- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.589
Teyze işte yazıyoruz sen eğlen keyiflen yanında bi sigara kahve yaparken oku diyeEvet ekip tamamlanıyor az kaldı. Konuyu 100 sayfa yaparsınız. Sizde bu güç var :))
Sonra bakarım gene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teyze işte yazıyoruz sen eğlen keyiflen yanında bi sigara kahve yaparken oku diyeEvet ekip tamamlanıyor az kaldı. Konuyu 100 sayfa yaparsınız. Sizde bu güç var :))
Sonra bakarım gene.
Şey için bence adam diyor ki ben işte began seni öle bir seviyorum ki ba her şeyime sana feda olsun üzerimdeki mal varlığıE devlet şifresini neden verdi?
Buna cevap veremez çünkü eğer derse ki tanışıyorduk evli olup olmadığını ispatlamak için verdi, o zaman diyeceğiz ki hatun sen 2 hafta oldu boşanalı daha yeni Bi düzen kuruyorsun çocuklarınla ne acelen var. Yok dese ki Bi iş için verdi o zaman da kendi kendine gelin güvey olduğu ortaya çıkacak. Her türlü mantıklı olmadığı için sorulardan kaçıyor. Çocuklarının yaşlarını da o yüzden yazmamıştı mesela çünkü yazsa yazdıklarının mantıklı olmadığı daha çok çıkacak ortaya. Onun için bazı sorulara cevap verip bazılarına cevap vermek zorunda mıyım yazıyor boşuna değil yani.
Bana da böyle geliyor.
Boşanmadı, atanmadı. Kocasıyla yaşadığı problemleri burada bertaraf edip kendini tatmin ediyor. Yazık
Hahaaha tembellik yapma da oku madem bütün konularını ve yorumları. Kimsenin tiksinç hayatı yok. Burada yapılan yorumlar beganın hayal dünyasına. Gerçekte yaşanmış bi olay değil yaniYorumları okumadım ama böylesine normal bi konuda bile size saldıracak laf bulabiliyorlarsa bu sizin meseleniz değil üzülmeyin. Kendi tiksinç hayatlarının sinirini sizden çıkarıyorlar
Konu benim haklı haksız olmam değil yalnız. Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.
Sözde akıl vermek, yol yordam göstermek bahanesiyle yapılan siber zorbalık ve hadsizliklere dikkat çekmek.
Zorba arıyorsanız önce kendinize mi baksanız acaba ? Milli egitim müdürlüğüne suç attınız . Okuldaki öğretmeni sapik olmakla sucladiniz . O yetmedi okul müdürünün o erkeği sadece uyarmakla yetindigini savundugunu soylediniz. Okula gitmeden önce iki kadin ogretmenin sizi aradığını okula gelmemeniz için bir nevi tehdit ettiğini söylediniz . Bir doktorun sizi taciz ettiğini söylediniz. Genel olarak erkekleri zaten kadın görünce tasmasini koparan bir köpek gibi tasvir ediyorsunuz. Tüm bunların üstüne insanlara sözde "toplumsal mesaj" mi veriyorsunuz ? Üstelik tehdit ve hakaretle.
Şu konunuza kadar her konunuza destek vermiştim . Hatta salak gibi sizin durumuna üzülmüştüm bazı konuları görmemişim. Siz insanları resmen salak yerine koyuyorsunuz . Burada tek size katıldığım nokta hala yazarak size prim verilmesi. insanların size kızma sebebi de bu . Sizin konunuzda ayrılma aşamasına kadar herkes size destek oldu avukat önerisinde bulundu . Siz hepimizi kandirdiniz. gelip buraya istediğimi yazarım ama siz benim dalga geçtiğim şeye cevap verirseniz size de zorba derim demekle olmuyor
Konuyu kapatma gereği duymuyorum çünkü "kadının düşmanı kadın olduğu sürece bu ülkede kadınlar mağdur olmaya devam edecek" cümlesinin canlı örneğine her gün şahit olalım istiyorum. Belki birileri ibret alır da değişmeye karar verir.
Fake olmadığımı söylüyorum. İnanmıyorsanız görmezden gelirsiniz, şikayet edersiniz ve çeker gidersiniz. Bu konuya bu kadar takık olmanız da hiç sağlıklı değil. Size giren çıkan yok ama defaatle yazıyorsunuz.
@Esila09 bu mesajını unutma. Sana aynısını yapacağım.
Kendisinin tehdit ve hakaret içerikli mesajları da burda bence herkes yönetime kendini şikayet etsin . Boş boş konulara yazmanın da bir mantigi yok dedigi gibi. Umarım kendisi gelmemek üzere banlanir . Bizde burada gerçekten dertleştigimiz yardıma ihtiyacı olan kadınlarla konuşuruzEğlendireceğim seni merak etme.
