Yoo aslında küçük yerlerde daha çok dikkat eder erkekler böyle şeylere. Kadının eşi, dostu, abisi, babası duyarsa ağzını gözüne eline verirler diye.Sanırım küçük yer olmasının dezavantajı her şey çabuk duyuluyor.
Mesajları olduğu gibi kurumuna ilet çıktı mı alırsın tw de etiket mi yaparsın ya da kurumun ihbar hattı mutlaka vardır oraya mı atarsın bilmiyorum ama hayır kelimesinden sonraki ısrar tacizdirMerhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.
Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Herhalde, ne sandın ya30 yaşında herif 45 yaşında 3 çocuklu kadınla ciddi ilişki mi niyet edecek?
Profile yazmaya gidiyorum güzelim aslında bir içeri girip bakın diye31 yıllık bekarım, bana da olmuyor. Biz çirkin miyiz acaba?
Began çok güzelse demek, boşanır boşanmaz bir ayı dolmadan teklifler teklifler...
Benim iyi kötü yavuklum var kanka. Sen derdine yanProfile yazmaya gidiyorum güzelim aslında bir içeri girip bakın diye
Güzel kardeşim üç çocuğun var senin, laylaylom lüksün yok. Çok istiyorsan aşk yaşamak o çocukları yapmayacaktın. Güldük eğlendik ama bi kendinize gelin artık bence. Ergen kızlar gibi ortalıkta geziyorsunuz.Evlenene kadar hiçbir bir erkekle bu şekilde bir iletişimim olmadı. Ailem çok katıydı bu konuda. Gerçekten bu içerikteki kadın erkek ilişkilerinin cahiliyim. Kısaca Sevmek ve sevilmek istiyorum ama bunun nasıl başladığını, nasıl ilerlediğini bilmiyorum.
Değildi, ama abartı denecek yerleri de vardı, ama sevdiriyordu kendini, tatlı bir anlatımı vardı, alttan alttan giydirirdi, sorgulanmıyordu öyle.Kızım o feyk miydi ya
Yahu siz ne zaman boşandınız da nasıl sevgili bulurum derdine düştünüz?Sadece o yüzden değil. Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.
O fake miydi? OhaaaBen Loveitred'i an itibariyle aradım ya. Kadının kalemi iyiydi en azından.
Sadece o yüzden değil. Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.
Abartılı yerleri vardı evet ama koskoca 700 küsur sayfanın hepsi feyk çıksaydı depresyona girerdim ahahshshDeğildi, ama abartı denecek yerleri de vardı, ama sevdiriyordu kendini, tatlı bir anlatımı vardı, alttan alttan giydirirdi, sorgulanmıyordu öyle.
O fake miydi? Ohaaa
Değildi, ama abartı denecek yerleri de vardı, ama sevdiriyordu kendini, tatlı bir anlatımı vardı, alttan alttan giydirirdi, sorgulanmıyordu öyle.
Niyetinin aşk olduğunu sanmıyorum.Vayyy be wattpad karakteri gibi daha 1 ay önce boşanan 3 çocuklu kadına aşkından evi basacak neredeyse
Sansasyonel konuları olan bir üye vardı, sonra fake çıkmıştı. Onun da profil fotosunda böyle koreli bi hatun vardı. Nedense sizi gördükçe aklıma o geliyor.
Neyse zamanla alışırsınız bekar olmaya.
Ben de öyle zannediyordum ama hiç de öyle olmuyormuş.Evet küçük ilçelerin böyle bir durumu var maalesef ama bunlar genç, bekar ve güzel kızlar için geçerli, maalesef sizin için değil. Burada hepimiz aaa nasıl oluyor bu ya diye hayret ediyor gibi yapıyoruz ama ironiyi bile anlamıyorsunuz. Biraz destekli sallayın Allah aşkına yaa hahahahhahah