bu konuda. Gerçekten bu içerikteki kadın erkek ilişkilerinin cahiliyim. Kısaca Sevmek ve sevilmek istiyorum ama bunun nasıl başladığını, nasıl ilerlediğini bilmiyorum.
Aaaaa Moranka aşkolsun.Öğrenmesin
3 tane küçük çocuğu varken o da eksik kalsın
Başka açıklaması olamaz ahshshAlında yazıyor olabilir mi zerre ?
Kendisi söyledi.Kamuda çalıştığına nasıl emin oldunuz.
Zaten onların iyiliği için bu kararı aldım Yoksa yine boşanmazdım.Çocuklarınızı da düşünüyor musunuz peki? Boşanmadan tek etkilenen siz ve eski kocanız değil sonuçta
Neyse onu bunu bırak kapına dayandı mı ?Kendisi söyledi.
İnanılmaz bir şekilde adımı söylemem yetiyor ha falanca okuldaki öğretmen misin diyorlar.Ben de küçük bir yerde yaşıyorum hatta köyde yaşıyorum. Bizim mahalleden dışarıya çıksam kimin gelinisin,kimin kızısın diye soruyorlar seni nerden tanıdılar hemen?
Sosyal medyada herkes her şeyi söyler.Kendisi söyledi.
Kııızzzz dillerden dillere dolaşıyor adın nasıl güzelsen artıkİnanılmaz bir şekilde adımı söylemem yetiyor ha falanca okuldaki öğretmen misin diyorlar.
Vay madırını.İnanılmaz bir şekilde adımı söylemem yetiyor ha falanca okuldaki öğretmen misin diyorlar.
Bu şekilde başlanmaz inanın.
Tamam belki başka bir yerde yaşasak olabilir ama sizin dediğiniz küçük ilçede inanın olmaz.
Mesajlara cevap vermeyin.
Sosyal hayatınızda iş, haftasonu aktiviteleri vb şekilde tanışırsınız birileriyle illaki ama zaman geçsin biraz.
Ha yeri gelir biriyle karşılaşırsınız o size istek gönderir yada mesaj atar ona bir şans verirsiniz ama boşanmış bir kadın geldi haydi yürüyelim buna iş çıkar bundan diyen tiplere değil
Aklıma filmden şu sahne geliyor sizin anlattıklarınızı okuyunca bunlar size yürümüyor koşuyor. Niyette belli yani. Düzgün adam bu şekilde mi davranır sizce? Evini biliyorum falan demez ki. Kendinize dikkat edin.
ay siz öğretmen misinizİnanılmaz bir şekilde adımı söylemem yetiyor ha falanca okuldaki öğretmen misin diyorlar.
Ya gerekirse rahibeliğe terfih etsinAaaaa Moranka aşkolsun.
Aklının köşelerinde ya farklıysa algısı gezen kadın öğrenmesin de n'apsındı ?
Hep mi elizabeth ?
Boşanmanızdan bahsetmiyorum, boşandıktan sonraki psikolojilerini korumanızdan bahsediyorum. Daha bismillah 2 gün olmuş siz hemen duygusal arayışlara girmeye çalışıyorsunuzZaten onların iyiliği için bu kararı aldım Yoksa yine boşanmazdım.
lütfen böyle şeyler yapmayın adınız çıkar yahuİnanılmaz bir şekilde adımı söylemem yetiyor ha falanca okuldaki öğretmen misin diyorlar.
Bende millet kimsin necisin dediğinde dedemin adına kadar söylüyorum tanımıyo kimse beniVay madırını.