Sürekli zorbasınız, çetesiniz demesinin de bir sebebi var aslında.Zorba arıyorsanız önce kendinize mi baksanız acaba ? Milli egitim müdürlüğüne suç attınız . Okuldaki öğretmeni sapik olmakla sucladiniz . O yetmedi okul müdürünün o erkeği sadece uyarmakla yetindigini savundugunu soylediniz. Okula gitmeden önce iki kadin ogretmenin sizi aradığını okula gelmemeniz için bir nevi tehdit ettiğini söylediniz . Bir doktorun sizi taciz ettiğini söylediniz. Genel olarak erkekleri zaten kadın görünce tasmasini koparan bir köpek gibi tasvir ediyorsunuz. Tüm bunların üstüne insanlara sözde "toplumsal mesaj" mi veriyorsunuz ? Üstelik tehdit ve hakaretle.
Şu konunuza kadar her konunuza destek vermiştim . Hatta salak gibi sizin durumuna üzülmüştüm bazı konuları görmemişim. Siz insanları resmen salak yerine koyuyorsunuz . Burada tek size katıldığım nokta hala yazarak size prim verilmesi. insanların size kızma sebebi de bu . Sizin konunuzda ayrılma aşamasına kadar herkes size destek oldu avukat önerisinde bulundu . Siz hepimizi kandirdiniz. gelip buraya istediğimi yazarım ama siz benim dalga geçtiğim şeye cevap verirseniz size de zorba derim demekle olmuyor
Ben boşanma konusuna da samimi gelmiyor diye yorum yapmıştım geçmeyen bı şeyler vardı mune hanım falan da onu destekleyici mesajlar atınca sanırım herkes inandı bı şans verdi ama er geç çuvalladiBegan hiç evlendi mi ya da çocuğu var mı çok merak ediyorum. 3 çocukla tek başına yeni bir şehirde hayat kurmaya çalışan biri nasıl bu saçma konuları açar, bunlara kafa yorar ve nasıl zaman bulabilir ki?
Gerçek olan tek şey kadın olduğu sanırım
Suc unsuru varsa asıl ilk paragrafta yazdiklarin suç demi? Devletin verdigi yetkiyi kotuye kullanan ilce milli egitim müdürü. Meslegini kotuye kullanan doktor. Bunlar adami meslekten attiracak cinsten iddialar. E yazalim cimere. Ben sapik oldugu iddia edilen bir doktorun kamu hizmeti gorevini yürütmesini istemem.
Ben burda cevap verdiğim her üyenin gerçek olduguna inanarak verdim . Hatta konu sahibinin konusunu eşimle bile paylaşmidtim . Bizimle dalga geciyormus bende gerçekten uzulmustum hele annesi ile olan durumlaraSürekli zorbasınız, çetesiniz demesinin de bir sebebi var aslında.
Bosuna yazmıyor onları.
Okulda sizi mesajla taciz edenin yanina biraktiniz, elinizde delil de varken gidip herkesin ortasinda bu ne diyemediniz, bu konuda yine oyle. Nasil bir huy bu?Tehdit dili bende sökmez. Ancak bende yanına bırakmamak gibi bir huy var. Onu belirtiyorum.
Sürekli zorbasınız, çetesiniz demesinin de bir sebebi var aslında.
Bosuna yazmıyor onları.
Çünkü o erkek shshshsOkulda sizi mesajla taciz edenin yanina biraktiniz, elinizde delil de varken gidip herkesin ortasinda bu ne diyemediniz, bu konuda yine oyle. Nasil bir huy bu?
Bunu ben dedim aynısını, herkes sizin gibi hakkını savunamıyor dedilerSuc unsuru varsa asıl ilk paragrafta yazdiklarin suç demi? Devletin verdigi yetkiyi kotuye kullanan ilce milli egitim müdürü. Meslegini kotuye kullanan doktor. Bunlar adami meslekten attiracak cinsten iddialar. E yazalim cimere. Ben sapik oldugu iddia edilen bir doktorun kamu hizmeti gorevini yürütmesini istemem.
Bizi banlatmak için yazıyor işteSürekli zorbasınız, çetesiniz demesinin de bir sebebi var aslında.
Bosuna yazmıyor onları.
Banlatmak değil daha büyük hedefleri var.Bizi banlatmak için yazıyor işte
Ya biz gideriz başkaları gelir onlar da anlar sonunda bunun olayını.Banlatmak değil daha büyük hedefleri var.
Siteden tamamen gitmemiz gibi.
En son kocası için yanına bırakmam diyorduYaw sen daha instagramda yazan birinden korkan bir insansın nereye intikam alacan yaww boyundan büyük laflar bunlar