Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıyamam. Yine cazibene karşı koyamayan birileri peşine mi düştü

Nasıl yaa, orda senden başka bekar kadın yok galiba. Bu konunla birlikte şahsen benim gözümde inandırıcılığını kaybetmek üzeresin haberin olsun
Yok bence
Beganın oraya gitmesiyle hepsi siraya girdi. Nasıl bir auraysa artık uzaktan belli ediyor kendini bekar olduğu, boşan beni en öne al, boşandın artık hayır kabul etmiyorum bak gelir kapında yatarım
Veee çok bilgili öğretmen began hanım bu durum ile nasıl başedeceğini bilemiyor tabiki.
Polis, kanun vs bilmiyor o yüzden burdan gelecek tüyolara çok muhtaç

Sosyal medya hesabınıza yazan alelade birine neden cevap veriyorsunuz ki inanın ben anlamadım.
Yani kimse de ciddiye alıp bu kimmiş ne istiyormuş diye merak edip muhattap olmaz bence sizden baska.
Durun bir nefes alin yahu daha dün boşandınız neredeyse.
Evinizin adresine kadar bilen bir manyak var karşınızda ve bunu yüzsüz yüzsüz pek matah birşeymiş gibi söyleyebiliyor tuhaf bir şekilde. Kapınıza falan gelmekten bahsediyor abaza embesil. Nasıl bir sohbet geçtiyse artık. Rica ederim kendinize gelin,bu yaşa nasıl kazasız belasız başınıza birşey gelmeden gelebildiniz inanın anlamak mümkün değil.
Yine tuhaflıklar silsilesi,yine siz Began,hiç şaşırtmıyorsunuz vallahi pes.

Polis kanun biliyor ama işte öyle yollara başvurmadan kendisine akan talip seline karşı koymak istiyor. Ben de 30 yaşına kadar bekardım ama böyle peşpeşe kapıma dayanmamışlardı o yüzden taktik veremeyerek bayrağı sana devretmek istiyorum

Sayfalarca boşanma konusunda ilgi çektiniz yazdıklarınızda tutarsızlık eleştriler gelince ben dahil kimilerinin yorum yapmasını engelleyip sayfalarca yazacağınız yerde detay bile vermeden apar topar boşanma davanız sonuçlandı
Yeni konunuz hayırlı olsun

Konu girişiniz şeye benziyor.
Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan herkese selamlar gibi olmuş.
Bu mesajları bekar olduğunuz için atmıyorlar.
Evliye de, çocuğa da, yaşlıya da, gence de. Herkese atabilirler.
Siz o kişinin bekar olduğunu, yaşını, ne iş yaptığını öğrenecek kadar sohbet edip, yaşını uygun bulmayınca çark etmişsiniz.
Ne zamandır bekarsınız bilmiyorum ama sosyal medya böyle yığınla safsata ile dolu. Diyelim kaygınız gerçek çıktı ve evinize bir sapık geldi. Gerçekten ne yapacağınızı bilmiyor musunuz?
Arayın polisi, bugün benim ilk bekar doğum günüm. Bir de kapımda beni rahatsız eden bir sapık var diyebilirsiniz.

Bekarlara ders versin. Benim taş gibi memur arkadaşım 38 yaşında bulamıyor hala. Üç çocuklu kaıdn boşandı haftasına ip gibi dizdi valla
Arkadaşına söyle hayal gücünü biraz daha geliştirecek aktiviteler yaparsa o da bir gün şirinleri ay pardon kapısına dizilen yakışıklıları görebilir.

Arkadaşına söyle hayal gücünü biraz daha geliştirecek aktiviteler yaparsa o da bir gün şirinleri ay pardon kapısına dizilen yakışıklıları görebilir.
Utanması için ibret diye anlatacağım zaten.
Şimdi bekar bekar dünyanın öbür ucuna gitti iş seyahetine orda da bulamadı yazıklar olsun.
Millet ufacık ilçede buluyor

Bekar olmak uzaylı olmak gibi davranıyorsunuz. Evli olmadan önce neydiniz, gerçekten nasıl davranacağını bilmiyor musunuz?

Kendinizi ifade ediş tarzınız çok tuhaf.
Çünkü evlenmeden önce hiç sevgilim, erkek arkadaşım, flörtüm vs olmadı. Annem bu konuda çok katıydı. Şu an gerçekten uzaylı gibi hissediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…