Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu ben dedim aynısını, herkes sizin gibi hakkını savunamıyor dediler

3 Cocukla batmana gidip, tek basina yasayanilecek cesarete sahip bir kadin gayet hakkini savunabilirdi. Pasifize olmus kadinlar tek basina otobuse binmeye, hastaneye gitmeye bile cekiniyor yanlarina mutlaka bir arkadaslarini aliyolar. Nerden bakarsan bak elinde kaliyor.
Aslinda yorum yapmayacaktim ama millete hakaret boyutunda sayfalarca yorum yapmis.
Ben hakkımı savunamiyorum diyemez yani. Catir catir konusuyor masallah

İlk maaşta adamı şutlamış doğruysa :)

Eki Görüntüle 3342892

Ben bu mesajini gorup diger konusunda "kardesine verdigi borclari geri alamadigi icin mi sizin maasinizi istiyor" demistim. Adama borcunu odememisler. 4 kisi beni alintilayip began yillarca calisti, o parada hakki var dediler. Beganin konusu var ev hanimi olmaktan cok mutluyum diye. Belki 1-2yip calismistir

Doğuda tek başına hayat kurmaya çalışıyor o yüzden şikayetçi olamıyor dediler haklıdır dedim.

Ama aynı kadın instagramdan tanımadığı adamlarla konuşma cesaretini kendinde bulabiliyor e devlet şifreleri gönderiliyor.

Benim annemin arkadaşı doğuda hemşirelik yapmıştı, o anlatmıştı saçlarımı erkek gibi kestiriyordum çakıyla gidiyordum acil işlere diyordu. Erkek gibi olmuştum büyükşehire gelince yeninden kadın oldum demişti

Bir de began var karşımızda çocuklarıyla feriştah olan.

Allah çocuklarının yardımcısı olsun ne diyeyim

Eskiden bir de siyaset topiginde gorseydiniz üslubu hakkinda böyle sasirmazdiniz

Ver kurtul bacım çete olarak rahat nefes alalım sal bizi :) bunca yorum like için bir konuda benden gecen emminin biri bacım 5 tl var mı minibüs parası cikismadi dedi hayır ben evli çocuklu kadınım amma bi kurt düştü içime neden önümdeki yaşlı teyze değilde benden istedi sankim 5 tl değilde vercen mi der gibiydi senin de bende gönlün var mı der gibiydi off butun dayilar pesimde .. erkekler kapatilsin işleri güçleri al ver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…