- 29 Mayıs 2021
- 13.124
- 85.105
- 36
Sizde şikayetten bahsettiniz değil mi?İlk sırada ben varım lütfen
Bu konuya çok ilerlediyse demek daha fazla dayanamadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde şikayetten bahsettiniz değil mi?İlk sırada ben varım lütfen
Sizde şikayetten bahsettiniz değil mi?
Bu konuya çok ilerlediyse demek saha fazla dayanamadı.
Adım etiketlendiği için yazmam gerektiğini düşündüm, Began benim ben de Began’ın telefon numaralarımızı bilmeyiz.Mune ile görüştüğünü söyledin 200 binlik avukat olayinda yalan çıkınca google de böyle dedin çark edip hiç detaysiz hemen boşandın ..Tek yapacağın ona watsapdan boşanma belgeni atmak sadece ..onun bile yalan olduğunu biliyor herkes
Hakaret edeceğine ispatla
Malesef bu görüşmeden güç alarak üyeleri sürekli banlatmakla tehdit etti. Siz konuşun benim arkanda Yönetim var hepinize haddini bildirir tavrına büründü. Sizi de zan altında bıraktı.Adım etiketlendiği için yazmam gerektiğini düşündüm, Began benim ben de Began’ın telefon numaralarımızı bilmeyiz.
Benimle bu süreçte ne özel mesajla ne de telefonla bir görüşme olmadı.
“Boşanma Sürecinin Aşamaları” topiğinde 23 Ekim’de beni ve Kazen’i etiketleyip “beni teyit etmenizi rica edebilir miyim?” demiş, o mesaj üzerine prosedür gereği kendisine site iletişim numarasının yazılı olduğu bir mesaj attım yetkililerle iletişime geçti, sanırım yanlış anlatıldı veya yanlış anlaşıldı.
Baktı kimse imha olmuyor,kendi kendini imha etmişBiz kendi kendimizi imha edecektik hani ?
Calcifer konu özelinde değil genel olarak yazayım, bir topikte konuyu açanla veya yorum yazanlarla dalga geçme vb bir durum olursa yöneticiler olaya müdahale eder, ki benim kadar sizde biliyorsunuz bunu, gelir çat çat lafımızı da söyleriz banlama da yaparız, biriniz mağdur edilirse ve yönetimin devreye girmesi gerekirse girer ama o an yapılması gereken bir şey diye yapılır ve biter, yöneticiler biri istedi diye başkasını banlamaz, yöneticiyle görüşmek arka çıkıyor anlamına da gelmez, şurada sizlerle yeri geliyor profillerde geyik de yapıyoruz banlanmanız gerektiğinde Calcifer’le geyik yapmıştım banlamayayım diyor muyum? 64 tane cezanıza bakınca cıks dememişim.Malesef bu görüşmeden güç alarak üyeleri sürekli banlatmakla tehdit etti. Siz konuşun benim arkanda Yönetim var hepinize haddini bildirir tavrına büründü. Sizi de zan altında bıraktı.
Dediğiniz gibi de konuya yorum yaparak popüler kalması sağlandı
E tamam kadının sorunları var belli ki ergen misiniz de bu kadar sataşıyosunuz ciddiye almıyorsanız yorum yazmazsınız olur biterHahaaha tembellik yapma da oku madem bütün konularını ve yorumları. Kimsenin tiksinç hayatı yok. Burada yapılan yorumlar beganın hayal dünyasına. Gerçekte yaşanmış bi olay değil yani
Ceza sayımı merak ediyordun öğrenmem iyi oldu En çok banlanan hatta ban süresi en uzun olan üyelerdenim. Yönetim bana taktı kafayı a yazsam beni banlıyor tribine girmedim.Calcifer konu özelinde değil genel olarak yazayım, bir topikte konuyu açanla veya yorum yazanlarla dalga geçme vb bir durum olursa yöneticiler olaya müdahale eder, ki benim kadar sizde biliyorsunuz bunu, gelir çat çat lafımızı da söyleriz banlama da yaparız, biriniz mağdur edilirse ve yönetimin devreye girmesi gerekirse girer ama o an yapılması gereken bir şey diye yapılır ve biter, yöneticiler biri istedi diye başkasını banlamaz, yöneticiyle görüşmek arka çıkıyor anlamına da gelmez, şurada sizlerle yeri geliyor profillerde geyik de yapıyoruz banlanmanız gerektiğinde Calcifer’le geyik yapmıştım banlamayayım diyor muyum? 64 tane cezanıza bakınca cıks dememişim.
Yine genel olarak yazayım inanmadığınız konulara yazmayın.
