Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayal değil, yaşadıklarım ve bunları size ispat etmek zorunda değilim. Çünkü anonim olmanın bir anlamı kalmaz.

Bu şekilde başlanmaz inanın.
Tamam belki başka bir yerde yaşasak olabilir ama sizin dediğiniz küçük ilçede inanın olmaz.
Mesajlara cevap vermeyin.
Sosyal hayatınızda iş, haftasonu aktiviteleri vb şekilde tanışırsınız birileriyle illaki ama zaman geçsin biraz.
Ha yeri gelir biriyle karşılaşırsınız o size istek gönderir yada mesaj atar ona bir şans verirsiniz ama boşanmış bir kadın geldi haydi yürüyelim buna iş çıkar bundan diyen tiplere değil
Aklıma filmden şu sahne geliyor sizin anlattıklarınızı okuyunca bunlar size yürümüyor koşuyor. Niyette belli yani. Düzgün adam bu şekilde mi davranır sizce? Evini biliyorum falan demez ki. Kendinize dikkat edin.

Arkadaşınız olmayan insanlarla sohbet etmeniz sosyal medyada zaten sakat. Birileri deniyor dalga geçiyor olabilir. Ki orada herkese aynı mesajları yazan bir dolu Abaza var. Sosyal medyamda eşimle fotoğrafım olunca mesaj gelmez ama tek koyunca istek dolar. Bakıldıklarında değiş şans deniyorlar. Kalkıp neden konuşayım yani. Sizin de konuşmanız başlı başına falso. Kızlarınızın da başını belaya sokmasanız bari. Aklınız havada çünkü

Ben de küçük bir yerde yaşıyorum hatta köyde yaşıyorum. Bizim mahalleden dışarıya çıksam kimin gelinisin,kimin kızısın diye soruyorlar seni nerden tanıdılar hemen?
İnanılmaz bir şekilde adımı söylemem yetiyor ha falanca okuldaki öğretmen misin diyorlar.

Çok teşekkür ederim.

Zaten onların iyiliği için bu kararı aldım Yoksa yine boşanmazdım.
Boşanmanızdan bahsetmiyorum, boşandıktan sonraki psikolojilerini korumanızdan bahsediyorum. Daha bismillah 2 gün olmuş siz hemen duygusal arayışlara girmeye çalışıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…