Ay senelerce üç çocukla adama ağzını açamayan kadın burada hanım ağacılık oynuyor.Anladın mı? O zaman geç kenara.
Aynen kadın olduğu kesin diğerleri hayal gücü..burada da ortak olan tek şey ikisinin de erkek olması gibiSize fake diyen yok, kadin olduğunuz ispatlanmış, gerisi ispatlanamaz.
Bu kadar kişi inanmiyorsa, hikayenizin tutarlı olmadigini anlamaniz lazim.
Tek eksikler yaverlerEvet dökülüyor zorba grup. Eksikler var ama hala. Haber aldıysa onlar da gelir birazdan :)
Bana da böyle geliyor.Aynen kadın olduğu kesin diğerleri hayal gücü..burada da ortak olan tek şey ikisinin de erkek olması gibi
Evet dökülüyor zorba grup. Eksikler var ama hala. Haber aldıysa onlar da gelir birazdan :)
Eşinize yıllardır davrandığınız gibi yaniYoo. Ben herkese hakettiği gibi davranıyorum. Ancak ezikler herkesin karşısında susar ve adını nezaket koyar.
Kasli olanin hastasiyim.Kamuda çalışan antrenmanlı, beganın evini falan bulmuş. Kesin kamuda çalışan basacak seni. Ama iyisin yine ya kaslı olan bassaydı
30 yaş çıtır fantezileri yazan Feriştah abla gibiKasli olanin hastasiyim.
Bunu demeye gelmiştim, siz yazmışsınız zaten.Bir kaç üye sessiz kalmasına sasirdiklarini demekki gerçekten fake olduğunu, fake olmayanın sinirlendigini hatta bazen hakaretler ettiğini yazmıştı ya ona istinaden şimdi hmm hakaret edersem konum belki gerçeklik kazanır demiş anladığım kadarıyla
Beni de alsınlar kimse o çete dkbdnsO wassap grubuna beni almayanjn bxvxgx
Aşk olsun yaTabii bademi kim kaybetmiş.. diyet bile zengin hakkı biz kim fakir
Ben tek, siz hepiniz. :)
Ya zorbalık zorbalık bi bunu biliyorsun gerçekten cırrık kuşu gibi aynı şeyi diyorsun yeter ne zorbalığı yaTutarsız mı? Olabilir dersin geçersin. Saçma mı? Saçma ya inanmadım der geçersin. Davranışlarım garip mi? Belirtir geçersin. Ama sen vd kalkıp 50 sayfa bu konuyu zorbalık, aşağılama ve alay içerikli mesajlarla doldurursanız ben de hakedene hakettiğini veririm.
Ya kardeşim o zaman neden yazıyorsun anlatıyorsun meramını bu dediğin ben yalan söylüyorum fake konu yazıyorum demek İşteBurası anonim ortam. İspat zorunlu değil ya hani.
Ne yapacaksın onu çok merak ediyorumTehdit dili bende sökmez. Ancak bende yanına bırakmamak gibi bir huy var. Onu belirtiyorum.
45 yaşında teyzenin dediğine bak ya sanki bana seren Serengil ya senin neyin prim ahahahahahhahaaha ne bu havalarPrim prim prriirriimmm prim :)
Ya böyle öğretmen mi olur gerçekten yazık çocuklaraBana da böyle geliyor.
Boşanmadı, atanmadı. Kocasıyla yaşadığı problemleri burada bertaraf edip kendini tatmin ediyor. Yazık