Demek ki böyle her şeyi üstüne alınmak, kendine yormak beganın karakterinde var. Mesele sadece erkeklerin hareketlerini yanlış yorumlamak değilmiş. Herkesi yanlış anlamış fjdjdkdkMalesef bu görüşmeden güç alarak üyeleri sürekli banlatmakla tehdit etti. Siz konuşun benim arkanda Yönetim var hepinize haddini bildirir tavrına büründü. Sizi de zan altında bıraktı.
Dediğiniz gibi de konuya yorum yaparak popüler kalması sağlandı
Yanına bırakmama gibi huyum var ve asarım keserim tavırlarınıda aldı gitti Begancığım…Daha burdan sonrasını toparlayamam deyip tası tarağı topladı gitti began
Ben de üzüldüm, daha beyaz atlı prens gelecekti, aşk günlükleri tutulacaktı.Yanına bırakmama gibi huyum var ve asarım keserim tavırlarınıda aldı gitti Begancığım…
Az daha kalsa iyidi, ben gidişatı merak ederim şimdi.
O adam kapısına geldimi, deli-dolu aşk yaşamaya başladımı, yoksa aslında evinde oturup cimri kocasına yemekmi yapiyor. Ben hala iklemdeyim… sırlarıyla gitmese iyidi ama neyse, hayatında hergün böyle atraksyon olan biri belki geri gelir çünkü bukadar (hayal ürünü) şeyi kime anlatabilir insan başka
Gelmiştir belki, o yüzden apar topar gitti. Çünkü daha siz görürsünüz gününüzden üyelik iptaline geçiş süresi jet hızıyla oldu. Beyaz atlı prensini kapıda bekletmek istememiş olabilir…Ben de üzüldüm, daha beyaz atlı prens gelecekti, aşk günlükleri tutulacaktı.
Çünkü began eski bir üyeydi. Açtığı konular herkesin yaşadığı sıradan şeylerdi. O yüzden bu kadar prim verildi çünkü kimse onun bu kadar saçmalayacağını düşünmüyordu. Maaş hakkında bi konusu vardı kocası bundan maaşını göndermesini istemiş ve bunu yaparken de "sen 3 çocukla idare edersin ben tek kişiyim tek maaşla idare edemem bana para gönder" demiş. Ya bu o kadar saçma geldi ki bana. Uydurulmuş olduğu çok belliydi ama ses etmedim kendi kendini ele vermesini istedim ve öyle de oldu. Abarttı da abarttı. Yeni üye olsaydı zaten sayfalarca yazılmazdıNormalde nerde gıybet ordayım da beganın konular çok bayıktı ya aksiyon yok , entrika yok dümdüz Konuya çok prim vermişsiniz ilgi cekici de değildi bize yeni aksiyonlu konular gerek
Ben yeni bir üyelikle geleceğine adım gibi eminim. Sadece biraz zaman lazımYanına bırakmama gibi huyum var ve asarım keserim tavırlarınıda aldı gitti Begancığım…
Az daha kalsa iyidi, ben gidişatı merak ederim şimdi.
O adam kapısına geldimi, deli-dolu aşk yaşamaya başladımı, yoksa aslında evinde oturup cimri kocasına yemekmi yapiyor. Ben hala iklemdeyim… sırlarıyla gitmese iyidi ama neyse, hayatında hergün böyle atraksyon olan biri belki geri gelir çünkü bukadar (hayal ürünü) şeyi kime anlatabilir insan başka
Mahsun Kırmızıgül filan gelsin yazsın senaryolarından o tat lazım bizeNormalde nerde gıybet ordayım da beganın konular çok bayıktı ya aksiyon yok , entrika yok dümdüz Konuya çok prim vermişsiniz ilgi cekici de değildi bize yeni aksiyonlu konular gerek
Hiiii giren çıkan yok demiş ayy ne ayıııpppbence bize birşeyin girip çıkması değil de sana birşeylerin girip çıkıyor olmamasını dert edip buraya sarmış gibisin ablacim veya abicimHanımlar diyorum ama saygımdan.
Tam 1000 mesajda fake dediniz. Eee yani? İspatlayabildiniz mi? Hayır. Diyeceğinizi dediniz mi? Evet. Hala ısrarla alaycı, kindar, öfkeli ve linççi bu hastalıklı tavrınızı sürdürmenizin amacı nedir?
En kibar tabirle kafayı mı yediniz? Sizin söylediğinizi, yazdığınızı dikte etmeye devam etmenizdeki motivasyonunuz nedir? Ruh hastası olmanız mı, takıntılı olmanız mı?
Fake olmadığımı söylüyorum. İnanmıyorsanız görmezden gelirsiniz, şikayet edersiniz ve çeker gidersiniz. Bu konuya bu kadar takık olmanız da hiç sağlıklı değil. Size giren çıkan yok ama defaatle yazıyorsunuz.