Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şey için bence adam diyor ki ben işte began seni öle bir seviyorum ki ba her şeyime sana feda olsun üzerimdeki mal varlığı

Bana da böyle geliyor.
Boşanmadı, atanmadı. Kocasıyla yaşadığı problemleri burada bertaraf edip kendini tatmin ediyor. Yazık

200 bini çok bulanlara önce googleda araştırın ücretler hep böyle dedi, sonra googleda ücretlere bakıp avukatı azlettim dedi. Hala savunanlar vardı, hayret yani. Tanınmamak için değiştirdiği detay avukatla anlaştığı para miktarı güya. Ülkede 3 avukat var ya

Akşam da kocasına yemek hazırlamaya gitmiştir büyük ihtimalle. Kadının hayallerini yıktınız, mutlu musunuz

Yorumları okumadım ama böylesine normal bi konuda bile size saldıracak laf bulabiliyorlarsa bu sizin meseleniz değil üzülmeyin. Kendi tiksinç hayatlarının sinirini sizden çıkarıyorlar
Hahaaha tembellik yapma da oku madem bütün konularını ve yorumları. Kimsenin tiksinç hayatı yok. Burada yapılan yorumlar beganın hayal dünyasına. Gerçekte yaşanmış bi olay değil yani

Konu benim haklı haksız olmam değil yalnız. Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.
Sözde akıl vermek, yol yordam göstermek bahanesiyle yapılan siber zorbalık ve hadsizliklere dikkat çekmek.

Tamamen anonim oldugunuz, konulari taninmamak bilgilerinizi degistirerek anlattiginizi beyan ettiginiz bir platformda nasil zorbaliga ugramis olduğunuzu anlayamadim. Ispat ve cevap verme yukumlulugunuz yok, bu sebeple insanlar inanmadigini beyan edebilir. Fotografinizi koydunuz da dalga mi gectiler? Dilekceninizi attiniz da gulduler mi? Noldu?

Sevgili çete üyeleri
Benim bir arkadaşım vardı, saçma sapan şeyler anlatır inanmayınca sinir krizi geçirirdi. Hem de öyle böyle krizler değil. Began'ın bu son tavrı bana onu anımsattı. Bu arada benim arkadaş illüminatinin kendisinin peşinde olduğunu, geceleri kendisini ağaca bağlayarak uyuduğunu falan iddia ederdi, hoş bana sorarsanız began'ın anlattıklarından daha gerçekçiydi kısacası ben öfkelendiği için began adına endişelendim. umarım arkadaşım gibi bir sağlık problemi yoktur.

Son düzenleme:
Zorba arıyorsanız önce kendinize mi baksanız acaba ? Milli egitim müdürlüğüne suç attınız . Okuldaki öğretmeni sapik olmakla sucladiniz . O yetmedi okul müdürünün o erkeği sadece uyarmakla yetindigini savundugunu soylediniz. Okula gitmeden önce iki kadin ogretmenin sizi aradığını okula gelmemeniz için bir nevi tehdit ettiğini söylediniz . Bir doktorun sizi taciz ettiğini söylediniz. Genel olarak erkekleri zaten kadın görünce tasmasini koparan bir köpek gibi tasvir ediyorsunuz. Tüm bunların üstüne insanlara sözde "toplumsal mesaj" mi veriyorsunuz ? Üstelik tehdit ve hakaretle.

Şu konunuza kadar her konunuza destek vermiştim . Hatta salak gibi sizin durumuna üzülmüştüm bazı konuları görmemişim. Siz insanları resmen salak yerine koyuyorsunuz . Burada tek size katıldığım nokta hala yazarak size prim verilmesi. insanların size kızma sebebi de bu . Sizin konunuzda ayrılma aşamasına kadar herkes size destek oldu avukat önerisinde bulundu . Siz hepimizi kandirdiniz. gelip buraya istediğimi yazarım ama siz benim dalga geçtiğim şeye cevap verirseniz size de zorba derim demekle olmuyor

Suc unsuru varsa asıl ilk paragrafta yazdiklarin suç demi? Devletin verdigi yetkiyi kotuye kullanan ilce milli egitim müdürü. Meslegini kotuye kullanan doktor. Bunlar adami meslekten attiracak cinsten iddialar. E yazalim cimere. Ben sapik oldugu iddia edilen bir doktorun kamu hizmeti gorevini yürütmesini istemem.

@Esila09 bu mesajını unutma. Sana aynısını yapacağım.

Eğlendireceğim seni merak etme.
Kendisinin tehdit ve hakaret içerikli mesajları da burda bence herkes yönetime kendini şikayet etsin . Boş boş konulara yazmanın da bir mantigi yok dedigi gibi. Umarım kendisi gelmemek üzere banlanir . Bizde burada gerçekten dertleştigimiz yardıma ihtiyacı olan kadınlarla konuşuruz

Sürekli zorbasınız, çetesiniz demesinin de bir sebebi var aslında.
Bosuna yazmıyor onları.

Ben boşanma konusuna da samimi gelmiyor diye yorum yapmıştım geçmeyen bı şeyler vardı mune hanım falan da onu destekleyici mesajlar atınca sanırım herkes inandı bı şans verdi ama er geç çuvalladi

Sürekli zorbasınız, çetesiniz demesinin de bir sebebi var aslında.
Bosuna yazmıyor onları.
Ben burda cevap verdiğim her üyenin gerçek olduguna inanarak verdim . Hatta konu sahibinin konusunu eşimle bile paylaşmidtim . Bizimle dalga geciyormus bende gerçekten uzulmustum hele annesi ile olan durumlara

Bunu ben dedim aynısını, herkes sizin gibi hakkını savunamıyor dediler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…