zorunlu naptı acabaBen de üzüldüm, daha beyaz atlı prens gelecekti, aşk günlükleri tutulacaktı.
Bence onun kocasi burayi ve kendisi hakkinda yazDiklarimizi farkettj. Sildirdi hesabi. Sacini basini yolmus da olabilir Zorunlu'num eski konularini okuduysazorunlu naptı acaba
Began'ın da arkasından üzülmezsin.konu sahibine ne oldu? Daha zorunlunun gidisine alisamamistim
Began'ın da arkasından üzülmezsin.
Vajinasının güzelliğinden dolayı basının erkeklerle belada olduğunu iddia eden bir kadınla neden alay etmeyelim ? Veya o bizle boyle alay edip kafalama cüretini bulurken biz neden yazmayip pas geçelim . Konu eglenmekse dalgaysa bizimde eğlenmeye ihtiyacımiz var :) kimse kimseye durduk yere satasmaz .buyursun gelsin yani . Siz böyle birisini ciddiye alıyor musunuz ?? Ne deseydik vay abla bir vajinani at da siteye görelim mi diyecektik. O hayal dünyası satarken ergen değil gerekli cevapları verip alay ederken biz mi ergeniz . Çok ilginç.E tamam kadının sorunları var belli ki ergen misiniz de bu kadar sataşıyosunuz ciddiye almıyorsanız yorum yazmazsınız olur biter
Vajinasının güzelliğinden dolayı basının erkeklerle belada olduğunu iddia eden bir kadınla neden alay etmeyelim ? Veya o bizle boyle alay edip kafalama cüretini bulurken biz neden yazmayip pas geçelim . Konu eglenmekse dalgaysa bizimde eğlenmeye ihtiyacımiz var :) kimse kimseye durduk yere satasmaz .buyursun gelsin yani . Siz böyle birisini ciddiye alıyor musunuz ?? Ne deseydik vay abla bir vajinani at da siteye görelim mi diyecektik. O hayal dünyası satarken ergen değil gerekli cevapları verip alay ederken biz mi ergeniz . Çok ilginç.
Hangi konu da ?? Konu began olunca nerede ciddiyim nerede değilim belli olmuyorAy yok artik ciddi misiniz?
Hangi konu da ?? Konu began olunca nerede ciddiyim nerede değilim belli olmuyor
Aynen:) hatta bunu yapan bir erkek jinekologmuş falan falan. Yok birisi bunu görünce pazularını okşamış vs vs:) abla burda feriştahın fantazilerini yaşıyordu. Eski konularına hala erişim varsa görebilirsiniz.Yazdiklariniz konusunda. Began bu kadar ileri gitti mi?
Aynen:) hatta bunu yapan bir erkek jinekologmuş falan falan. Yok birisi bunu görünce pazularını okşamış vs vs:) abla burda feriştahın fantazilerini yaşıyordu. Eski konularına hala erişim varsa görebilirsiniz.
Böyle birine de belliki psikolojisi yerinde değil sataşmayın denilemez. Burda ıslak romans yaşıyordu hatun
ya da adam evlenmekten vazgeçti. dolandırıldı malum. okuduğum en batak hikayelerden biriydi. nasıl toparlar bilemiyorum. umarım iyidirBence onun kocasi burayi ve kendisi hakkinda yazDiklarimizi farkettj. Sildirdi hesabi. Sacini basini yolmus da olabilir Zorunlu'num eski konularini okuduysa
Borclari gorunce adam kacmis olabilir evet vcvcv ama o zaman Zorunlu gitmezdi. Etegin altina giyecegi ayakkabiyi buraya soran kadin birden gitmezdi. Bence bisey oldu kocasi engelliyo.ya da adam evlenmekten vazgeçti. dolandırıldı malum. okuduğum en batak hikayelerden biriydi. nasıl toparlar bilemiyorum. umarım iyidir
olabilirBorclari gorunce adam kacmis olabilir evet vcvcv ama o zaman Zorunlu gitmezdi. Etegin altina giyecegi ayakkabiyi buraya soran kadin birden gitmezdi. Bence bisey oldu kocasi engelliyo.
Aslında tam olarak öyle değil bence. Konunun en başında üye ile fazla empati yapmaktan kaynaklanıyor. 3 çocuk, kasabaya yerleşecek bir kadin ve korkunç bir eş profili çiziliyor. Eski uye. Yalan degildir diye dusunuyor insan. Sonra uyedeki kaçak yanıtlar, olaya tek taraflı ve abartılı bakış açısı, mantık dışı akış, konusu sönmeye baslayinca alevlendirme çabası. Tek bir laf edince engelleme, inanmıyorsan yazma demesi. Eeee biz de otomatik yanıt sistemi değiliz ki üyenin istediği şekilde, istedigi kadar yazalım. Üzüldük yazarken problem yok, inandırıcılık kaybolunca yazmayın o zaman. Zaten ben günlük gibi kullanıyorum demesi. Eee o zaman o gitsin kişisel gelişim bölümünde yazsin.Calcifer konu özelinde değil genel olarak yazayım, bir topikte konuyu açanla veya yorum yazanlarla dalga geçme vb bir durum olursa yöneticiler olaya müdahale eder, ki benim kadar sizde biliyorsunuz bunu, gelir çat çat lafımızı da söyleriz banlama da yaparız, biriniz mağdur edilirse ve yönetimin devreye girmesi gerekirse girer ama o an yapılması gereken bir şey diye yapılır ve biter, yöneticiler biri istedi diye başkasını banlamaz, yöneticiyle görüşmek arka çıkıyor anlamına da gelmez, şurada sizlerle yeri geliyor profillerde geyik de yapıyoruz banlanmanız gerektiğinde Calcifer’le geyik yapmıştım banlamayayım diyor muyum? 64 tane cezanıza bakınca cıks dememişim.
Yine genel olarak yazayım inanmadığınız konulara yazmayın.
Böyle bir kaç konu daha vardı. Vajinanızı nasıl güzelleştirebilirsiniz gibilerinden. Beyazlatın, dolgu yaptırın gibi. Artık nasıl bir anlam yüklüyorlarsa. Ama bir jinekologun vajina güzelleme yapması normal değil. doktorlar için göz, kulak, burun gibi bir organ o da.Vajinasının güzelliğinden dolayı basının erkeklerle belada olduğunu iddia eden bir kadınla neden alay etmeyelim ? Veya o bizle boyle alay edip kafalama cüretini bulurken biz neden yazmayip pas geçelim . Konu eglenmekse dalgaysa bizimde eğlenmeye ihtiyacımiz var :) kimse kimseye durduk yere satasmaz .buyursun gelsin yani . Siz böyle birisini ciddiye alıyor musunuz ?? Ne deseydik vay abla bir vajinani at da siteye görelim mi diyecektik. O hayal dünyası satarken ergen değil gerekli cevapları verip alay ederken biz mi ergeniz . Çok ilginç.
Böyle bir kaç konu daha vardı. Vajinanızı nasıl güzelleştirebilirsiniz gibilerinden. Beyazlatın, dolgu yaptırın gibi. Artık nasıl bir anlam yüklüyorlarsa. Ama bir jinekologun vajina güzelleme yapması normal değil. doktorlar için göz, kulak, burun gibi bir organ o da.
Bir de arkasından özel muayenehanesine davet etmiş. Bu detayı atlamayalımBegan dış guzellikten bahsetmiyordu. Güya 3 cocuk dogurmuş haliyle doktor vajinan çok dar diyip gülmüş.
Ben de yorumlardan sonra gidip bakmiştim.