Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajları olduğu gibi kurumuna ilet çıktı mı alırsın tw de etiket mi yaparsın ya da kurumun ihbar hattı mutlaka vardır oraya mı atarsın bilmiyorum ama hayır kelimesinden sonraki ısrar tacizdir

Boşanmanız ayını doldurmamışken, yeni bir şehir, çalışma hayatı ve 3 çocukla ne ara bu duyguları yaşama isteği ile doldunuz yahu..? Ben olsam sırf eski kocam sen başkasıyla evleneceksin o yüzden benden boşanıyorsun lafını ettiği için kendini haklı çıkmış görmesin diye kapatırdım kendimi duygusal herşeye, en azından bir süre

Güzel kardeşim üç çocuğun var senin, laylaylom lüksün yok. Çok istiyorsan aşk yaşamak o çocukları yapmayacaktın. Güldük eğlendik ama bi kendinize gelin artık bence. Ergen kızlar gibi ortalıkta geziyorsunuz.

Sadece o yüzden değil. Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.
Yahu siz ne zaman boşandınız da nasıl sevgili bulurum derdine düştünüz?

Sadece o yüzden değil. Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.

Flort yaşamak icin sosyal medyada rastgele mesaj atanlarla sohbete girmek sorun cikarir anca.
Sosyal medyadaki istekler sizi cok begendiklerinden ve bir sey olacagindan degil herkese deniyorlar, yaziyorlar.

Benim profil fotoda yüzümün, kendimin gorunmedigi ve disari kapali, mesajlara kapali profilime bile istek gelmişti bir kaç cunku kim oldugu onemli degil kadin profili olsa yetiyor.

Değildi, ama abartı denecek yerleri de vardı, ama sevdiriyordu kendini, tatlı bir anlatımı vardı, alttan alttan giydirirdi, sorgulanmıyordu öyle.
Abartılı yerleri vardı evet ama koskoca 700 küsur sayfanın hepsi feyk çıksaydı depresyona girerdim ahahshsh

cevap vermeyin mesajlara bu kadar basit hepimize geliyor mesajlar görmüyoruz cevap vermiyoruz. 55 yaşındaki anneme bile mesaj geliyor yani ikimiz de bekâr değiliz ama.

sonunda boşandınız mı? aa sizin adınıza sevindim. bekar yazan adama gelince boşverin nefes alın erkolar bir yere kaçmıyo

Ben de öyle zannediyordum ama hiç de öyle olmuyormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…